دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1802912
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 

 

پیش از این‌ها بهار دیگر بود، هیچ سروی زمین نمی‌افتاد
و تبر این‌چنین عزیز نبود، و درخت این‌چنین نمی‌افتاد

فصل فصل شکوه ابراهیم، جنگ جنگ بت بزرگ و خدا
گرچه نمرود بود و آتش هم، قلب‌ها از یقین نمی‌افتاد

باغ‌هامان نچیده‌تر بودند، میوه‌هامان رسیده‌تر بودند
شاخه‌ای هم اگر تبر می‌خورد میوه‌ای دستچین نمی‌افتاد

پیش از این روزگار دیگر بود، چشم‌ها سفره نمک بودند
در پی دست دوستی‌هامان مار از آستین نمی‌افتاد

کاش مثل قدیم‌ها بودیم، همه تکرار یک صدا بودیم
و صدا مثل کوه بود، کوهی که هیچ‌گاه از طنین نمی‌افتاد

کاش مثل قدیم‌ها، آری، بعد از این عیدهای تکراری
در دل سیزده‌بدرهامان حسرت هفت‌سین نمی‌افتاد

 

اسماعیل محمدپور

دسته ها : ادبی - شعر - اجتماعی
چهارشنبه هفتم 11 1388
تجاوز های کوچک مردان صاحب جاه

گرگ در پوستین شبان

 گلزاری، محمود  - رنج آور است نمایاندن گوشه‌ای از کژکاری‌های رو به افزایش مردان به ظاهر توانمندی است که موقعیت اجتماعی خود را، ناجوانمردانه، به کار می‌گیرند تا زنان پاکدامنی را که در دایره قدرت آنها هستند، وادار به رابطه‌ای غیراخلاقی کنند.

