دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1802904
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
وزیر خاتمی به هتل پناه برد
احمد مسجد جامعی وزیر ارشاد دولت خاتمی و عضو شورای شهر تهران اخیرا مجبور شده است برای چند روزی همراه با خانواده در هتل زندگی کند.

به گزارش خبرنگار جهان مسجد جامعی در تمام دوران مسئولیت خود در خانه قدیمی حوالی میدان منیریه ساکن بوده و این روزها به دلیل گودبرداری غیر اصولی همسایه ،منزل قدیمی اش در آستانه تخریب قرار گرفته و مجبور شده است همراه خانواده چند شبی را خارج از خانه و در هتل زندگی کند.
منبع : تابناک
دسته ها : خبر - سیاسی
چهارشنبه هفتم 11 1388
مقررات اعطاى مدارک علمى حوزه علمیه قم

معمم بودن دائمی طلاب، شرط اعطای مدرک علمی حوزه‌های علمیه

 در گواهینامه مدارک علمى سطح سه و چهار، تصریح مى‏شود که این مدرک مخصوص کسانى است که ملبس به لباس روحانیت‏باشند. فضلا و محققان و اساتید که به فضل شهرت دارند و یا صاحب تالیفات قابل ملاحظه هستند، مى‏توانند بدون گذراندن سطح سه براى اخذ مدرک سطح چهار طبق مقررات اقدام کنند و تشخیص صلاحیت آنان و تعیین مدت مذکور در ماده 14 با شوراى عالى حوزه است.

 به گزارش سرویس اندیشه خبر آنلاین شرایط و مقررات اعطاى مدارک علمى حوزه علمیه به شرح ذیل است. متن زیر، مصوبه 214 شوراى‏عالى حوزه علمیه است که در آن، شرایط و مقررات اعطاى مدارک علمى حوزه علمیه به تصویب رسیده است .

ماده 1) به متقاضیان مدارک علمى حوزه علمیه قم که واجد شرایط باشند، در چهار سطح (سطح یک، سطح دو، سطح سه، سطح چهار) طبق ضوابط، مدرک علمى داده مى‏شود .

ماده 2) متقاضیان مدارک علمى حوزه، باید واجد شرایط ذیل باشند:

الف) داشتن پرونده در مرکز مدیریت‏حوزه یا یکى از حوزه‏ها و مدارس تحت پوشش;

ب) نداشتن سوء پیشینه . تشخیص این امر با معاونت آمار و بررسى مرکز مدیریت است;

ج) داشتن نمره قبولى در همه پایه‏ها;

د) معدل چهارده در امتحانات سال ششم براى سطح یک;

ه) معدل چهارده در امتحانات سال ششم و نهم براى سطح دو;

و) معدل چهارده در امتحانات سال ششم و نهم و دهم براى سطح سه;

تبصره) کسانى که در امتحانات حوزه، نمره قبولى را کسب کرده‏اند، اما معدل چهارده ندارند، مى‏توانند براى یک بار دیگر در امتحانات سطح مربوط ، که نیاز به معدل چهارده دارد، شرکت کنند تا در صورت تحصیل معدل چهارده، مدرک علمى و یا موضوع براى نوشتن رساله دریافت کنند .

ز) ارایه گواهى شش سال شرکت در درس خارج از دو نفر از اساتید درس خارج که مورد تایید مرکز مدیریت‏حوزه علمیه قم باشند و قبولى در مصاحبه مربوط به شش سال درس خارج و داشتن رساله سطح سه با نمره قبولى هشتاد جهت‏شرکت در سطح چهار;

ح) معمم بودن مستمر متقاضى سطح سه و چهار .

تبصره) در گواهینامه مدارک علمى سطح سه و چهار، تصریح مى‏شود که این مدرک مخصوص کسانى است که ملبس به لباس روحانیت‏باشند .

ماده 3) مدرک سطح سه و چهار در هر سال تا حد معینى اعطا مى‏شود و حد مذکور را همه ساله شوراى عالى حوزه تصویب مى‏کند .

تبصره 1) در صورتى که متقاضیان واجد شرایط، بیش از حد تعیین شده باشند، متقاضیانى که امتیاز بیشترى داشته باشند، اولویت دارند .

تبصره 2) سقف شرکت در امتحان سطح سه و چهار، دو برابر حد تعیین شده در آن سال خواهد بود .

ماده 4) کسانى که قبل از تشکیل شوراى مدیریت (سال 1360) دروس سطح را خوانده‏اند و پرونده کاملى در مرکز مدیریت نداشته و یا فاقد پرونده مى‏باشند و سن آن‏ها کمتر از سى سال نباشد، در صورتى که دو نفر از اساتید و علماى حوزه مراتب تحصیلى آن‏ها را تایید کنند، مى‏توانند در امتحان سطح سه شرکت کنند و در صورتى که رساله آنان نمره هشتاد را بیاورد، مى‏توانند، با ارایه گواهى شش سال درس خارج و قبولى در مصاحبه مربوط به آن، براى سطح چهار رساله بنویسند .

تبصره) فضلا و محققان و اساتید که به فضل شهرت دارند و یا صاحب تالیفات قابل ملاحظه هستند، مى‏توانند بدون گذراندن سطح سه براى اخذ مدرک سطح چهار طبق مقررات اقدام کنند و تشخیص صلاحیت آنان و تعیین مدت مذکور در ماده 14 با شوراى عالى حوزه است .

ماده 5) اعطاى مدرک علمى به طلاب رشته‏هاى تخصصى، براساس مقررات ذیل است:

الف) فارغ التحصیلان رشته‏هاى تخصصى، چنانچه معدل سالانه آن‏ها کمتر از شانزده نباشد، از گذراندن سطح سه معاف هستند و با موفقیت در کسب امتیاز رساله سطح چهار، مدرک علمى سطح چهار دریافت مى‏کنند . در غیر این صورت، با دارا بودن حداقل معدل چهارده مى‏توانند از مدرک علمى سطح سه استفاده کنند .

