فارس نوشت:
متن استفتا صورت گرفته از این مرجع تقلید آمده است: چه میفرمایید درباره کسی که خود را از دوستان مردم اسرائیل شمرده تا آنجا که در روزنامههای صهیونیستی او را به عنوان دوست خوب صهیونیستها خطاب کردهاند و در بعضی از جلسات، قرآن را به صورت توهینآمیزی وارد مجلس عمومی کرده و عبادت عظیم اسلامی حج را همردیف گردشگری و صنایع دستی شمرده و امور دیگری از این قبیل، آیا این چنین کسی صلاحیت تصدی مناصب مهم دولت اسلامی را دارد؟ به خصوص این که قاطبه متدینین و خبرگان نظام با این تصدی مخالفند.
آیتالله العظمی مکارم شیرازی در پاسخ این استفتا اعلام کرده است: تصدی چنین کسی قطعاً مشروعیت ندارد و اگر خطایی در انتصاب مزبور از سوی بعضی از مسئولان سرزده لازم است هر چه زودتر اصلاح شود و صد البته اگر مقامات عالی نظام، تذکر داده باشند و فراموش نباید کرد که مدیران خوب کسانی هستند که شجاعت اعتراف به اشتباه را دارند و میدانند مقاماتی که به آنها سپرده شده متعلق به مردم است و آنها باید نهایت امانتداری را رعایت کنند و مصالح اسلامی را در نظر بگیرند.
منبع : خبر آن لاین
خورشیدگرفتگی بامداد امروز (به وقت ایران) در آسیای شرقی، مردم بسیاری را شگفت زده کرد. تصاویر اندکی از این خورشیدگرفتگی که طولانی ترین خورشیدگرفتگی در قرن بیست و یک است، تاکنون منتشر شده که برخی از آنها را در ادامه مشاهده میکنید.
پانورامایی از اوج خورشیدگرفتگی
حلقه الماس
حلقه الماس لحظاتی قبل و پس از گرفت کامل دیده میشود، وقتی که آخرین بخش از قرص خورشید در پشت خورشید پنهان میشود یا اولین بخش خورشید از پشت آن خارج میشود.
دانه های بیلی
دانه های بیلی وقتی تشکیل میشود که قرص ماه، خورشید را فراگرفته، اما پرتوهای خورشید از ناهمواریهای سطح ماه به بیرون می تابد.
شراره های خورشیدی
وقتی نور قرص خورشید ناپدید میشود، می توان دیگر قسمتهای خورشید را که نور کمتری دارند، مشاهده کرد. تاج و شراره های خورشیدی از زیباترین این منظره ها هستند.
گرفت ناقص در فیلتر اچ.آلفا
با استفاده از این فیلتر میتوان قرص خورشید و جزئیات بیشتری از سطح آن را مشاهده کرد.
منبع : خبر آن لاین
پیامک
«فارس» نوشته بود: «نخستین جشنواره شعر پیامکی در اندیمشک برگزار شد.»
1- از بچههای تحریریه پرسیدم: «پیامک» یعنی چه؟ کسی چیزی یادش نمیآمد.
2- یکی از پیرترها گفت: «همان است که یک روزگاری به آن sms هم میگفتند، ولی مدتی است نسلش در تهران ورافتاده.»
3- فکر کنم به خاطر همین اسرافها و استفادههای غیرضروری، کلاً از بین رفت.
آموزش ازدواج
«فارس» خبر داده که سلسله همایشهای آموزش قبل و بعد از ازدواج با عنوان «ازدواج مشق همنفسی» از سوی انجمن روانشناسان نواندیش در قم برگزار میشود.
ضمن تشکر ویژه از این انجمن چند سؤال کوچک مطرح است که پاسخ به آنها موجب مزید امتنان است.
