این فرد در گفت و گو با خبرآنلاین، با اشاره به اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهارداشت: در اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح به صراحت به نکات مهمی اشاره شده است که جا دارد مسئولان دلسوز نظام نسبت به آن دقت کافی را مبذول دارند و در جهت اصلاح رویه گام بردارند تا این مشکلات هرچه سریعتر اصلاح شود.
وی که خواست نامش فاش نشود به مفاد اطلاعیه اشاره و تصریح کرد: در این اطلاعیه آمده است که افراد در شرایط نامناسب نگهداری میشدند اما این سؤال پیش میآید که چرا این افراد محاکمه نمیشوند.
وی تأکید کرد: متأسفانه به جای محاکمه عوامل دخیل در بازداشتگاه کهریزک آقای مرتضوی ارتقا پیدا میکند و به ریاست سازمان مبارزه با قاچاق کالا منصوب میشود در حالی که در جای جای این اطلاعیه به نقش وی اشاره شده است.
وی با اشاره به دغدغه دلسوزان نظام گفت: در جریان کهریزک نه تنها افراد کشته شده بلکه کل نظام مظلوم واقع شده و اتهاماتی به خاطر کوتاهی و خودسری برخی به وجود آمد که باید نسبت به اصلاح آن اقدام کرد.
وی از کسانی که دغدغه کشور را دارند خواست تا نسبت به پیگیری حادثه کهریزک اقدام کنند تا مبادا این مسئله به فراموشی سپرده شود و چنین اقداماتی به رویه تبدیل شود.
منبع : خبر آن لاین
ایسنا نوشت:
دکتر امیررضا چمنی با بیان این که خواب یک نیاز فیزیولوژیک بدن است که باعث بازسازی تعادل جسمی، روحی و حفظ انرژی در شخص میشود، گفت: مرکز تنظیم خواب در ساقه مغز قرار دارد و ما به طور متوسط در شبانه روز به هفت تا هشت ساعت خواب نیازمندیم؛ به طوری که تحقیقات نشان میدهد خواب کمتر از سه ساعت و نیم و بیشتر از هشت ساعت و نیم احتمال مرگ و میر را تا 15 درصد افزایش میدهد. بنابراین کم خوابی و پرخوابی هر دو میتوانند خطرساز باشند.
این متخصص اعصاب و روان در ادامه به عوامل کمک کننده در تامین بهداشت خواب اشاره کرد و افزود: خوابیدن و بیدار شدن راس یک ساعت معین، استفاده نکردن رختخواب جهت غذا خوردن، تماشای تلویزیون و یا مطالعه میتواند شرایط یک خواب خوب را فراهم کند.
وی همچنین اضافه کرد: ایجاد فضای مناسب در اتاق خواب همچون ایجاد دما و روشنایی مناسب برای اتاق خواب، مطالعه مطلب غیردرسی و یا گوش دادن به آهنگ آرام بخش بدون کلام قبل از خواب، پرهیز از خوردن غذای سنگین و یا حتی گرسنگی قبل از خواب نیز میتواند به طور قابل توجهی در ایجاد شرایط خواب خوب به ما کمک کند.
وی گفت: لازم است حداقل یک ساعت قبل از خواب از تماشای تلویزیون پرهیز شود و همچنین از خوابیدن و چرت زدن طولانی مدت نیز در طول روز خودداری شود؛ چرا که موجب بیخوابی شبانه میشود. دکتر چمنی در ادامه مصرف داروهای موثر بر مغز، مصرف چای و کافئین زیاد، مصرف سیگار و مواد مخدر را از عوامل بروز بیخوابی دانست.
این متخصص اعصاب و روان با بیان این که چنانچه فرد پس از گذشت نیم ساعت به خواب نرفت، لازم است یک فعالیت آرام بخش مانند مطالعه آزاد انجام دهد و قبل از خواب از مصرف مایعات زیاد خودداری کند، گفت: استفاده از دوش آب گرم در یک تا دو ساعت قبل از خواب نیز میتواند به خواب رفتن راحتتر کمک کند. همچنین باید توجه داشت که در روزهای تعطیل نباید بیش از یک تا دو ساعت زمان خواب به تاخیر بیافتد. وی اضافه کرد: از مصرف داروهای خواب آور به صورت خودسرانه پرهیز شود؛ چرا که میتواند وابستگی به دارو را در فرد ایجاد کند.