 این سوءاستفاده از قدرت، «مزاحمت جنسی» یا به تعبیر «اوفیر» تجاوز کوچک نام دارد. بدین معنی که مرد صاحب جاه، طرف مقابل خود را ضمنی یا مستقیم مجبور می‌کند تا به خواهش‌های نفسانی او تن دردهد وگرنه استخدام، ادامه کار و یا ارتقایش دچار توقف و مشکل می‌شود!
غم‌انگیز، انسانی که به قول خواجه اهل راز، هر بامداد و شام او را از عرش الهی ندا می‌دهند و ذکر خویش در عالم قدس، حاصل تسبیح فرشتگان است و می‌تواند به دلیل کرامت ذاتی خود دردانه هستی و جانشین خداوند در ناسوت و ملکوت شود، این‌گونه در چاه طبیعت فرو افتد، صفای جانش را با خاشاک هوس تیره و آلوده سازد و این عتاب سازنده را به دل نسپارد:
که‌ای بلند نظر شـاهباز ســـدره نشین
نشیمن تو، نه این کُنج محنت آبادست
ترا زکنگره عرش می‌زنند صفیر
ندانمت که در این دامگه چه افتادست
اما رنج‌آورتر این است که در جامعه انسانی و به ویژه در نظام اسلامی، هرزه‌پویان بداندیش دارای موقعیت و مقام ‌شوند و به همکار، مُراجع و دانشجوی خود، به عنوان امانت که همچون طعمه و ابزار بنگرند.
قرآن، که کامل‌ترین نسخه وحیانی و آخرین منشور یزدانی است، برای کارگزاران اجتماع دو شرط اساسی قائل است: «توانایی» و «امانتداری». «اِنَّ خَیْرَ مَنْ اسْتَأْجْرتَ القویُّ أمین؛ بهترین کسی که می‌توانی به او مسئولیت بسپاری امین توانمند است.» (قصص 26)
روشن است که منظور کلام خدا از توانایی، تنها قدرت جسمی نیست، بلکه مراد کارآمدی علمی و تجربی و قوت بر انجام وظیفه است. مدیر توانا کسی است که حوزه مأموریت خود را به خوبی بشناسد، در برنامه‌ریزی بصیر و چیره باشد و بتواند با شکیبایی و مهارت همکارانش را به سوی هدف‌هایی روشن هدایت کند. علاوه بر این شایستگی‌ها که در دانش مدیریت تفصیل آنها را می‌بینیم، قرآن بر ویژگی مهم امین بودن نیز تأکید می‌کند.
امین، انسانی خیرخواه، درستکار و پاکدامن است. نمونه‌ای است از حاملان بار امانت الهی که وجودشان سرشار از فروغ ایمان و گرمای امنیت است و به همین رو به دیگران و بویژه به کسانی که با آنها پیوندی نزدیک دارند، امان و ایمنی می‌دهد. اگر مدیری که وظیفه دارد با برنامه‌ریزی درست و سازنده و سامان‌دهی مناسب، افراد مجموعه خود را در مسیر نوآوری و شکوفایی ارتقا دهد و مؤسسه‌اش را به بالاترین میزان بهره‌وری برساند، سر به اطاعت نفس فروآورد؛
اگر معلمی که باید زلال گوارای حکمت را در کام جان شاگردانش بریزد و آنها را به سوی چکاد آزادگی و پارسایی رهنمون شود، تیر مسموم نگاه خود را به آنها بدوزد و فریبکارانه روزنه‌ای برای تصاحب جسمشان بیابد؛
اگر درمانگری که انتظار می‌رود با کلام و دانش و رفتارش، شفابخش آلام دردمندان آسیب‌دیده شود، از زخم جسمی و روانی مراجعان خود برای رسیدن به خواسته‌های نفسانی بهره گیرد، فروغ معنویت و شادابی از جامعه دور می‌شود و ابر تیره بدبینی و نومیدی بر فضای زندگی مردم سایه می‌افکند.
مدیران، استادان، پزشکان، روان‌شناسان، وکیلان و همه دارندگان مقام و موقعیت را نمی‌توان با تذکرهای اخلاقی و بدون پشتوانه قانونی، از نادرستی و خیانت بازداشت. این عالمان گستاخ، بهتر از ساده‌دلان کم‌دانش کلام رسای پیامبر والایی‌ها را که فرمود: «بدترین دشمنان تو نفس سرکشی است که درون تو جای دارد.» بارها خوانده‌اند و حتی آن را تدریس کرده‌اند! اینان خوب به خاطر دارند که سعدی بزرگ فرموده است:
کند مرد را نفس اماره خوار اگر هوشمندی عزیزش مدار
اما مگر خداوند نفرموده است که دانش بدون عمل نجات‌بخش و راهگشای انسان هوشمند مختار نیست؟ اضله الله علی علم (جاثیه/ 23)
اگر سی سال پس از استقرار جمهوری اسلامی عده‌ای از مسئولان، گزینش دینی و اخلاقی کارکنان دولتی را جدی نمی‌گیرند و روش‌های علمی و دقیق و منصفانه‌ای برای این کار ندارند، اما هیچ‌کس نیست که منکر نظارت دقیق و قانونی عملکرد مدیران و قدرتمندان جامعه باشد.
نخستین مرحله برای نظارت و ارزیابی، وجود قانونی جدی در مورد مزاحمت‌های جنسی است. قانونی که همه مصادیق این انحراف رنج‌آور اخلاقی را مشخص نماید و با رعایت آبرو و حرمت طرفین دعوا، مانع سوءاستفاده مزاحمان، اغواگران و شایعه‌سازان شود.
هرچه هست اگر این مسئله را کوچک بپنداریم و نقاب از چهره گرگانی که در پوستین شبان در کمین دختران و زنان جوان هستند، برنداریم، تولید و بهره‌برداری مادی و اقتصادی کشور رو به کاهش می‌گذارد و مهم‌ترین رکن سرمایه اجتماعی، یعنی اعتماد آرام‌آرام از فضای جامعه رخت برمی‌بندد و چنین مباد!