1- کلاسهای این همایش چطوری برگزار میشود؟
2- آیا فقط استاد حرف میزند یا فیلم و عکس هم نمایش میدهند؟
3- ما که راهمان دور است، آیا ممکن است مرحمت کنید و بروشور برایمان بفرستید؟
4- به غیر از بروشور، چه محصولات فرهنگی دیگری دارید؟
5- چهطوری به دانشآموزان سرمشق میدهند؟
6- مشقها را کجا باید بنویسند؟
7- چه کسی مشقها را خط میزند و چگونه؟
8- آیا «مشق عید» و «پیک شادی» هم میدهند؟
9- اگر فرضاً مشق ننویسیم، آیا میگویند 100 بار از روی مشقی که داشتیم، جریمه بنویسیم؟
10- اجازه! تجدیدیم داره؟ میشه ما رد شیم؟
11- تکماده هم پذیرفته میشود؟
12- بهداشت و انضباط هم در معدل تأثیر دارد؟
منبع : خبر آن لاین
گیاه شگفت انگیز | ![]() |
۳۱ تیر ۱۳۸۸ | |
دانشمندان در یکی از خشک ترین بیابانهای جهان اولین گونه از گیاهی عجیب را کشف کردند که قادر است خود را آبیاری کند. قدرت ذخیره آب در گیاهی به نام ریواس بیابانی 16 برابر بیشتر از گیاهان بیابانی دیگر بوده و با داشتن خصوصیتی عجیب می تواند در خشک ترین مناطق خود را آبیاری کند. محققان با مشاهده برگهای وسیع این گیاه در مقابل گونه های دیگر گیاهان بیابانی که به دلیل جلوگیری از تبخیر زیاد آب از برگهای کوچکی برخوردارند، بسیار شگفت زده شده اند. دانشمندان معتقدند گونه گیاهی کشف شده اولین در جهان به شمار می رود وخصوصیات آن تاکنون در هیچ گیاهی مشاهده نشده است. تحقیقات نشان می دهد که برگهای بزرگ و وسیع کلید موفقیت و ادامه حیات این گیاه به شمار می رود زیرا این برگها در لایه ای از مسیرهای میکروسکوپی قرار گرفته اند که آب از طریق این مسیرها در تمامی سطح برگ جریان پیدا می کند. محققان اعلام کردند شیارهای موجود در برگ عملکردی مشابه دره ها در میان کوهستان دارند و در عین حال که از تبخیر آب جلوگیری می کنند آن را مستقیما به گیاه انتقال می دهند. به بیانی دیگر شیارهای موجود در برگها مانند یک سیستم آبیاری کوچک عمل می کنند. تحقیقات جزئی تر بر روی این گیاه نشان می دهد ریواس بیابانی کشف شده در منطقه ای با میزان بارش سالانه 75 میلیمتر خصوصیاتی مشابه گیاهان مدیترانه ای از خودنشان می دهد و سالانه بیش از 426 میلیمتر آب به خود جذب می کند. براساس گزارش تلگراف ، این میزان 16 بار بیشتر از میزان جذب آب دیگر گیاهان یافت شده در بیابان نگب است. |
منبع : بازیاب
پلاستیکی که خود را ترمیم می کند! | ![]() |
۳۱ تیر ۱۳۸۸ | |
محققان هلندی به نوعی پلاستیک ویژه دستگاههای الکترونیکی دست یافتند که می تواند خود را بازسازی و ترمیم کند. منبع : بازیاب |
پارلماننیوز:در حالیکه در روزهای اخیر برخی از حامیان محمود احمدینژاد به بهانه سخنان آیتالله هاشمی رفسنجانی، سخنانشان خطاب به رئیس مجلس خبرگان بیشتر رنگ و بوی حمله و انتقامجویی گرفته تا انتقاد، سایت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام روایتی را منتشر کرده که با شرایط امروز بسیار متناسب است.