ب) طلابى که تا تاریخ تصویب این آیین‏نامه در رشته‏هاى تخصصى شرکت کرده و موفق به کسب نمره سالانه چهارده نشده‏اند، در صورت دارا بودن شرایط، مدرک معادل دریافت مى‏کنند .

ماده 6) برادران و خواهرانى که در غیر قم و استان خراسان در حوزه‏هاى مورد تایید مدیریت‏حوزه علمیه قم طبق برنامه‏هاى حوزه تحصیل مى‏کنند، نمره‏هاى قبولى آن‏ها در امتحانات کتبى ملاک شرکت در امتحانات شفاهى مدارک خواهد بود و تنها از مدارک سطح یک و دو بهره‏مند مى‏شوند و براى گرفتن مدارک سطح سه و چهار باید تحت پوشش مرکز مدیریت قرار گیرند .

تبصره) این ماده تا زمانى معتبر است که حوزه‏هاى مذکور برادران و خواهران، زیر پوشش مرکز مدیریت قرار نگرفته باشند .

ماده 7) خواهرانى که در حوزه‏هاى تحت پوشش مرکز مدیریت‏حوزه علمیه قم به تحصیل اشتغال دارند، لازم است‏براى دریافت مدرک علمى در هر یک از سطوح چهارگانه، شرایط مندرج در این آیین‏نامه را دارا باشند .

ماده 8) مسؤول بخش مدارک علمى، پنج نفر از اساتید و علما را به مدیر پیشنهاد مى‏کند تا پس از تایید مدیر حوزه، به عنوان هیات علمى با بخش مدارک علمى همکارى کنند .

ماده 9) موضوع رساله را هیات علمى بخش مدارک علمى مرکز مدیریت تعیین مى‏کند .

تبصره) موضوع رساله باید در باره یکى از موضوعات علوم اسلامى مانند علوم قرآن، حدیث، فقه، اصول، فلسفه، کلام، رجال و یا سایر رشته‏هاى تصویب شده در شوراى عالى باشد .

ماده 10) رساله سطح سه با نظارت استاد مشاور، و رساله سطح چهار زیرنظر استاد راهنما نوشته مى‏شود .

ماده 11) استاد مشاور و استاد راهنما و داوران، باید مورد تایید هیات علمى بخش مدارک علمى مرکز مدیریت‏باشند .

ماده 12) در تدوین رساله سطح سه، امور ذیل باید رعایت گردد:

1 - تحریر و تنقیح موضوع بحث و نقل اقوال علما در تدوین و جمع‏بندى و نتیجه‏گیرى از آن‏ها نیز انسجام کامل بین مطالب رعایت‏شود .

2 - مطالب منقول رساله، مستند و با ذکر مدارک معتبر و قابل استناد باشد .

3 - از نظر آیین نگارش و جهات ادبى، در حد قابل قبول باشد .

4 - از نظر نظام تالیفى داراى مقدمه، فصل‏بندى، نتیجه‏گیرى، فهرست و منابع باشد .

5 - رساله باید نتیجه ابتکار و تحقیق خود او باشد نه تقریرات بحث گروهى و مانند آن .

6 - به زبان فارسى یا عربى باشد .

تبصره) به رساله‏هایى که به زبان عربى صحیح نوشته شود، ده امتیاز از صد امتیاز تعلق مى‏گیرد .

7 - حداقل 150 صفحه وزیرى و حداکثر دویست صفحه وزیرى باشد .

ماده 13) در رساله سطح چهار، علاوه بر شرایط یک تا شش مندرج در ماده 12، باید دو شرط ذیل نیز رعایت گردد:

1 - باید بیان قول مختار و دلیل آن، همراه با نقد قول و یا اقوال مخالف باشد، به طورى که از فضل و مراتب علمى صاحب رساله، حکایت کند .

2 - حداقل دویست و حداکثر سیصد صفحه وزیرى باشد .

تبصره 1) هر صفحه از رساله‏هاى سطح سه و چهار، باید حداقل حاوى 250 کلمه باشد .

تبصره 2) در صورتى که یک موضوع، بنابه تشخیص واحد مدارک علمى، کشش علمى این مقدار را نداشته باشد، مى‏تواند، دو موضوع و یا بیشتر در اختیار متقاضیان قرار گیرد .

ماده 14) حداقل زمان نوشتن رساله سطح سه از تاریخ گرفتن موضوع، یک سال و حداکثر دو سال است و براى نوشتن رساله سطح چهار، حداقل دو سال و حداکثر سه سال است .

ماده 15) رساله‏هایى که قبلا تحت عنوان کتاب، رساله، جزوه، مقاله، پایان‏نامه علمى، چاپ و یا در جاى دیگر به عنوان رساله مدارک علمى مطرح شده باشد، پذیرفته نمى‏شود .

ماده 16) رساله در صورتى براى داورى پذیرفته مى‏شود که در سطح سه مورد تایید استاد مشاور و در سطح چهار مورد تایید استاد راهنما قرار گرفته باشد .

ماده 17) بخش مدارک علمى، باید در مدت زمانى که شوراى عالى حوزه تعیین مى‏کند، نظر خود را در باره آن اعلام کند، مگر اینکه نویسنده رساله درخواست تاخیر کند .

ماده 18) نویسنده رساله، باید در جلسه دفاعیه‏اى که سه نفر داور حضور دارند، از رساله خود دفاع و نمره لازم را کسب کند .

تبصره) استاد مشاور یا استاد راهنما مى‏توانند یکى از دوران باشند .

