دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1811884
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
وزیر خاتمی به هتل پناه برد
احمد مسجد جامعی وزیر ارشاد دولت خاتمی و عضو شورای شهر تهران اخیرا مجبور شده است برای چند روزی همراه با خانواده در هتل زندگی کند.

به گزارش خبرنگار جهان مسجد جامعی در تمام دوران مسئولیت خود در خانه قدیمی حوالی میدان منیریه ساکن بوده و این روزها به دلیل گودبرداری غیر اصولی همسایه ،منزل قدیمی اش در آستانه تخریب قرار گرفته و مجبور شده است همراه خانواده چند شبی را خارج از خانه و در هتل زندگی کند.
منبع : تابناک
دسته ها : خبر - سیاسی
چهارشنبه هفتم 11 1388

طنز/ وزارت راه و ترابری و کشتار جمعی

 شکیبا، شهرام  - چندوقتی است که سازمان هواپیمایی کشور یک دستورالعمل جدید به دفاتر خدمات مسافرتی و شرکت‌های هواپیمایی داده است. مطابق این دستورالعمل دیگر دفاتر حق ندارند نام و نوع هواپیما را به مشتریان و مسافران اعلام کنند.

1- بنده به شدت با دستورالعمل مذکور مخالفم. بالاخره بنده حق دارم بدانم که قرار است با چه هواپیمایی سقوط کنم. مردم حق دارند نوع مرگشان را بدانند. بالاخص وقتی که دارند پولش را هم می‌پردازند.

2- این عمل سازمان هواپیمایی کشور مصداق غش در معامله است که کافة علما آن را حرام می‌دانند. برای روشن‌تر شدن موضوع مجبورم مثال بزنم. شما کلی پول، وقت و هزینه و احساسات صرف می‌کنید تا همسر محترمه‌تان را با توپولف بفرستید مشهد (در واقع آن دنیا) اما می‌بینید او را با بوئینگ صحیح و سالم در مشهد پیاده کرده‌اند و همه‌چیز بر باد رفته.

3- تازه اخیراً توپولف‌ها هم درست و دقیق عمل نمی‌کنند. نمونه‌اش همین توپولف آخری که عوض آتش گرفتن بالای ابرها و سقوط افتخارآمیز، در مشهد به زمین نشست و آنجا آتش گرفت و کلی امید و آرزو را بر باد داد. به قول «ه‍.. ا. سایه»:
یکدم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی
چندین هزار امید بنی‌آدم است این

4- البته جور سازمان هواپیمایی کشور در کشتن مسافران را راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران کشید و قطار «تهران- مشهد» به شکل موفقیت‌بار و افتخارآمیزی از خط خارج شد و جماعتی را به کشتن داد.

5- خواهشمندم اگر تغییری در وظایف سازمان‌های زیرمجموعة وزارت راه صورت گرفته، جهت شفاف‌سازی و روشنایی اذهان عموم، ‌هرچه سریع‌تر به اطلاع مردم قهرمان برسانید تا مردم برای یک مردن ساده، سفیل و سرگردان نمانند بین انتخاب سفر با هواپیما و قطار.

6- نکتة خوشمزة ماجرای آتش گرفتن توپولف این بود که فردای روز حادثه همة روزنامه‌ها صدایشان درآمده بود، ولی تنها «وطن‌امروز» بود که با دیدی کاملاً ماوراء‌الطبیعی به ماجرا نگریست و تیتر زد: «معجزه در فرودگاه مشهد» و نمردن مردم را در توپولف معجزه (!) دانست. بدین وسیله از ایشان بسیار ممنونیم و از قوة‌قضائیه می‌خواهیم که به طور کلی و با جدیتی خاص با همه‌چیز برخورد قاطع نماید.

7- با توجه به اینکه در شرایط کنونی هواپیما و قطار به گونه‌ای وسیلة کشتارجمعی به حساب می‌آید، تقاضا می‌کنم نام «وزارت راه و ترابری» به وزارت «راه و ترابری و کشتار‌جمعی» تغییر یابد.

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : ادبی - طنز - سیاسی
سه شنبه ششم 11 1388

 

 

از اظهار عقیده جلوگیرى نکرده و نمى‏کنیم

امام در دیدار دو امریکایی

رمزى کلارک، دادستان کل اسبق امریکا و ریچارد فالک، استاد دانشگاه پرینستون در ایالت نیوجرسى و رئیس بخش مطالعات خارجى آن، همچنین دان لوئى نماینده سازمانهاى مذهبى امریکا در اوایل ژانویه 1979 براى بررسى وضع ایران از نزدیک، به تهران سفر کردند. هر سه نفر، از رهبران جنبش مخالف با جنگ ویتنام و شرکت فعال امریکا در جنگ بودند. اینان پس از بازدید از تهران، در راه بازگشت در پاریس توقف کردند و روز 26 ژانویه 1979 با امام خمینى دیدار و مذاکره نمودند. 