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : مقالات - اجتماعی
دوشنبه بیست و سوم 9 1388
آزمون قوه قضائیه
علی مطهری
در چند روز گذشته دو حادثه تلخ اخلاقی اتفاق افتاد که علاوه بر آنکه یک انحطاط اخلاقی برای جامعه ما به شمار می‌رود، آزمونی است برای مدیریت جدید قوه قضائیه که چگونه با این دو حادثه برخورد می‌کند، آیا مانند مدیریت قبلی لبخندی ملیح به جامعه تحویل می‌دهد یا چنان برخورد می‌کند که لرزه بر اندام شرورانی بیفتد که به دنبال خلق وقایعی مشابه هستند؟

اجمال حادثه اول این است که دو مرد شرور در جنوب تهران زنی 32 ساله را با تهدید چاقو سوار خودروی پراید می‌کنند و پس از انتقال به قیامدشت در کنار خیابان و داخل خودرو به او تجاوز می‌کنند. دو شرور دیگر ظاهرا به بهانه نجات آن زن او را به خودرو دیگری منتقل نموده همین کار را تکرار می‌کنند.
سپس دو نفر از دوستان آنها نیز همین خباثت اخلاقی را مرتکب می‌شوند، یعنی زنی که عازم منزل یا هر مقصدی بوده است، ناگاه توسط شش مرد مورد تجاوز قرار می‌گیرد.

خوشبختانه پلیس آن شش شرور را بازداشت می‌کند و پرونده تشکیل می‌دهد، ولی معلوم نیست که آیا این حادثه تلخ همانند حوادث مشابه قبلی در پیچ و خم مراحل قضایی به فراموشی سپرده شده و حق آن زن و جامعه نادیده گرفته می‌شود و حداکثر چند سال بعد مجازات اندکی برای مجرمان تعیین و در گوشه روزنامه‌ای درج می‌گردد به طوری که دیگر نه خاصیت تسلی بخشی برای مظلوم و بازگرداندن آرامش روانی به جامعه را دارد و نه خاصیت عبرت آموزی برای سایر شروران، یا اینکه مدیریت جدید قوه قضائیه این بار با مجازات سریع مجرمان و با عمل به اصل تشهیر و معرفی این شروران با نام و نام خانوادگی و عکس به جامعه، درسی به یادماندنی به آنها و همکارانشان می‌دهد؟

همین طور است درباره حادثه دوم که سه شرور وارد خانه‌ای می‌شوند و در حضور مرد خانواده به همسرش تجاوز می‌کنند. خوشبختانه این سه نفر نیز توسط پلیس بازداشت می‌شوند. آنها در بازجویی می‌گویند مدتی بود که این زن را در محله می‌دیدیم و از او خوشمان آمده بود، به همین دلیل تصمیم به این کار گرفتیم!

در اینجا نیز باید ببینیم قوه قضائیه چه برخوردی با این افراد می‌کند، آیا توجهی به حق جامعه و بازدارندگی مجازات آنها خواهد داشت یا با تساهل و تسامح خود موجبات تشویق چنین افرادی را فراهم می‌کند به طوری که هر شروری با یک محاسبه ساده و ارزیابی سود و زیان این گونه جرمها تصمیم به اقدام بگیرد. باید دید قوه قضائیه همان مقدار که در مورد امنیت سیاسی و حفظ نظام حساسیت به خرج می‌دهد در مورد امنیت اخلاقی جامعه نیز که یکی از اهداف نظام اسلامی است حساسیت نشان می‌دهد؟

به هر حال باید منتظر ماند و دید مدیریت جدید قوه قضائیه چگونه از این آزمون بیرون می‌آید؟ سرفراز یا مانند گذشته مردود؟
مطالب مرتبط
منبع : تابناک
دسته ها : مقالات - اجتماعی
شنبه بیست و سوم 8 1388
حکم جالب دادگاه فارس برای همسر خاطی
در اقدامی جالب از سوی یکی از شعب دادگاههای استان فارس مردی محکوم شد به همسرش سالانه 10 روز گل هدیه کند در غیر اینصورت با سه ماه و یک روز حبس مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مردمی با اتهام رها کردن زندگی مشترک و ترک نفقه و ضرب و شتم همسرش مورد تعقیب قرار گرفت و دادگاه پس از رسیدگی او را به سه ماه و یک روز حبس محکوم کرد اما با توجه به فقدان سابقه کیفری متهم در جهت اصلاح ذات البین و تحکیم مبانی خانوادگی و زندگی مشترک محکومیت نامبرده را به مدت سه سال معلق کرد مشروط بر اینکه زوج دستورات زیر را به معرض اجرا بگذارد.

