" 123456 "مشهورترین "کلمه عبور" یا همان password مورد استفاده در اینترنت است!
به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، براساس یک بررسی انجام شده بر روی فهرستی از 23 میلیون کلمه عبور، رایج ترین گزاره " 123456 " تشخیص داده شد.
انتخاب کلمات و گزینه های ساده توسط کاربران اینترنتی باعث شده تا امنیت حساب های اینترنتی کاهش یابد.
براساس بررسی جدیدی که انجام شده، همچنان از هر پنج کاربر اینترنت یک نفر آن ها از کلمه عبوری (password) استفاده می کند که به سادگی می توان آن را حدس زد مانند 123 ، I love you یا حتی خود کلمه password .
در همین زمینه "امیچای شولمان" رئیس امور فنی شرکت "امبیرفا" متخصص در زمینه تهیه برنامه های ضدهکری در باره استفاده از گزینه های بسیار ساده برای کلمات عبور می گوید: این موضوع شبیه به نقص وراثتی در بشر است. ما از ابتدای دهه 90 با همین مشکل روبه رو بودیم.
شولمان و شرکت وی تلاش کردند تا فهرست متشکل از 23 میلیون کلمه عبور که توسط یک هکر نامشخص در ماه گذشته میلادی از شرکت "you Rouk" ربوده شد را بررسی کنند.
شرکت "you Rouk" مسولیت تهیه برنامه های ویژه کاربران را در سایت های بسیاری مانند «Facebook و«My Space» برعهده دارد. هکر مورد نظر همچنین این فهرست را در اینترنت منتشر کرد و بسیاری توانستند مجموع 23 میلیون کلمه عبور را ببینند. همین فرصت باعث شد تا بسیاری اقدام به بررسی و پژوهش درباره کلمات عبور کنند.
شرکت امبیرفا در بررسی این فهرست نتیجه گرفت که تقریبا یک درصد از حدود 23 میلیون کلمه عبور از گزاره " 123456" استفاده کرده اند.
همچنین گزاره "12345" نیز در جایگاه دوم شیوع ترین کلمات عبور در میان کاربران اینترنتی است. پس از این دو گزاره، کلماتی مانند «qwerty» ، «123 abc» (حروف پشت سر هم در کیبرد) و«princess» نیز پراستفاده ترین کلمات عبور هستند.
گفتنی است بسیاری از هکرها به آسانی می توانند با امتحان تعدادی از گزینه های عبور پراستفاده، وارد بخش های شخصی افراد در سایت های اینترنتی شوند و اختلال ایجاد کنند.
همچنین این هکرها با استفاده از نرم های پیشرفته ای می توانند در طول چند دقیقه هزاران کلمه عبور را امتحان کنند تا بلکه یکی از آنها درست باشد و بتوانند سایت های شخصی را سرقت کنند.
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: در سال جدید تحصیلی 9هزار نفر در مقاطع سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) در حوزه های علمیه خواهران پذیرش می شوند.
سید مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: پذیرش حوزه های علمیه خواهران در مقاطع سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) از روز گذشته اول بهمن آغاز شده است و تا پایان بهمن ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در سال جدید با توجه به افزایش فضاهای آموزشی و تاسیس مدارس جدید، ظرفیت حوزه های علمیه در سطح دو (کارشناسی) به 8 هزار نفر افزایش یافته و در سطح سه (کارشناسی ارشد) نیز در 5 رشته فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآن، فلسفه، کلام و تاریخ اسلام ظرفیت پذیرش یک هزار نفر ایجاد شده است.
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: آزمون ورودی رشته های تخصصی در سطح سه (کارشناسی ارشد) نیز در دو مرحله برگزار شده و آزمون ورودی سطح دو (کارشناسی) نیز 24 اردیبهشت برگزار خواهد شد.
منبع : بازیاب
پارسینه نوشت:
لیستی از کارهایی که سبب میشود به مغزتان آسیب برسد از این قرار است:
1.نخوردن صبحانه
کسانی که صبحانه نمیخورند قند خونشان به سطح پائینتری افت میکند. این امر باعث تامین نامناسب مواد غذائی برای مغز و در نتیجه افت فعالیت مغزی میشود.
2. پرخوری
این امر باعث تصلب شرائین (سختی دیواره رگهای) مغز شده و منجر به کاهش قدرت ذهنی میشود
3- دخانیات
این امر باعث کوچک شدن چند برابری مغز و منجر به آلزایمر میشود.
4. استفاده زیاد قند و شکر
استفاده زیاد قند و شکر جذب پروتئین و مواد غذائی را متوقف میکند و منجر به سوء تغذیه و احتمالا اختلال در رشد مغزی خواهد شد
5. آلودگی هوا
مغز بزرگترین مصرف کننده اکسیژن در بدن ماست. دمیدن هوای آلوده باعث کاهش اکسیژن تامینی مغز شده و منجر به کاهش کارآیی مغز میشود.