ماده 19) رساله‏هاى سطح سه، براساس سه درجه، عالى، خوب، متوسط و در سطح چهار در دو درجه عالى و خوب ارزیابى مى‏شود .

تبصره) درجه عالى از نود تا صد امتیاز، خوب از هشتاد تا 89 امتیاز، متوسط از هفتاد تا 79 امتیاز است و نمره کمتر از هفتاد امتیاز، نمره قبولى محسوب نمى‏شود .

ماده 20) هرگاه رساله‏اى در بار اول، امتیاز لازم را کسب نکند (مشروط به اینکه کمتر از پنجاه امتیاز نیاورد) براى بار دیگر به او فرصت داده مى‏شود تا اشکالات رساله خود را رفع و آن را تکمیل کند و پس از گذشت‏حداقل یک سال، جهت طرح در جلسه داورى ارایه دهد و اگر در طرح مجدد نیز موفق به کسب امتیاز نشود، پس از گذشت پنج‏سال و براى آخرین بار مى‏تواند اقدام به اخذ موضوع کند .

ماده 21) مدارک علمى با امضاى مدیر حوزه و مسؤول بخش مدارک مرکز مدیریت اعتبار دارد .

ماده 22) بخش مدارک علمى حوزه موظف است‏به استعلام‏هایى که در مورد مدارک افراد مى‏شود، ظرف حداکثر دو هفته پاسخ دهد و اعتبار آن‏ها را مشخص کند .

ماده 23) مواردى که نسبت‏به داوران، مشاوران، راهنمایان و رساله‏هاى علمى در این آیین‏نامه پیش‏بینى نشده، توسط هیاتى مرکب از مدیر حوزه، مسؤول بخش مدارک و سه نفر از هیات علمى بخش مدارک، بررسى و در باره آن‏ها تصمیم‏گیرى مى‏شود .

 

منبع : خبر آن لاین
دسته ها : مذهبی - خبر - فرهنگی
سه شنبه ششم 11 1388
فرارو- هنوز ماجرای خروج از ریل قطار تهران- مشهد داغ بود که ناگهان یک هواپیمای در مشهد دچار سانحه شد اما به شکل معجزه آسایی، مرگ کسی را در پی نداشت، این حادثه هم چون حادثه روز گذشته و حوادث جاده‌ای همه روزه کشور نشان از ناامنی مفرط در وسایل حمل و نقل عمومی است.

به گزارش فرارو، اما طبیعتا داستان سقوط‎‌ها و از ریل خارج شدن‌ها بیشتر از تصادفات جاده‌ای بازتاب می‌یابند. سانحه امروز صبح هواپیمای توپولوف در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد در حالی رخ می‌‎دهد که این چندمین هواپیمایی است که در سال‌های اخیر یا سقوط می‌کند و یا دچار نقص فنی می‌شود. در حالی‌که حادثه سقوط هواپیمای کاسپین در 24 تیر ماه امسال روبه فراموشی بود که ناگهان یک توپولوف دیگر این بار در مشهد دچار حریق شد تا دوباره ماجرای هواپیما‌های روسی در اذهان متبادر شود. 

آتش در هواپیما
صبح امروز یک فروند هواپیمای توپولوف به شماره پرواز 6437 خطوط هواپیمایی تابان با 156 مسافر که از آبادان به مشهد می آمد، دچار سانحه شد که 37 نفر از سرنشینان آن مجروح شدند که 30 نفر آنها سرپایی مداوا و مرخص شده اند. سخنگوی سازمان هواپیمایی در این باره گفت؛ که در پرواز صبح امروز، خلبان هنگام فرود در فروگاه مشهد دید حداقلی داشته اما به علت بودن بیمار بد حال در هواپیما، مجبور به اعلام فرود اضطراری می شود که در هنگام فرود، این هواپیما دچار سانحه می شود.

مدیر کل فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نیز در این باره اظهار داشت: «با شرایط دید کم و عدم توجه خلبان به این شرایط و در عین تذکرات برج مراقبت هواپیما در حال فرود، دچار آتش سوزی می شود.» اسماعیلی افزود: «با اینکه برج مراقبت به خلبان تذکر می داد ولی خلبان با مسئولیت خود با اظهار اینکه مریض بد حال دارد در مشهد فرود می آید که البته این مسئله دچار آتش سوزی می شود.» وی تصریح کرد: «برج مراقبت در زمان فرود هواپیما آتش سوزی را مشاهده و زنگ خطر را روشن می کند و در این لحظه بلافاصله آتش نشانی در محل حاضر می شود و البته حدود پنج دقیقه از آغاز تخلیه مسافران هواپیما شعله ور شده است.»

پس از این که هواپیمای توپولوف روسی در مشهد دچار سانحه شد و بازتاب رسانه‌ای این حادثه افزایش یافت، مدیر شعبه مشهد هواپیمایی تابان از ورود هواپیماهای هندی در هفته آینده خبر داد. وی خاطرنشان کرد: «این هواپیما‌ها از هفته آینده وارد کشور می‌شود و اینکه در چه زمانی هواپیماهای توپولف از رده خارج می‌شود در حوزه ما نیست و ما پاسخگوی آن نیستیم.»

به نظر می‌رسد مسئولان هواپیمایی کشور از این مسئله بیمناک هستند که حادثه امروز در فضای نسبتا آرام سیاسی کشور مورد توجه قرار گیرد و برای آنها تبعاتی داشته باشد. در همین رابطه وزیر راه ترابری به مجلس شورای اسلامی احضار شد.

علی اکبر آقایی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر گفت: «در پی سانحه هوایی مشهد و سانحه قطارهای تهران - کرمان و تهران - مشهد، کمیسیون عمران مجلس از مسئولان مربوط به این حوزه برای ارائه توضیحات به نمایندگان مجلس خواست تا در جلسه امروز کمیسیون ساعت 14 حضور پیدا کنند.»