1-پرداخت به موقع نفقه زوجه و حسن معاشرت با وی

2-هدیه دادن یک شاخه گل به مدت سه سال هر سال ده روز، به نحویکه پایان نوبت دهم سالگرد ازدواج زوجین باشد

3- استفاده از نصایح یکی از علمای مذهبی به تشخیص دادستان در سالروز ازدواج در هر سال

4- خودداری از استعمال سیگار و مواد دخانی

حکم صادره قطعی شده و پرونده این حکم جهت اجرا به اجرای احکام ارسال شده است.

صدور احکام جایگزین حبس یکی از مواردی است که در دادگاه های استان فارس طی مدت اخیر در دستور کار قرار گرفته است.
منبع : تابناک
دسته ها : خبر - حوادث - اجتماعی
دوشنبه یازدهم 8 1388

 

خسته ام از ارتباطات اداری

از عناوین مجازی ، استعاری

پست های آن چنانی میزهای این چنانی

شغل های انحصاری

از رکود عشق در خدمت به مردم

رونق خمیازه در ساعات کاری

شیوه مرسوم زیر آب

خود عزیزی ، چاپلوسی ، پاچه خواری

دائما تخریب کردن ، زیر پا خالی نمودن

در امید ماندگاری

روبرو تعظیم و تکریم

پشت سر بد گفتن و تهمت نگاری

چشم و هم چشمی ، حسادت

درطریق اوت کردن ، رهگذاری

خویشتن را نخبه دیدن

دیگران را بی سواد و در خور بستن به گاری

خسته ام از این منم ها از غرور از خود گرفتن

تکیه بر یک مدرک بالا ولیکن افتخاری

خسته ام از این روابط

خسته ام از شیوه های رایج بی اعتباری .

 

دسته ها : ادبی - طنز - شعر - اجتماعی
چهارشنبه بیست و نهم 7 1388
ماه عسل مجانی برای زوج های در حال طلاق
آشاری می گوید امید است که این برنامه به زودی به مورد اجرا گذارده شود تا مشکلات زوجین در آستانه ی طلاق حل شود.
پرچم:یک دولت ایالتی "مالزی"اعلام کرد به منظور حفظ زندگی مشترک زوجینی که در آستانه ی طلاق قرار دارند، یک برنامه ی ماه عسل مجانی برای آنان ترتیب می دهد.

یک مقام دولت ایالتی در ایالت "ترنگانو" در شمال مالزی گفت طبق این برنامه ی موسوم به ماه عسل دوم، به زوج هایی که دچار مشکل هستند و درآستانه ی جدایی قرار دارند،‌اجازه داده خواهد شد تا با سپری کردن دو شب در جزایر دیدنی یا استراحتگاه های ساحلی این ایالت، زمینه ی لازم را برای بهترشدن روابط فیمابین ایجاد کنند.

آشاری می گوید امید است که این برنامه به زودی به مورد اجرا گذارده شود تا مشکلات زوجین در آستانه ی طلاق حل شود.

وی افزود زوجینی که دراین طرح ثبت نام می کنند مورد مشاوره نیز قرار خواهند گرفت.
منبع : فردا
دسته ها : خبر - حوادث - اجتماعی
دوشنبه بیستم 7 1388
پیتزا چلوکباب هم آمد!
یک خانم ایتالیایی در حالی که با فرزند خود سرگرم خوردن این پیتزا بود گفت: من و پسرم پیتزاچلوکباب را خیلی دوست داریم و چند بار به ایران سفر کرده ایم و از نزدیک با غذاهای خوشمزه و مردم مهمان نواز این کشور اشنا هستیم.
واحد مرکزی خبر: یک پیتزافروش خوش ذوق ایتالیایی پس از سفر به ایران ، با تلفیق دو غذای ملی ایتالیایی و ایرانی ، پیتزاچلوکباب را ابداع کرد.

استفانو کوپارونی که در شهر ساحلی انکونا رستوران دارد ، با افزودن برنج زعفرانی و کباب به پیتزا ، مشتریان خود را با این غذای جدید آشنا کرد.