6. کمبود خواب
خواب به مغزمان اجازه استراحت میدهد. دوره طولانی کاهش خواب منجر به شتاب گیری مرگ سلولهای مغزی خواهد شد.
7. پوشاندن سر به هنگام خواب
خوابیدن با سر پوشیده باعث افزایش تجمع دی اکسید کربن و کاهش تجمع اکسیژن شده و منجر به تأثیرات مخرب مغزی خواهد شد.
8.کار کشیدن از مغزتان در هنگام بیماری
کار سخت یا مطالعه در زمان بیماری ممکن است منجر به کاهش کارآئی مغز و در نتیجه صدمه مغزی شود
9.کاهش افکار مثبت
فکر کردن بهترین راه برای تمرین دادن به مغزمان است. کاهش افکار مثبت مغزی ممکن است باعث کوچک شدن مغز شود.
10. کم حرفی
مکالمات انتزاعی منجر به رشد کارآئی مغز خواهد شد
۲۸ دی ۱۳۸۸ | |
به گزارش مهر، محققان دانشگاه کارنگی ملون با ترکیب تکنیکهای تصویرنمایی مغز و آلگوریتمهای یادگیری ویژه رایانه، این مکانیزم را کشف کردند. این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "ما کشف کردیم که فرهنگ لغات مغز چگونه تدوین می شود. در حقیقت مغز بر اساس حروف الفبا و یا ابعاد و رنگ اشیا آنها را دسته بندی نمی کند، بلکه سه ویژگی پایه وجود دارد که مغز با کمک آنها برای شرح و طبقه بندی نامهای مشترک استفاده می کند." این سه کد بنیادی بر اساس سه روش انتخاب می شوند. اول براساس روشی که انسان با استفاده از آن روش با آن شیء واکنش نشان می دهد. برای مثال می تواند آن را در دست نگه دارد. دوم اینکه براساس روشی که با آن با عملکردها ارتباط برقرار می کند، مثل محافظت کردن و یا دفاع کردن و سوم براساس روشی که با آن عمل خوردن انجام می شود، مثل گاز گرفتن، چشیدن، بلعیدن. بر اساس این کشف دانشمندان، هر یک از این سه فاکتور رمزگذاری شده در سه تا پنج فضای مغزی از طریق یک الگوریتم رایانه ای شناسایی و شباهتهای آنها در فعالیتهای مغزی یک گروه از داوطلبان جستجو شد. از این افراد خواسته شد که 60 نام را با اشیای فیزیکی مرتبط با آنها نشان دهند. برای مثال، واژه خانه به شدت تمام پنج فضای رمزگذاری مغزی را فعال می کند، درحالی که واژه "چکش" تنها کد مربوط به تعامل فیزیکی را در کورتکس حرکتی فعال می کند. براساس گزارش ساینس دیلی، این نتایج نشان می دهد که معانی نامها در تمام شرکت کنندگان به یک روش رمزگذاری می شوند. این نشان می دهد که وقتی دو نفر به واژه چکش و یا خانه فکر می کنند، الگوهای فعالیت مغزی آنها مشابه یکدیگر است. در این تحقیق، داوطلبان با تصاویر اشیا به طور غیر مستقیم و با واژگانی که با آنها این اشیا طراحی می شوند به طور مستقیم تحریک شدند و سپس الگوهای فعالیت مغزی آنها بررسی شد. |
منبع : بازیاب
ایسنا نوشت:
هدف این مطالعه بررسی وجود رابطه بین ریزش موی منطقه ای و نوع اثر انگشت در بیماران مبتلا در مقایسه با افراد سالم و بررسی استعداد ارثی ابتلای به این بیماری بود که توسط سعدالله شمس الدینی دکترای تخصصی پوست و استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان انجام شد.
برای تایید این موضوع مطالعه ای تحلیلی بر روی دو گروه به صورت مورد، شاهدی (Case control study) صورت گرفت. 100 بیمار مبتلا به ریزش موی منطقه ای با 100 نفر از کسانی که بیش از 50 سال سن داشتند (بالاتر از میانگین سن بروز بیماری) و از سایر جهات با گروه اول جور (Match) بودند ولی سابقه ای از ابتلای به ریزش موی منطقه ای را نداشتند مورد مطالعه قرار گرفتند.
اثر انگشتان دست دو گروه به طور غلطان گرفته شد. ملاک تشخیص بیماری در گروه آزمون پیدایش ناگهانی ریزش مو بصورت محدود یا کامل و مشاهده محل ریزش توسط متخصص پوست و مو در بیماران بود. میانگین فراوانی انواع اثر انگشت در گروه بیمار مورد مطالعه به ترتیب نوع پیچشی 47،3 درصد، نوع کیسه ای 39 ،6 درصد و نوع کمانی 13،1 درصد بدست آمد. این نتایج در گروه شاهد به ترتیب 56،1 درصد، 37،3 و 6،6 درصد بود.