اما تجربه تاریخی راجع به دیگر حوادث هوایی ثابت کرده است که این احضار‌ها و خرید هواپیماهای جدید فقط مختص زمانی است که حادثه رخ دهد و پس از گذشت زمان تمام آن حوادث از ذهن پاک می‌شوند و به فراموشی سپرده خواهند شد، پس از سقوط هواپیمای کاسپین قزوین و ایلیوشین و چندین و چند نقص فنی در هواپیماهای خطوط مختلف هیچ اتفافی نیافتاد و ناوگان هوایی کشور با همان وضعیت شکننده به کارش ادامه داد تا امروزدوباره شاهد حادثه آفرینی یک روسی دیگر باشیم. 

توپولوف در صدر هواپیما‌های قاتل
در میان رده بندی سقوط هواپیماهای مختلف در ایران توپولوف در صدر قرار دارد این هواپیمای روسی تا به امروز 5 بار در ایران دچار سانحه شده است، این در حالی است که توپولوف در کنار آنتونوف، ایلیوشین از هواپیماهای روسی هستند که تاکنون جان چندصد ایرانی را گرفته‌اند.

توپولوف154 هواپیمای میان برد و ساخته شرکتی با همین نام در روسیه است و اولین بار در سال 1968 به پرواز درآمد. در ایران شرکت های هواپیمایی ایران ایر تور، کاسپین، تابان و کیش ایر کاربر این هواپیما هستند. حادثه امروز صبح در فرودگاه مشهد پیش از این نیز تجربه شده بود اما این بار به خیر گذشت، در 12 شهریور 85 هواپیمای توپولوف154 ایران ایر تور در فرودگاه مشهد سقوط کرد در آن حادثه 28 نفر کشته و 50 نفر زخمی شدند.

با وجود این که توپولوف در روسیه از ناوگان هوایی این کشور خارج شده است اما مسئولین ایرانی شرقی یا غربی بودن هواپیما را دلیلی برای ایمن بودن آنها نمی دانند مهدی صادقی - مدیرعامل شرکت‌ هواپیمایی ایران ایرتور که کلیه ناوگان آن توپولوف است (14 فروند)، با تاکید بر اینکه توپولوف‌ها هواپیماهای بسیار خوبی هستند، تصریح کرد: «موتور هواپیما قطعه اصلی و بحث جدی در ایمنی هواپیما است که توپولوف‌ها موتور بسیار قوی دارند و تنها تفاوت هواپیمای شرقی و غربی در طراحی، راحتی صندلی‌ها و فضای داخلی و زیبایی هواپیماست؛ اما به لحاظ ایمنی هیچ ‌فرقی با هواپیماهای غربی ندارد، بلکه بعضا از قوت و قدرت بیشتری هم برخوردار است.» 

برخی دیگر از مسئولین کشور نیز توپولوف را ایمن ترین هواپیما می‌دانند در این راستا سفیر ایران در روسیه هواپیمای توپولوف را هواپیمای امنی می داند که میزان سقوطش در مقایسه با ایرباس کمتر است.

محمود رضا سجادی چندی پیش در این باره به فارس گفت: « شما اگر در مسیرهای داخلی روسیه، سوار توپولوف‌های 154 ‌شوید در خواهید یافت که به هیچ وجه از لحاظ زیبایی و راحتی با ایرباس فرقی ندارند. متأسفانه توپولف در ایران به بدترین وجه، عرضه می‌شود، موکت‌های کثیف، صندلی‌های نزدیک به هم، قیمت آزاد بلیط و .... و نیز تصادفاتی که به اصل هواپیما ارتباطی نداشت، همه دست به دست هم دادند تا تصویری ترسناک از این هواپیما ارائه دهند. در حالی که توپولف 154 جزو امن‌ترین هواپیماهای دنیاست. از لحاظ اقتصادی هم به صرفه است و تنها هواپیمایی که در خطوط ایران سود می‌دهد، این هواپیماست.»

در شرایطی که مسئولین کشور به دنبال این هستند که ثابت نمایند توپولوف بهترین هواپیماست برخی کارشناسان امر معتقد هستند که تحریم‌ها جهانی علیه ایران سبب شده است که دولت ایران برای خرید هواپیماهای جدید دچار محدودیت شوند. 

مسعود مهاجر کارشناس حمل و نقل در این باره گفت: «مشکل ما در ایران محدودیت خرید هواپیما است که نمی توانیم از همه جا انواع هواپیما ها را بخریم، به همین دلیل هم تاحدود زیادی به هواپیماهای شرقی وابسته شده ایم. شرکت هواپیمایی کاسپین تمام ناوگان هوایی اش توپولف است.»

بنابر گفته مهاجر هواپیماهایی که از کشورهای شرقی تهیه می شوند هم کهنه و هم ارزان قیمت هستند. مهاجر همچنین گفت: «دولت می تواند از طریق قیمت گذاری صحیح صندلی پروازی و باز گذاشتن دست شرکت ها در تعیین نرخ بلیط های شان امکاناتی فراهم کند که حداقل شرکت هایی که باید تزانامه مثبتی داشته باشند، بتوانند هواپیماهای نو تر شرقی تهیه کنند. هواپیماهایی که ما در حال حاضر از بلوک شرق می خریم معمولا بالای 15 تا 17 سال سن دارند. فکر می کنم هواپیمایی هم که به تازگی سقوط کرده بیش از این مدت خریداری شده که درآن زمان هم کهنه بوده است.»
دسته ها : خبر - مقالات - حوادث
دوشنبه پنجم 11 1388

 

در حالی که به تازگی علی اکبر جوانفکر به عنوان مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)  منصوب شده، محمد جعفر بهداد، مدیرعامل سابق این خبرگزاری و معاون سیاسی دفتر احمدی نژاد، از صدور رای محکومیت خود توسط دادگاه خبر داده است.