یک خانم ایتالیایی در حالی که با فرزند خود سرگرم خوردن این پیتزا بود گفت: من و پسرم پیتزاچلوکباب را خیلی دوست داریم و چند بار به ایران سفر کرده ایم و از نزدیک با غذاهای خوشمزه و مردم مهمان نواز این کشور اشنا هستیم.

وی تاکید کرد: با خوردن این غذا ، خاطرات خوب ایران را زنده می کنیم.

یکی دیگر از مشتریان این رستوران گفت واقعا غذای خوشمزه ای است. من حداقل هفته ای یک بار برای خوردن پیتزاچلوکباب این جا می ایم.

استفانو کوپارونی رییس این رستوران هم گفت چلوکباب یکی از لذیذترین غذاهایی بود که من در ایران در اصفهان خوردم و به همین علت چند ماه پیش از یکی از دوستان ایرانی ام به نام اکبر قربانعلی راد که در شهر انکونا زندگی می کند خواهش کردم تا به من در تهیه پیتزاچلوکباب کمک کند.

خوشبختانه ایتالیایی ها به خوبی از این غذا استقبال کردند.

قربانعلی راد هم گفت: مشتریان ایتالیایی ما خیلی پیتزاچلوکباب دوست دارند مخصوصا با زعفران ایرانی که روی برنجش می ریزیم.

یکی دیگر از مشتریان این رستوران در حال خوردن دومین پیتزا خود بود گفت من برای نخستین بار است که پیتزاچلوکباب می خورم و باید بگویم واقعا غذای بسیار لذیذی است.

به این ترتیب پس از پیتزاقرمه سبزی در ایتالیا ، پیتزا چلوکباب ایرانی هم به یکی از پرطرفدارترین پیتزاها در این کشور تبدیل شده است.
منبع : فردا
دسته ها : خبر - اجتماعی
دوشنبه بیستم 7 1388

اعزام دانشجو به ونزوئلا

 آن زمان که هوگو چاوز طی هفتمین سفر خود به ایران پس از زیارت امام رضا و نشستن سر سفره افطار در کنار احمدی نژاد ایران را به مقصد کاراکاس ترک می کرد گمان نمی برد که 47 دانشگاه کشورش توسط وزارت علوم دولت دهم ایران معتبر شناخته شود تا سرفصل تازه ای در دفتر رفاقت او با احمدی نژاد گشوده شود.

فرارو گزارش داد: 

محمود احمدی نژاد و هوگو چاوز به یمن هم نظری در زمینه های بسیار رفاقت صمیمانه ای با یکدیگر به هم زده اند و طبیعی است که در این رفاقت هوای همدیگر را نیز داشته باشند. هوگو چاوز اما از این رفاقت حداکثر بهره برداری را کرده است و بانک مشترکی با ایران تاسیس کرده که بیشتر سرمایه آنرا ایران می پردازد.

چاوز به عنوان دستاورد آخرین سفرش قرار است بنزین خود را به قیمتی بسیار بالاتر از میانگین قیمت جهانی به ایران بفروشد و دست آخر هم مدارک 47 دانشگاه ونزوئلا از سوی دولت احمدی نژاد معتبر شناخته شد تا دانشجویان ایرانی برای تحصیل علم روانه ونزوئلا شوند.

با نگاه به جدول ارزش یابی دانشگاه های معتبر که وزارت علوم ایران منتشر می کند نمی توانیم ملاک این ارزش یابی را دریابیم چون در حالی که بسیاری از دانشگاه های اروپایی و آسیایی که در رده بندی های جهانی از جایگاه بهتری به نسبت دانشگاه های ونزوئلا برخوردارند معتبر شناخته نمی شوند اما مدرک 47 دانشگاه ونزوئلا معتبر در نظر گرفته می شود.

اینجا است که برخی گمان می کنند ملاک این ارزش یابی نه سنجه های علمی مورد قبول جهانی که مولفه های سیاسی و اقتصادی است. در حال حاضر ونزوئلا تبدیل به متحدی استراتژیک برای دولت احمدی نژاد شده است.