به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلماننیوز»، این روایت که در قالب «بازخوانی ۵۰ سال مجاهدت» آیت الله هاشمی رفسنجانی منتشر شده به سال 1348 باز میگردد و بدین شرح است:
۴۰ سال قبل است ، غروب هفتم اسفند ماه مسجد هدایت حال و هوایی خاص دارد ، فضای تنگ و خفقان آور رژیم ستم شاهی و حلقه محاصره امنیتی روز افزون " ساواک " در غیاب " امام در تبعید " ، مسیر حرکت نهضت را با دشواری های فراوانی روبرو نموده است ، " شیخ اکبر ۳۵ ساله " که نیک میداند " ساواک " گام به گام حرکات و سخنان او را زیر نظر دارد با گامهایی استوار پای به محراب مسجد هدایت می گذارد نماز را به امامت آیت الله طالقانی اقامه می کند و پای بر منبر می گذارد و نگاهی گذرا به صفوف شنوندگان می اندازد ، روحانی جوان با دیدن چهره هائی نظیر مهدی بازرگان ، محمد علی رجائی ، یدالله سحابی ، عباس شیبانی و ..... در میان جمعیت ، اندیشه ای کوتاه در کلام خویش می کند و دل به یاد امام و مرادش می سپارد و می گوید : " از هیچ چیز در دنیا نباید ترسید ، هر گاه مسئله امتحانی در پیش آید داشتن نیت خوب و ادعاهای پوچ و خالی قابل قبول نیست ، برای هر نسل یک نوع امتحان پیش می آید ولی چه امتحانی بالاتر از آن که در مسائل اجتماع و مرتبط با مردم از زن و فرزند و پول به خاطر علاقه به خدا در گذریم ، فداکاری قلبی سودی ندارد ، قدری شجاع باشید ! "
سردی زمستان ۱۳۴۸ شاهد برق نگاه روحانی جوان در زمان گفتن این جملات بود در حالیکه " شیخ اکبر " کاملاً آگاه بود که تا ساعتی دیگر " ساواک " نیز از آن مطلع میشد ، این صلابت کلام حکایت از آن می کرد که " هاشمی جوان " درس " عبور از ترس " را در قبال " احقاق حقوق مردم " به نیکی از خمینی کبیر آموخته بود.
منبع : فرا رو
جناب خ سلام علیکم
پاسخ شما در صفحه 1 وبلاگ موجود است .
عالم و آدم، اصولگرا و اصلاحطلب، اینوری و آنوری شاکی شدهاند از بابت معاون اولی اسفندیار رحیممشایی. این میان دو گروه عمده مشعوف شدهاند از این انتصاب. 1- گروه اول 2- من. گروه اول برای این شادی و شعف دلایل خاص خودشان را دارند و من هم دلایل خودم را. دلایل من روشن است و اهم آنها این که حضور مداوم و مؤثر ایشان در هیأت دولت، موجب رونق طنز و طنزنویسی در کشور میشود.
خوشبختانه یک نفر از گروه اول هم دلایلش را برای حمایت از اسفندیار رحیممشایی اعلام کرده که به جهت تنویر افکار عمومی و خصوصی عرض میکنم.
علیاکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور گفته: «مگر میشود احمدینژاد را تأیید و انتصاب او را رد کرد؟»
1- بله میشود.
2- مردم به «ریاست جمهوری» احمدینژاد رأی دادهاند، نه «عصمت» وی.
3- اگر آقای جوانفکر مایلند، اعلام کنند تا بساط «رأی اعتماد» مجلس را هم جمع کنند تا تکلیف یکسره شود.
4- به نظر آقای جوانفکر از این به بعد وقتی اسم آقای «احمدینژاد» آمد باید «صلوات» بفرستیم یا «دعای فرج» بخوانیم یا «جوشن کبیر»؟
5- به نظر آقای رحیممشایی چی؟
مراجعه
سردار مهدی محمدیفر، معاون حقوقی و پارلمانی ناجا اعلام کرد: «خسارتدیدگان آشوبهای اخیر به کلانتریها مراجعه کنند».
1- چرا؟
2- عسس بیا منو بگیر.