فارس نوشت:
سید ضیاءالدین مظهری با بیان این که یکی از عادات غذایی غلط که در دوران نوجوانی شکل میگیرد، تمایل نوجوان به صرف غذاهای حاضری است، گفت: این غذاها از نظر دارا بودن ریز مغذیهایی مانند آهن، کلسیم، ریبوفلاوین (ویتامین B2) و ویتامین A فقیر هستند. اگر در کنار این رژیم غذایی از میوهها و سبزیها استفاده نشود، فرد دچار کمبود ویتامین C نیز میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به این که اغلب غذاهای آماده حاوی بیش از 50 درصد چربی هستند که تهدیدی جدی برای سلامت به شمار میروند و البته در این زمینه رسانههای گروهی نیز تأثیر زیادی بر انتخاب غذا توسط نوجوانان دارند، افزود: آمارها نشان میدهند که به طور متوسط هر کودکی که به سنین نوجوانی میرسد، تقریباً در حدود 100 هزار تبلیغ مواد غذایی از طریق تلویزیون و مجلات میبیند که اغلب این تبلیغات به معرفی محصولات غذایی اختصاص دارند که سرشار از چربی و قندهای ساده هستند.
این متخصص تغذیه گفت: در حدود 65 درصد این تبلیغها مربوط به نوشابههای گازدار و شیرینی و شکلات هستند که میتواند خطر بالقوهای برای بروز چاقی در کودکان و نوجوانان باشد. این مسائل روی هم رفته باعث خواهند شد که نوجوانان در معرض ابتلا به بیماریهای ناشی از کمبود دریافت ویتامینهای A، B6، فولات، B2 و همچنین مواد معدنی چون آهن، کلسیم و روی باشند. علاوه بر این کمبود دریافت منیزیم، مس و منگنز نیز در دختران نوجوان دیده میشود.
وی گفت: چاقی یکی دیگر از مشکلات نوجوانان است و همان طور که میدانید میتواند زمینه ساز بروز بسیاری از بیماریهای مزمن در دوران بزرگسالی باشد. دیابت، بیماریهای قلبی - عروقی، انواع سرطانها، ناراحتیهای کلیوی، ناراحتیهای مفصلی و ناباروری از جمله عوارض چاقی به شمار میروند.
مظهری گفت: بروز این کمبودها در دختران خطرات جبران ناپذیر بیشتری را نسبت به پسران دارد، زیرا عدم کفایت تغذیهای رژیم غذایی و اختلالات رشدی ناشی از آن میتواند مشکلات عدیدهای را در دوران بارداری و پس از آن برای مادر و همچنین جنین ایجاد کند. به طوری که این مسئله بر تکامل فیزیکی، عصبی و روحی کودک این افراد هنگام بارداری تأثیرات جبران ناپذیری خواهد داشت
چهره ماندگار ادبیات و ترجمه در ایران که این روزها در سن کهن سالی به سر می برد و هنوز دست از نگارش و ترجمه بر نداشته است. گفت و گوی کوتاه ما را درباره نخبگی و وضعیت نخبگان، با این استاد برجسته می خواند:
تعریف شما از نخبه چیست ؟
نخبه یعنی انتخاب شده و به نظر من یکی از ویژگی های نخبه این است که باید از دیگران پرکارتر باشد. نخبه فعال در صحنه جامعه است. کسی که باید متن جامعه را راهبری کند.
خیلی ها از نخبه، یک چهره در حاشیه می شناسند. چرا؟
فرد نخبه حتی اگر در کنج خانه مشغول تحصیل و تحقیق باشد باید اثر کارش در متن جامعه نمایان شود. در بیداری مردم ، هدایت افکار عمومی و تربیت افراد موثر باشد.
ارزیابی شما درباره نقش نخبگان امروز در جامعه چیست؟
فعال نیستند. کارهای موثر فراوانی انجام شده اما هدایت شده و برنامه ریزی شده نیست. با وضعیت مطلوب خیلی فاصله داریم.
ارتباط نسل جدید با نخبگان را چگونه می بینید؟
ضعیف است. منقطع شده. کمتر این روزگار جوان ها به سراغ اهل علم و تفکر و تحقیق می روند. در گذشته این طور نبود. این ارتباط حلقه های فراوانی داشت.