به گزارش ایرنا، محمد جعفر بهداد گفته است : دادستان تهران به عنوان مدعی العموم سه شکایت علیه اینجانب مطرح کرده که دو مورد در دفاع از علی لاریجانی، رییس مجلس، و یک مورد در حمایت از اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس خبرگان رهبری است.

محمدجعفر بهداد از نیروهای طرفدار محمود احمدی نژاد ، در گذشته خبرنگار پارلمانی مؤسسه کیهان و همکار صفار‌هرندی، وزیر سابق ارشاد و فرهنگ اسلامی، بود که در دولت نهم به عنوان مدیرعامل  ایرنا منصوب شد.

محمدجعفر بهداد در توضیح جزییات شکایات مطرح شده علیه خود گفته است: شکایاتی که عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، در دفاع از دکتر لاریجانی علیه اینجانب مطرح و به نحو عجیب و با اصرار مشغول پی‌گیری آن است، به دو مقاله منتشره در ایرنا بر می‌گردد که یکی پس از ۵۰ دقیقه انتشار با تشخیص و مستقیما توسط خودم از روی خروجی حذف شد و در دیگری نیز، اصولا «نه به تصریح و نه تلویحا» نامی از کسی برده نشده است.

بهداد در یادداشتی با عنوان « آنهایی که جوانان ما را به کشتن دادند» علی لاریجانی را متهم کرده بود که حوادث پس انتخابات نقش داشته است.

وی، بدون نام بردن از علی لاریجانی نوشته بود:«کسانی که بعد از ظهر روز رای گیری در تماس تلفنی با میر حسین موسوی پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفته و توقع توهم آمیز او را تشدید و اراده اش را برای تحریک افراد به شورش و اغتشاشگری تقویت کردند».

 در روزهای بعد از انتخابات ، خبری مبنی بر تبریک علی لاریجانی به میر حسین موسوی به عنوان برنده انتخابات در بعضی محافل شایع شده بود.

با این حال مجمد جعفر بهداد درباره نحوه محکومیت خود در دادگاه گفته است:« فقط چند روز پس از انتصاب اینجانب به عنوان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور بلافاصله یکی از پرونده‌ها به دادگاه ارجاع شد و قاضی محترم پرونده نیز، ضمن برگزاری جلسه دادگاه و اخذ دفاعیه متهم اقدام به صدور رای محکومیت به صورت غیابی کرد که فارغ از علت اینهمه شتابزدگی، در صدد ارایه درخواست دادخواهی و تجدید نظر هستم».

دسته ها : خبر - سیاسی
دوشنبه پنجم 11 1388

تعداد مجروحان حادثه هوایی مشهد به 46 نفر رسید

 سانحه هوایی آتش گرفتن هواپیما هنگام فرود در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد تاکنون کشته ای نداشته است اما 46 مجروح این حادثه به بیمارستانهای مشهد منتقل شده اند.

به گزارش مهر،مدیر کل ستاد حوادث غیرمترقبه خراسان رضوی مهر اظهار داشت: سانحه دیدگان هواپیمای توپولوف آبادان - مشهد که 46 نفر هستند به بیمارستانهای کامیاب (امدادی) و امام رضا (ع) منتقل شده اند.

سید جواد عرفانیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون گزارش از فوت کسی در این حادثه نداشته ایم و اغلب افراد منتقل شده به بیمارستان دچار شوک و استرس هستند.

وی اظهار داشت: اغلب این مسافران زائران عتبات عالیات و اهل خراسان رضوی هستند که از پس از بازگشت از عتبات از آبادان به مشهد برمی گشتند.

عرفانیان تصریح کرد: یک سوم هواپیما پس از فرود و آتش گرفتن از آن جدا شده و داخل هواپیما دچار حریق شده است.

عرفانیان یادآور شد: بلافاصله پس از حادثه نیروهای هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و سازمان فردوسهای مشهد در محل حاضر شدند و اقدام به امداد رسانی به حادثه دیدگان و اطفا حریق کردند.

 

دسته ها : خبر - حوادث
يکشنبه چهارم 11 1388

 

" 123456 "مشهورترین  "کلمه عبور" یا همان password مورد استفاده در اینترنت است!

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، براساس یک بررسی انجام شده بر روی فهرستی از 23 میلیون کلمه عبور، رایج ترین گزاره " 123456 " تشخیص داده شد.

انتخاب کلمات و گزینه های ساده توسط کاربران اینترنتی باعث شده تا امنیت حساب های اینترنتی کاهش یابد.

براساس بررسی جدیدی که انجام شده، همچنان از هر پنج کاربر اینترنت یک نفر آن ها از کلمه عبوری (password) استفاده می کند که به سادگی می توان آن را حدس زد مانند 123 ، I love you  یا حتی خود کلمه password .

در همین زمینه "امیچای شولمان" رئیس امور فنی شرکت "امبیرفا" متخصص در زمینه تهیه برنامه های ضدهکری در باره استفاده از گزینه های بسیار ساده  برای کلمات عبور می گوید: این موضوع شبیه به نقص وراثتی در بشر است. ما از ابتدای دهه 90 با همین مشکل روبه رو بودیم.

شولمان و شرکت وی تلاش کردند تا فهرست متشکل از 23 میلیون کلمه عبور که توسط یک هکر نامشخص در ماه گذشته میلادی از شرکت "you Rouk"  ربوده شد را بررسی کنند.