این اتحاد اگر برای چاوز نفع های اقتصادی فراوانی در پی داشته اما تاکنون برای ایران به جز حمایت های لفظی چاوز در برخی مواقع نفعی در بر نداشته است و به نظر می رسد دولت محمود احمدی نژاد بر آن است به هر قیمتی شده روابط با ونزوئلا را به بالاترین سطح ارتقا دهد تا آنچنان پیوند مستحکمی برقرار شود که به هیچ عنوان گسستنی نباشد و در راستای استحکام این پیوند نیز اکنون متقاضیان ایرانی می توانند بار و بنه ببندند و با خیال راحت راهی ونزوئلا شوند و باکی هم نداشته باشند که هیچ کدام از دانشگاه های ونزوئلا جایی در میان هزار دانشگاه معتبر جهانی نداشته باشند.

از این منظر تفاوت چندانی میان دانشگاه های ایران و ونزوئلا نیست چراکه بهترین رتبه ایران در رده بندی دانشگاه های جهان مربوط به دانشگاه تهران است که جایگاه 1463 را از آن خود کرده است. تاکنون دانشگاه هایی که از سوی وزارت علوم معتبر شناخته می شدند عمدتا دانشگاه هایی بودند که نسبت به دانشگاه های ایران از رده بندی بهتری قرار داشتند و مدارک آنها در کشورهای غربی نیز مورد پذیرش واقع می شد و اکنون این سوال پیش می آید که دلیل اعتبار دادن به مدارک دانشگاه هایی که وضعیت شان به مراتب بدتر از دانشگاه های ایرانی است چه می باشد و دانشجویان ایرانی چرا باید تا ونزوئلا بروند و در دانشگاه هایی تحصیل کنند که مشابه آنها در کشور خودمان نیز به وفور یافت می شود؟

تا پیش از این جوانان ایرانی به دو دلیل عمده راهی کشورهای خارجی می شدند تا ادامه تحصیل دهند. پیشتر که پذیرش دانشگاه های ایران محدود بود آنها که از راهیابی به دانشگاه های وطنی باز می ماندند رهسپار خارج از کشور می شدند و برخی نیز که از تمکن مالی بالایی برخوردار بودند به نیت ارزش مدرک تحصیلی بهترین دانشگاه های جهان را برای تحصیل انتخاب می کردند.

اما اکنون که به مدد دانشگاه آزاد و دوره های فراگیر پیام نور و نیز کاهش نسبی متقاضیان ورود به دانشگاه تقریبا تمام شرکت کنندگان در کنکور شانس پذیرش در یکی از دانشگاه های کشور را دارند دلیل اینکه باید هزینه های گزافی پرداخت کنند تا در ونزوئلا و در دانشگاه هایی نازل تر از دانشگ ها های ایران تحصیل کنند چیست؟

اگر در اینترنت جستجو کنیم تنها از یکی از دانشگاه های ونزوئلا نامی می بینیم و آن هم دانشگاه مرکزی ونزوئلا معروف به «دانشگاه کاراکاساست» است. نام این دانشگاه هم نه به خاطر مزیت های علمی اش که به دلیل معماری منحصر به فردش مطرح است که آنرا به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت نموده است.

اکنون باید این سوال را پرسید که آیا درست است به خاطر نشان دادن روابط خوب با کشوری دیگر دانشجویان ایرانی را سرگردان کشوری کرد که رده بندی دانشگاه هایش به مراتب بدتر از دانشگاه های خودمان است؟

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : خبر - علمی - سیاسی - اجتماعی
يکشنبه پنجم 7 1388
اظهارات مسن ترین زن دنیا درباره عزراییل
مسن‌ترین زن دنیا: عزراییل پرونده‌ام را گم کرده است!
ایرنا: نازبس فروتن با 117 سال سن، رکورد مسن‌ترین زن جهان را که در اختیار بانویی آمریکایی بود، شکسته است.

خوش صحبتی بانوی 117 ساله بوشهری بارزترین نکته‌ای است که اطرافیان او، برای توصیف مسن‌ترین بانوی جهان استفاده می‌کنند.