3- هنگام مراجعه وثیقه و وصیتنامه بیاورند یا نه؟
4- قبل از مراجعه به خانواده بگویند کی بر میگردند؟
5- نمیشه شما تشریف بیارین؟ آخه اینجوری صورت خوشی نداره.
تازهترین اخبار فرهنگی
خبرگزاری «فارس» ویژگیهای فراوانی دارد، از جمله توجه ویژه به تازهترین اخبار فرهنگی. دیروز که مقارن بود با مبعث رسول اکرم (ص) در صفحه اصلی سایت این خبرگزاری این تیتر را دیدم: «تازهترین شعر میرشکاک برای حضرت محمد (ص)». دیدن نام «یوسفعلی میرشکاک» کافی بود که خبر را باز کنم و بخوانم، چرا که بعد از انتخابات هیچ مطلب و اظهارنظری از او ندیده بودم.
متن خبر این بود: یوسفعلی میرشکاک تازهترین سرودهاش را به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص) منتشر کرده است.
ز سر بیرون نخواهم کرد سودای محمد را
نمیگیرد خدا هم در دلم جای محمد را
و تا آخر این غزل را نوشته بودند، همین.
این چه طرز خبر نوشتن است؟ در کجا منتشر کرد؟ هان؟ برای دوستان «فارس» که این همه به ادبیات اهمیت میدهند عرض میکنم که این غزل 4 یا 5 سال پیش سروده شده و سال 1385 در کتاب «جای دندان پلنگ» که ناشر آن «کلیدر» بوده چاپ شده است. ضمناً همان سال این غزل در کاست «داغ سودای محمد» با صدای خود شاعر از سوی حوزه هنری منتشر شده است.
1- خبرگزاری فارس دست کم سه سال عقب است.
2- با این حساب سه سال دیگر «فارس» خبر حمایت «یوسفعلی میرشکاک» را از میرحسین موسوی برای انتخابات دهم اعلام خواهد کرد.
3- چند خبر تازه و داغ دیگر از «فارس» که احتمالاً در روزهای آینده خواهیم خواند:
- ترور حسنعلی منصور.
- به توپ بسته شدن مجلس توسط کلنل لیاخوف روس.
- قتل گریبایدوف.
- حمله اشرف افغان به ایران.
- مدفون شدن پمپی زیر خاکسترهای آتشفشانی.
- ساخت هرم برای خئوپس.
- انقراض نسل دایناسورها.
کنگره بینالمللی
«فارس» خبر داده بود که: چهارمین کنگره بینالمللی بهداشت، درمان و مدیریت در حوادث و بلایا برگزار میشود.
باتوجه به اینکه مهلت ارسال آثار به این کنگره تمام نشده، برای پژوهشگران ارجمند عناوین و موضوعات زیر را پیشنهاد میکنم:
1- آیا یقه پیراهن مدیر باید چرک باشد یا نه؟ ادوار تاریخی چه تأثیری بر این جریان دارد؟
2- باتوجه به اینکه مدیران کشور همگی «دکتر» هستند، آیا باید در مواقع بیماری به هم مراجعه کنند یا خودشان طبابت کنند؟ همراه با بررسی عواقب مثبت هریک از اقدامات فوق برای کشور.
3- اگر مدیری دچار حادثه شد باید چه کند؟ افشاگری، تحمل، خواهش، تمنا یا آن کار دیگر؟
4- بررسی نقش مدیران در حوادث و بلایا.
5- بررسی رفتارهای مدیران در مواجهه با «بلایا» و «بلاها»!
منبع : خبر آن لاین
من دلم می خواهد
خانه ای داشته باشم پر دوست
بر درش برگ گلی می کوبم ....
روی آن با قلم سبز بهار می نویسم :
خانه دوستی ما اینجاست .
تا که سهراب نپرسد هرگز
خانه دوست کجاست ؟ ؟
از با تو بودن دل عادتی ساخت
که
هیچ وقت بی تو بودن را
باور نکرد ...........