شرکت "you Rouk" مسولیت تهیه برنامه های ویژه کاربران را در سایت های بسیاری مانند  «Facebook و«My Space» برعهده دارد. هکر مورد نظر همچنین این فهرست را در اینترنت منتشر کرد و بسیاری توانستند مجموع  23 میلیون کلمه عبور را ببینند. همین فرصت باعث شد تا بسیاری اقدام به بررسی و پژوهش درباره کلمات عبور کنند.

شرکت امبیرفا در بررسی این فهرست نتیجه گرفت که تقریبا یک درصد از حدود 23 میلیون کلمه عبور از گزاره " 123456"  استفاده کرده اند.

همچنین گزاره "12345" نیز در جایگاه دوم شیوع ترین کلمات عبور در میان کاربران اینترنتی است. پس از این دو گزاره، کلماتی مانند «qwerty» ، «123 abc» (حروف پشت سر هم در کیبرد) و«princess» نیز پراستفاده ترین کلمات عبور هستند.

گفتنی است بسیاری از هکرها به آسانی می توانند با امتحان تعدادی از گزینه های  عبور پراستفاده، وارد بخش های شخصی افراد در سایت های اینترنتی شوند و اختلال ایجاد کنند.

همچنین این هکرها با استفاده از نرم های پیشرفته ای می توانند در طول چند دقیقه هزاران کلمه عبور را امتحان کنند تا بلکه یکی از آنها درست باشد و بتوانند سایت های شخصی را سرقت کنند.

دسته ها : خبر - علمی
شنبه سوم 11 1388

 

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: در سال جدید تحصیلی 9هزار نفر در مقاطع سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) در حوزه های علمیه خواهران پذیرش می شوند.
سید مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: پذیرش حوزه های علمیه خواهران در مقاطع سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) از روز گذشته اول بهمن آغاز شده است و تا پایان بهمن ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در سال جدید با توجه به افزایش فضاهای آموزشی و تاسیس مدارس جدید، ظرفیت حوزه های علمیه در سطح دو (کارشناسی) به 8 هزار نفر افزایش یافته و در سطح سه (کارشناسی ارشد) نیز در 5 رشته فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآن، فلسفه، کلام و تاریخ اسلام ظرفیت پذیرش یک هزار نفر ایجاد شده است.

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: آزمون ورودی رشته های تخصصی در سطح سه (کارشناسی ارشد) نیز در دو مرحله برگزار شده و آزمون ورودی سطح دو (کارشناسی) نیز 24 اردیبهشت برگزار خواهد شد.

منبع : بازیاب

دسته ها : مذهبی - خبر - علمی
شنبه سوم 11 1388

 

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، برندگان نخستین جشنواره فیلم‌های تلویزیونی به شرح زیر و در بخش‌های مختلف معرفی شدند:
- جایزه بهترین چهره‌پردازی ، به آقای بابک شعــاعی برای فیلم «تنهـایـی» و خانم مریم دوستی برای فیلم «آخرین گره خورشید»
- جایزه بهترین جلوه های ویژه به آقای جواد شریفی برای فیلم «عملیات پایتخت»
- جایزه بهترین طراحی صحنه به آقای محسن نوروزی برای فیلم «لرزش زندگی»
- جایزه بهترین طراحی لباس به آقای داریوش پیرو برای فیلم «تنهایی» و «خواب زمین»
- جایزه بهترین موسیقی به آقای علیرضا کهن‌دیری برای فیلم «عبور از شب»
- جایزه بهترین صداگذاری به آقای مهدی صادقی برای فیلم «لرزش زندگی» / لوح تقدیر به آقای آرش قاسمی برای فیلم عبور از «شب»
- جایزه بهترین صدابرداری به آقای امیر پرتوزاده برای فیلم «لرزش زندگی»
- جایزه بهترین نورپردازی به آقای رضا رخشان برای فیلم «مهمانخانه‌ای در برف»
- جایزه بهترین تصویربرداری به آقای سهیل نوروزی برای فیلم «آخرین گره خورشید»
- جایزه بهترین تدوین به آقای علی ژکان برای فیلم «تصادف»

- جایزه بهترین بازیگر نقش دوم مرد به آقایان: سعید پورصمیمی و مالک سراج برای بازی در فیلم «آخرین گره خورشید» / لوح تقـدیر این بخش به آقای شاهین غلامرضایی برای فیلم «عمه ماه منیر» / لوح تقدیر دیگر این بخش به هنرمند پیشکسوت آقای سعدی افشار برای حضور در فیلم «به جا مانده»
- جایزه بهترین بازیگر نقش دوم زن به خانم‌ها ژاله صامتی برای فیلم «دماغ» و شهره سلطانی برای فیلم «زنی از کوچه پشتی»
- جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد به آقای مهدی هاشمی برای بازی در فیلم «وقت اضافه» و شهاب حسینی برای بازی در فیلم «تنهایی»
- جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن به خانم‌ها: رویا تیموریان برای بازی در فیلم «تنهایی» و پریوش نظریه برای فیلم «فراموشی» / لوح تقدیر به خانم‌ها نیلوفر پورمهدی برای فیلم «روجا» و سهیلا گلستانی برای فیلم «دمـاغ»

جایزه ویژه هیات داوران به‌خاطر موضوعِ نگاه به مسئله ملی:
- علیرضا بذرافشان، سارا خسرو آبادی و حسین تراب‌نژاد برای فیلمنامه «لرزش زندگی»
- فلورا سام برای فیلمنامه «حماسه ماندگار»
- چیستا یثربی برای فیلمنامه «ماه از روی سکو»
- محمد سلطانی برای فیلمنامه «عملیات پایتخت»
- آقای رضا بهشتی و پریسا عشقی برای فیلمنامه «قهوه اسپرسو»
- علیرضا محمودی و همایون اسعدیان برای فیلمنامه «آخرین گره خورشید»