تحلیل آماری مقایسه ای بین نتایج حاصل از مطالعه فوق نشان داد که بین نوع اثر انگشتان شست دست راست و انگشت نشانه و انگشت کوچک دست چپ افراد بیمار در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنی داری وجود دارد. نتیجه نهایی این مطالعه نقش بیشتر وراثت در پیدایش ریزش موی منطقه ای را تایید می نماید.
ایسنا نوشت:
آقطی سیاه برای رفع یبوست،سنگ کلیه و از بین بردن کک و مک مفید است. این گیاه، ملین بوده و بهترین دارو برای رفع یبوست در افراد سالخورده و مبتلا به انقباضات روده بزرگ است.
پوست و برگ این درختچه حاوی سامبوسین، سامبو نیگرین، کولین، سیکوتین است و در گلهای آن الدرین و مقدر کمی اسانس وجود دارد. میوه آقطی سیاه معروف به «انکوگلی» دارای مواد قندی، اسانس، صمغ، اسید والریانیک و اسید استیک است و پوست ثانوی آقطی سیاه، ساقه و ریشه آن از نظر طبی موثرترین قسمتهای این گیاه است.
سیتوکین حاصل از این گیاه، سیستم ایمنی افراد سالم را تقویت کرده و در درمان رماتیسم و درد مفاصل موثر است. آقطی ملین، ضد یبوست و ادرارآور بوده و بهترین دارو برای رفع یبوست در افراد سالخورده و کسانی است که انقباضات روده بزرگ در آنها ضعیف شده است.
برای برطرف کردن درد و التیام بواسیر موثر است. عصاره ریشه این گیاه در جوش خوردن استخوان و مداوای شکستگی استخوان اثرگذار است. دم کرده گل آقطی در درمان گریپ، سرماخوردگی و بیماریهای دستگاه تنفسی مفید است و سنگ کلیه را خارج میکند.شیرمادران شیرده را زیاد کرده و در درمان بیماری صرع کاربرد دارد.
عصاره حاصل از این گیاه در تقویت مو موثر است و برای افرادی که پوست حساس دارند برای شستن صورت یا پاک کردن آرایش، استفاده از دم کرده آقطی سیاه توصیه میشود و نیز برای شادابی پوست صورت، از بین بردن لکهها و کک و مک مفید است.
تهران امروز: فرزندسالاری، آفت دو، سه دهه گذشته شده است. همه پدربزرگها و مادربزرگها عقیده دارند فرزندانی که کتک میخورند، سر بهراهتر از نسل امروز هستند. جالب اینجاست که تحقیقات جدید نشان میدهد بچههایی که توسط والدینشان تنبیه میشوند شادترند و در زندگی آینده خود موفقیتهای بیشتری کسب میکنند.
دانشمندان دریافتهاند کودکانی که تا سن ششسالگی بهدلیل اشتباهات خود توسط والدینشان تنبیه میشوند نسبت به کودکانی که هرگز در زندگی خود تنبیه نشدهاند در مدرسه عملکرد بهتری داشته و نسبت به زندگی آینده خود امید بیشتری دارند. این کودکان همچنین برای انجام کارهای داوطلبانه تمایل بیشتری نشان میدهند و برای رفتن به دانشگاه تلاش بیشتری میکنند.
این تحقیقات که در آمریکا انجام شده ممکن است باعث ناراحتی و عصبانیت گروههای حامی حقوق کودکان شود که بهشدت در حال تلاشند تا تنبیه کردن کودکان در بریتانیا را ممنوع اعلام کنند. بسیاری از گروههای حامی حقوق کودکان اعتقاد دارند تنبیه کردن بهعنوان یک روش تربیتی سالهاست که منسوخ شده و علاوه بر آن ممکن است باعث بروز مشکلات ذهنی بلندمدت در کودکان شود.
اما بسیاری از روانشناسان عقیده دارند این تحقیقات نشان میدهد که هنوز شواهد و دلایل کافی در مورد شیوه درست تنبیه کردن کودکان بهدست نیامده و باز هم باید مطالعات بیشتری در این مورد صورت بگیرد. بهنظر میرسد ممنوع کردن تنبیه بدنی بهطور کامل چندان مفید نباشد. تحقیقات نشان میدهد، تنبیه بدنی در صورتی که شیوه منطقی و درستی داشته باشد میتواند به رشد و پیشرفت بچهها کمک کند. بعضی مواقع کودکان رفتارهایی را از خود نشان میدهند که باید تنبیه شوند تا به این وسیله متوجه اشتباه خود شوند.در این تحقیق از 179 نوجوان در مورد اینکه معمولا هرچند وقت یکبار توسط والدینشان تنبیه شدهاند و آخرینباری که تنبیه بدنی شدهاند چه زمانی بوده است سوالاتی پرسیده شد.