گفت و گوی خبرنگار ایرنا با نازبس فروتن، به عنوان مسن‌ترین بانوی جهان نیز بر همین امر دلالت می‌کند. فروتن در حالی که دستان پر چروک خود را به موهای سپید و حنایی خود می‌کشد، لبخندی بر لب می‌آورد و می‌گوید: به نظر می‌رسد پرونده زندگی‌ام گم شده، اما دیر یا زود این پرونده پیدا می‌شود و عزرائیل به سراغم می‌آید.

وی می‌گوید که در سال 1271 در روستای سوک از توابع تنگ ارم استان بوشهر به دنیا آمده است و از نظر روحی و جسمی هیچ بیماری خاصی ندارد.

راز طول عمر این بانوی بوشهری را از زبان خودش بشنوید: من هر روز از غذاهای تازه می‌خورم.
البته فروتن، بر "اعتقاد قلبی به خدا" در کنار استفاده نکردن از غذاهای صنعتی تاکید می کند.

مسن‌ترین زن دنیا حرف که از خدا به میان می‌آید، یاد نمازهایی می‌افتد که تا چند سال پیش در مسجد محله خود می‌خوانده که الان چند سال است به دلیل روماتیسم مجبور شده تا نماز خود را در خانه به جای آورد. البته او در حالی که کمی صدای خود را بلندتر و ضربآهنگ آن را قوی‌تر می‌کند، می‌گوید که "الان هم نمازها را ایستاده می‌خوانم".

مسن‌ترین زن جهان که از قوه بینایی و شنوایی خوبی نیز برخوردار است، اضافه می‌کند: تا حالا هیچ وقت برای بیماری توی بیمارستان بستری نشدم و هیچ وقت هم قرص نخوردم و آمپول نزدم.

فروتن حافظه خوبی نیز دارد؛ طوری که خاطراتی را از دوره قاجار را به طور کامل تعریف می‌کند و همیشه با این تعریف‌ها اطرافیان خود را سرگرم می‌کند.

قالیبافی، کشاورزی، دامپروری و هنرهای دستی از مهم‌ترین کارهایی است که وی در طول زندگی انجام داده و در تمام طول زندگی هیچ وقت بیکار ننشسته است.

نازبس فروتن در حال حاضر 81 فرزند، نوه، نتیجه و نبیره دارد. با این حال ابراز امیدواری می‌کند: دوست دارم نوه و نتیجه‌های بیشتری را ببینم.

از او که می‌پرسیم چه آرزویی دارد، کمی فکر می‌کند و می‌گوید: دوست دارم همه مردم ایران کنار هم زندگی کنند و اختلافات و کینه‌ها را کنار بگذارند. مسن‌ترین زن دنیا ادامه می‌دهد: ای کاش همه مردم 120 سال عمر کنند.

پیش از این مسن‌ترین زن جهان، یک زن آمریکایی بود که در شهریور ماه سال جاری در سن 115 سالگی در لس‌آنجلس در گذشت.
منبع : فردا
دسته ها : خبر - حوادث - اجتماعی
يکشنبه پنجم 7 1388
99 عروس به دریا پریدند!
99 زن هلندی روز 9 سپتامبر در حالی که لباس عروس به تن کرده بودند، به آبهای دریای شمال پریدند.

به گزارش عصر ایران: این اقدام در پاسخ به درخواست میلانی رکترس، عکاس هلندی انجام شد که قصد داشت درباره موضوع عروس‌های دریایی عکس تهیه کند. رسم عروس‌های دریایی در هلند رواج دارد و به مناسبت روز9/9/2009 که تاریخ خاصی به شمار می‌رود، به اجرا درآمد. رسم پریدن عروس‌ها به دریا از آمریکا گرفته شده است.

در بعضی از مناسبت‌ها تعدادی از زنان آمریکایی تجمع کرده و در حالی که لباس عروس به تن کرده‌اند، به دریا می‌پرند. چون استفاده از لباس عروس امر مطبوع و خوشایندی است.

عکاسان معمولاً از زنان آمریکایی عکس می‌گیرند. محتوای این عکس‌ها نشان می‌دهد بعضی از زنان در میان گل و لای گرفتار شده و برخی دیگر با لباس عروس در آب شنا می‌کنند.
منبع : شفاف
دسته ها : خبر - اجتماعی
شنبه بیست و یکم 6 1388
X