- جایزه ویژه هیأت داوران به مدیر فیلم‌های تلویزیونی شبکه یک سیما آقای مسعود صباح به خاطر تولید 120 فیلم تلویزیونی در 3 سال و بیشترین نامزد در جشنواره.
- جایزه بهترین کارگردانی به آقایان فرزاد موتمن برای فیلم «دماغ» و اسماعیل فلاح‌پور برای فیلم «عبور از شب»
- جایزه بهترین فیلم تعلق می‌گیرد به آقای اکبر تحویلیان برای فیلم «لرزش زندگی» و آقای بهروز مفید برای فیلم «در همین نزدیکی»
- جایزه بهترین فیلمنامه به آقایان: علیرضا محمودی و همایون اسعدیان برای فیلمنامه «آخرین گره خورشید»

دسته ها : خبر - هنری - فرهنگی
شنبه سوم 11 1388

شهاب حسینی جایزه خود را به همسر شهیدبابایی تقدیم کرد

شهاب حسینی در مراسم پایانی جشنواره فیلم‌های تلویزیونی جایزه خود را به همسر شهیدبابایی تقدیم کرد.

به گزارش فارس، از حواشی مراسم پایانی جشنواره فیلم‌های تلویزیونی می‌توان به پخش کلیپ «ایران ایران» با صدای رضا رویگری اشاره کرد که در ادامه پخش آن، ضرغامی به خاطر اجرای ترانه این کلیپ با اهدای لوح یادبود و هدایایی از رویگری قدردانی کرد.

در بخش دیگری از مراسم شهاب حسینی که در سریال «شوق پرواز» در نقش شهید بابایی ایفای نقش می‌کند، هدیه خود را برای ایفای نقش در تله‌فیلم «تنهایی» به عنوان بهترین بازیگر مرد، به همسر شهید بابایی اهدا کرد.

این حرکت با استقبال حاضران در سالن روبه‌رو شد و جمعیت حاضر چند دقیقه‌ای ایستاده به تشویق «شهاب حسینی» پرداختند.

منبع :خبر آن لاین

دسته ها : خبر - هنری - فرهنگی
شنبه سوم 11 1388

 

بعد از اظهارات هفته گذشته جواد اطاعت ، فاطمه رجبی به منظور بالا بردن بصیرت و آگاهی مردم فریب خورده و رفع بحرانی که دامنگیر نظام شده ، با انتشار مطلبی به افشاگری  علیه جواد اطاعت پرداخته و  حملات ویژه ی خود به هاشمی ، خاتمی ، موسوی ، کروبی و هوادارانشان را  با حرارتی مخصوص به خویش ، تکرار کرده است.

فرارو ضمن عذرخواهی از آقایانی که در نوشته ی خانم رجبی مورد توهین های ویژه قرار گرفته اند و نیز با پوزش از خوانندگان هوادار این آقایان ، مطلب انباشته از کینه ی خانم رجبی را منتشر می سازد.


بخوانید:

برنامه «رو به فردا» در تلویزیون، فرصتی پیش آورده تا ملت «ماهیت پلید فتنه‌گران» را شفاف‌تر بشناسند. فتنه‌گرانی که با کودتای لجنی، بر آن بودند تا براندازی نظام اسلامی را به عنوان گام نخست براندازی اسلام و تشیع و روحانیت شیعه در سرای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به انجام رسانند. محمد خاتمی، موسوی و کروبی سران اجرای فتنه‌ای هستند که طراح اصلی آن هاشمی رفسنجانی بوده و هست.

فتنه‌گرانی که با تئوری‌پردازی علیه «مشروعیت الهی» سال‌هاست اسلام حیات‌بخش را نشانه رفته‌اند. فریاد «شکست دین در مقابل آزادی» از سوی خاتمی و «تهاجم مکرر هاشمی به مشروعیت الهی امیرالمؤمنین علیه‌السلام» ریشه‌هایی هستند که علاوه بر کودتای شکست‌خورده و سرکوب‌شده لجنی، جنگ با امام حسین علیه‌السلام را نیز در عاشورای حسینی علیه‌السلام ثمر داد. «ننگی» که با سکوت یکی و با حمایت دیگری و اطلاعیه‌های شرم‌آور و شمری موسوی و کروبی و رضایی، برای این طیف فکری و رؤسای آن ثبت شد و با هیچ «رنگی» نه سیاسی، نه قضایی و نه با منابع هنگفت مالی، پاک نخواهد شد.

اما حضور عنصری به نام «جواد اطاعت» در برنامه «رو به فردا» بیش از گذشته به کالبدشکافی پیکر متعفن این تفکر اسلام‌ستیز و جنایات و خونخواری‌های چندماهه‌شان منجر شد.

عصبیت، دروغ‌گویی، فریبکاری، فرصت‌طلبی، همراه با فرار از اصل موضوع، عدم پاسخ‌گویی و به اصطلاح «کلک زدن به ملت» از سوی این عنصر متکبر و خودبزرگ‌بین، نماد کامل احترام و اعتقاد این تحمیل‌شدگان به ملت، نسبت به «شعور ملی» بود.

حال باید دید جواد اطاعت کیست؟ خاستگاه سیاسی‌اش کجاست. سیر دکتر شدنش چگونه است؟ و چه عواملی سبب گردیده تا او مانند هاشمی، خاتمی، موسوی و کروبی و دیگر عناصر فتنه خود را عالِم به همه علوم بداند و با هتاکی به نظام که آن را «حکومت» می‌خواند، طلبکار پر رو و بی‌حیا از ملتی باشد که در عین آگاهی و نجابت چه در انتخابات 22 خرداد و چه در چند ماه جنایت و خونخواری خاتمی، کروبی و موسوی به این جریان ناپاک و وابسته، «نه» گفت تا هم‌چنان امریکا و اسرائیل در غم شکست مهره‌های خود به سوگ بنشیند.