سپس این کودکان از نظر رفتارهای ضداجتماعی که ممکن است در اثر تنبیه کردن از خود بروز بدهند و همچنین از نظر موفقیتهای دانشگاهی مورد مطالعه قرار گرفتند. در نهایت مشخص شد کودکانی که تا سن شش سالگی توسط والدینشان تنبیه شدهاند تقریبا در همه عرصههای مثبت زندگی و تحصیلات نسبت به کودکانی که هرگز تنبیه نشدهاند بهتر عمل کردهاند. همچنین کودکانی که در بین سنین هفت تا 11 سالگی توسط والدینشان تنبیه شدهاند در مدرسه موفقیتهای بیشتری کسب میکردند.البته بعضی دیگر از تحقیقات هم وجود دارد که ادعا میکند تنبیه کودکان ممکن است روی رشد رفتاری و ذهنی کودکان تاثیر منفی گذاشته و آنها را نسبت به نشان دادن رفتارهای ضداجتماعی بیشتر تشویق کند.
گاهیاوقات توضیح شفاهی به کودکان در مورد بیان اشتباه بودن موضوع خاصی تاثیر چندانی ندارد. در این مواقع یک ضربه آهسته و یک تنبیه بدنی سبک میتواند به موثرترین شکل اشتباه بودن کار خاصی را به کودکان گوشزد کند. اما باید توجه داشته باشید که هیچ گاه تنبیه بدنی نباید از این حد فراتر رفته و شکل خشنتر از این به خود بگیرد.
خبر آنلاین - مصرف چربی اشباعنشده گیاهی میتواند در کم کردن وزن موثر باشد. تحقیق تازهای در این زمینه نشان میدهد زمانی که چربیهای گیاهی به روده کوچک میرسند پیامی با این مضمون از خوردن دست بکش. سیر شدی به مغز ارسال میشود.
پژوهشگران میگویند اسیدهای چرب اشباع نشده گیاهی پیام سیری را به مغز مخابره میکنند. چنانچه نتیجه تحقیقاتی که تا کنون بر روی موشهای آزمایشگاهی صورت گرفته در مورد انسان نیز تأیید شود، علم پزشکی گام بزرگی در راه درمان چاقیهای مفرط پیش خواهد رفت.
پژوهشگران مدتها پیش متوجه شده بودند که پس از صرف غذا سلولهای مخاطی دوازده مادهای به نام Oleylethanolamid تولید میکنند. این ماده پیامی به مغز مخابره میکند که خبر از حضور کافی مواد غذایی در بدن میدهد و موجب احساس سیری میشود. اما، آنچه موجب مخابره این پیام میشود تا کنون برای پژوهشگران مشخص نبود. از اینرو کارشناسان علمی دانشگاه یشیوا در ایالت نیویورک آمریکا در تحقیقی بر روی موشهای آزمایشگاهی واکنش سلولهای مخاطی دوازدهه موشها را پس از مصرف مواد غذایی مورد بررسی قرار دارند.
چربی ناسالم و مازاد در بدن انبار میشود
نتیجه این تحقیق حاکی از آنست که از میان واحدهای تشکیل دهده مواد غذایی نظیر اسیدهای چرب، پروتئینها یا هیدورکربنها، اسیدهای چرب آنهم از نوع اشباعنشده هستند که موجب مخابره پیام سیری میشود. این نوع اسید چرب که اغلب از نوع اسیدهای چرب اشباعنشده گیاهی مانند روغن زیتون است، روی گیرنده خارجی سلولهای مخاطی دوازدهه چفت میشود و سلول را به ارسال پیام سیری تحریک میکند. به گفته پژوهشگران این پیام نقشی کلیدی در تعیین میزان چربی مورد نیاز بدن بر عهده دارد.
پژوهشگران در پاسخ به این سوال که اگر چنین است به چه دلیل بسیاری از آدمها به خوردنیهای پرچربی میل دارند؟ میگویند:«این مسئله احتمالأ به نحوه تولید مواد اولیه این نوع خوردنیها در کارخانههای صنعتی ربط دارد. چربی این نوع مواد خوراکی سالم نیست و از همین رو گیرندههای سلولهای مخاطی روده قادر به تشخیص آنها نیستند. در نتیجه پروسه سیری که کارشناسان علمی آنرا به نوعی سیستم دفاعی بدن در مقابل جذب چربیها مازاد تعبیر میکنند نیز، آغاز نمیشود.»