گفتنى است که دیدار این سه تن امریکایى با امام، مصادف بود با زمانى که سید جلال الدین تهرانى، رئیس شوراى نیابت سلطنت، به پاریس آمده و استعفاى خود را تسلیم امام کرده بود. متن زیر مشروح مذاکرات کلارک و فالک با امام خمینى مى‏باشد که به وسیله دکتر ابراهیم یزدى ترجمه شده است.

انقلاب ایران قابل پیش بینى نبوده است. طى قرنها سیاست و مبارزات سیاسى و مذهب، به طور زیبایى، با هم مخلوط شده‏اند. آیا به نظر آیت اللَّه این امر چگونه در سیاست خارجى ایران با سایر کشورهاى جهان منعکس مى‏شود؟ نقش مقاوم شیعه در برابر ظلم، امید بزرگى را در دلها زنده کرده است؛ اما مى‏خواهیم بدانیم وقتى شیعه به قدرت برسد چگونه عمل خواهد کرد؟
تشیع همان طور که مظهر مقاومت بوده است در تمام اعصار، از صدر اسلام، تشیع مظهر مقاومت و دفاع از حق بوده است اما هرگز اهل ظلم و ستم نبوده است. حکومتهایى که بر اساس مذهب تشیع پیش آمده و ثبت شده در تاریخ، همان طور که ظلم را تحمل نمى‏کرده‏اند، تحمیل ظلم را هم نمى‏کنند. اگر حکومتى با قانون اسلام پیش بیاید و مذهب تشیع آن را پیش ببرد، بنا برآن است که همین رویه را پیش ببرد. هیچ انسانى را بر اساس‏ مسلک مذهبى تحت فشار و سلب آزادى قرار ندهد. تمامى انسانها در مذهب تشیع آزادند، مستقل هستند. 

و بر حسْب تشیع، با تمامى ملتها و دولتهایى که با حکومت تشیع خوش رفتارى و احترام متقابل کنند، اگر مذهب تشیع بر جایى غلبه کند، آنگونه عمل مى‏کند که حکومتهاى آنها هرگز چنین رفتارى ندارند. از آن عدالت غافلند. تاریخ نشان مى‏دهد که وقتى اسلام جایى را فتح کرده است مردم آنچنان به اسلام رو کرده‏اند و به دولتهاى قبلى خود پشت کرده‏اند؛ نظیر ایران که با آغوش باز به اسلام و تشیع‏روى آوردند. احکام اسلام‏روى عدالت است. زندگى حکام با پایین ترین افراد، یک طور بوده است. رئیس مذهب ما (1) که حکومتش وسیع بود- چندین مقابل ایران، حجاز و مصر و ایران و همه آنها تحت سیطره او بود- زندگى‏اش از همه افراد ملت پایینتر بود. عدالت را بالاتر از هرکس که تصور شود اجرا مى‏کرد. در محکمه اگر ادعایى علیه او بود حاضر مى‏شد، در محکمه مى‏نشست.
 
حکم خلاف [قاضى‏] را قبول مى‏کرد. تشیع در عین مقاومت، عادل است؛ و عدالت یعنى «نه ظلم بکن و نه زیر بار ظلم برو». برنامه تشیع را امام ما در این دو کلمه خلاصه کرد: نه تحمل ظلم بکن و نه ظالم باش. برنامه کلى تشیع و اسلام همین است ... همین است. تشیع از قرآن است.

- در مشاهدات ما درباره جنبش حاضر در ایران، امرى که نگران آن هستیم، درجه تحمل در برابر غیر مذهبیهاى چپى در ایران تحت دولت اسلامى است. ما متوجه شدیم که در ایران در بین دانشجویان و سایرین، که زندگى آنها در اسلام و جمهورى اسلامى مشکل است، ترس و نگرانى وجود دارد. چه اطمینانهایى نسبت به این نگرانیها وجود دارد؟
- اصل گرایش اینها به مکتبهاى انحرافى به علت عدم اطلاع از اسلام است. خیال مى‏کنند اسلام طرفدار هیأت حاکمه، سرمایه داران، کارخانه داران است! اگر اینها مطلع باشند که اسلام یک وضع تعدیلى دارد و همه چیز را بر اساس عدالت حل مى‏کند، از نظر آزادى عقاید بنابر آن است [که‏] اشخاص منحرف همیشه حرفهاى خود را مى‏زده‏اند، اگر آنهااز اصل اسلام خبردار شده باشند این حرفها را نمى‏زنند. اینها اگر به همه مسائل آشنا شوند اختلافات از بین مى‏رود.
 