- اطاعت که مشخص نکرد اطاعتش از کدام خدا و پیامبر و دین و مذهب است که حتی حسین‌کشی عاشورا را هم نفی ننمود چه رسد به «مخالفت»، و با افتخار گفت: در هیچ کجای ایران همراه با مسلمانان – اعم از شیعه و سنی - در راهپیمایی اعلان انزجار علیه پیروان موسوی جنایتکار و خاتمی خونخوار نبوده است، راهی بس دراز و البته با زیگزاک‌های بسیار «راست» و «چپی» پیموده تا به این جایگاه متعالی رسیده است!

- او روزی از مریدان «باهنر» بوده و با رانت او در مجلس پنجم از «اقلید» نامزد می‌شود و خوشبختانه مورد «طرد» مردم قرار می‌گیرد. و این یعنی «خزیدن به زیر چتر راست» برای رسیدن به قدرت!

- وی روزی دیگر در مرکز تحقیقات وزارت کشور وارد می‌شود و خدا می‌داند با این دانش و بینش که مردم از او دیدند، و با این ایمان و اعتقاد چه «تحقیقاتی» برای کشور! انجام داده است.

- این عنصر در مجلس ششم به چپ می‌پیوندد و از «دولت‌سر این گروه منحرف» در آن انتخابات پرمسأله از «داراب» به مجلس می‌رود و به هر حال «ایام به کامش می‌شود».

- در همان مجلس برانداز نامه هتاکانه، ذلیلانه و ضدملی علاوه بر ضد اسلامی را امضا می‌کند تا نامش همراه 126 عنصر کودتاگر و وطن‌فروش اصلاح‌طلب برانداز ثبت گردد.

- در مجلس هفتم از سوی شورای نگهبان «به حق» رد صلاحیت می‌شودف تا ملت و کشور از لوث وجود چنین دشمنانی آسوده گردند. هر چند هم‌پالکی‌هایش به مجلس راه یافتند.

- اطاعت خود می‌داند «سیر ورود به مقطع دکترایش چگونه بوده»، و او خود می‌داند در این سیر «مانند دیگر همفکران با چه قانونی به دکترا رسید» تا در تلویزیون پُز آن را به ملت بدهد.

- اطاعت در دوران سیاه و ننگین محمد خاتمی، در کنگره صدمین سالگرد تولد آیت الله العظمی بروجردی به دست‌بوسی آیت الله مهدوی‌کنی پرداخت. در پیش جمعی که من نیز یکی از آنها بودم، تا مثلا خود را تطهیر کند. البته او نمی‌دانست فاطمه رجبی آنجاست و این چاپلوسی و نفاق را با افشای نظر خائنانه او نسبت به نهضت‌آزادی که همان روزها منتشر شده بود، به اطلاع آیت الله مهدوی کنی این مجاهد وارسته می‌رساند. همانجا با صدای بلندی که اطاعت را به لکنت زبان انداخت و ...

- حال چنین عنصری معلوم است که به جای پاسخ‌گویی به جنایات ضدملی «مولایش موسوی جنایتکار» در انتخابات، با توسل به دروغ و حقه، به تکرار دروغ‌ها و فریبکاری‌های بیش از یک‌ساله خاتمی و موسوی و کروبی پرداخت و این یعنی استادی دانشگاه البته با همان راهی که اشاره شد!

جالب است اطاعت بداند که واقعا بغض و کین از مردم و سرسپردگی به " ... " نمی‌گذارد بداند، مردم همه این خزعبلات را از سران فتنه شنیدند و بیش از همه در هتاکی ضدانسانی موسوی در مناظرات تلویزیونی! آیا تو دهنی بزرگتر از شکست کودتای لجنی توسط مردم مؤمن ایران را نیاز دارند. باید پرسید امثال اطاعت بگویند از کدام کشور اطاعت می‌کنند؟ امریکا، انگلیس یا اسرائیل!؟ «ایران» که در مناظره‌اش جایی نداشت.

در پایان نمی‌توان از یکی دو نمونه دروغ‌گویی‌های وقیحانه این سمبل اصلاح‌طلبی گذشت که در پیش چشم 70‌میلیون نفر اظهار شد.

- او گفت: «در سعادت‌آباد – یک محله اعیان‌نشین تهران که این فرد سکونت دارد - صف نانوایی‌ها خلوت است، و وقتی آنجا کسی نمی‌تواند نان بخرد، حال بقیه مردم معلوم است.» یعنی بنا بر گفته این مغز متفکر و صادق اصلاح‌طلب، الآن بیشتر مردم تهران از نداشتن حتی نان، مرده‌اند و جنازه‌هایشان کنار خیابان‌ها افتاده است.

- او نرخ تورم 49% زمان هاشمی را با دروغ‌گویی خائنانه به احمدی‌ن‍ژاد نسبت داد، مانند موسوی جنایتکار.

- او با دروغ‌گویی که رسم و راه فتنه‌گران و خائنان است، راهپیمایی جنایتکارانه 25 خرداد را «بدون اطلاعیه» عنوان کرد، هر چند در چند جمله بعد ناچار شد به «صدور اطلاعیه برای آن اعتراف کند» و این یعنی «دروغ‌گو کم‌حافظه است.»

البته اطاعت و امثال او ارزش آن را ندارند که به آنها پرداخته شود. اما از آنجا که حضورش در تلویزیون افشای ماهیت تمام پلیدی‌های براندازان بود از «از سر تا دُم»، ناچار شدم این نوشته را منتشر کنم.

 

منبع : فرارو

دسته ها : خبر - سیاسی
جمعه دوم 11 1388
X