در عین حال، ما از اظهار عقیده جلوگیرى نکرده و نمى‏کنیم. لکن از کارهایى که منحرفین گاهى مى‏کنند، مى‏خواهند شلوغ کارى کنند. الآن نهضتى در ایران برپاست که براى قطع ظلم است تا رژیم فاسد را از بین ببرند. در این بین عده معدودى به خرابکارى مشغولند، تبلیغ سوء مى‏کنند و نظر دارند که این رژیم را حفظ کنند یا رژیم اسلامى پیش نیاید یا انحراف دارند و توجه به مسائل ندارند و یا، با توجه به مسائل، اغراض فاسد دارند. ما آزادى به همه مسالک و عقاید مى‏دهیم لکن اگر بخواهند شورش کنند و مسیر ملت را تغییر دهند، دست ظالم را نگه دارند، مجاز نخواهند بود. هر ملتى حق دارد منافع ملى و مذهب خود را حفظ کند از تعدیات آنها. اگر تعدى نکنند ما تعدى نمى‏کنیم.

- سؤالى درباره امپریالیسم فرهنگى؛ اسلام توجه و تکیه زیادى‏روى ارزشهاى فرهنگى و اساسى داده است. در این پنجاه- شصت سال حکومت پهلوى امپریالیسم فرهنگى شدید بوده است که منجر به، به هم خوردن ارزشهاى اسلامى- ایرانى شده است و جاى آن را ارزشهاى غربى گرفته است. آیا آیت اللَّه چه قدمهایى براى ترمیم این خرابیهاى اجتماعى و فرهنگى برخواهند داشت؟
- همین مسائل موجب مخالفت ما با شاه شد. شما یک جنبه را در نظر مى‏گیرید اما جنبه‏هاى زیادى دارد. در این پنجاه سال تنها فرهنگ ما را به عقب نبرده، سالهاى طولانى مردم را به عقب بردند؛ اقتصاد ما را به عقب بردند. ایران یک کشور فقیرى شده است.
 
ایران مخازن زیادى دارد اما این مخازن غارت شده است. نفت رفته است و پایگاه براى امریکا درست شده است. نیروهاى انسانى ما را به عقب راندند. به طورى که اگر بخواهیم اصلاح کنیم برنامه طولانى لازم دارد. ارتش ما را فاسد تربیت کردند، یعنى رؤساى ارتش در طبقات بالا. آنها به تبع افکار فاسد پدر و پسر، افکار فاسد دارند. ارتش ما را انگل تربیت کرده‏اند. [اصلاحات‏] محتاج به یک برنامه‏هاى طولانى است لکن ما از باب اینکه تمامى ملت ما بپا خواسته است و یک مطلب را مى‏خواهد: «آزادى، استقلال، حکومت اسلامى». امید آن را داریم که با کمک همه اقشار که اظهار همکارى مى‏کننداین فرهنگ را از حالت انگلى و استعمارى درآوریم و به یک فرهنگ استقلالى بدل سازیم، و به کمک همه اقشار اصلاح کنیم.
 
و مخازنمان را نگذاریم هدر برود و عاقلانه بفروشیم و عاقلانه صرف ملت، چه فرهنگ چه سایر جاهاى مورد نیاز بکنیم. در این پنجاه سال چه بلاهایى بر سر ما آوردند! ما مواجه با یک مملکت آشفته هستیم که از همه جهات درهم ریخته است. با کمک افراد ملت که اتفاقاً تمامى اقشار هم با ما موافقند، قیام کنیم و ما سالهاى طولانى البته این آشفتگیها را ترمیم کنیم. یک فرهنگ مستقل اسلامى، یک ارتش مستقل، یک اقتصاد سالم، یک زراعت که بکلى از بین رفته است، نیاز به سالها کار دارد تا برگردد به اول. مصیبتهاى زیادى داریم، و بیشتر آنها از این ابرقدرتها، از دست آنهاست. ان شاء اللَّه خودمان را از قید آنها آزاد خواهیم کرد تا به استقلال در تمام اقشار برسیم.

- خیلى متشکرم. سه امید و آرزو داریم:
اول) انتقال قدرت به دولت جدید؛ سریع و با آرامش و بدون شلوغى انجام گیرد.
دوم) وعده‏هاى عدالت براى همه مردم تحقق یابد.
سوم) مردم ایران و مردم امریکا به هم عشق بورزند، تفاهم کنند، احترام بگذارند. و ما مى‏خواهیم به هر شکلى که ممکن است به شما کمک کنیم که این سه امید و آرزو تحقق یابند.

- ما هم امیدواریم. آرزوى اول که کلیدش در دست اجانب است به واسطه فهم آنها، که دست از فشار و تهدید گذشته، دست از تحریکات و تهدیدات بردارند و اگر به ما مهلت بدهند خواهید دید که ملت ایران تحت اسلام و با آرامش و بدون تشنج قدرت را به دست خواهند گرفت؛ و قدرتى که به دست مى‏آید صرف در تحقق عدالت خواهد شد. 

اگر این قدرتمندهایى که در رأس ملتها واقع مى‏شوند کنار بروند یا اصلاح بشوند تفاهم با ملتها آسان خواهد بود. اما تا زمانى که آنها هستند تفاهم معلوم نیست بشود.

مرجع : جماران
سه شنبه ششم 11 1388
"امام می‌فرمود دروغ نگوئید و فحش ندهید"
مدیر مسوول روزنامه اطلاعات: امام همیشه سفارش می کرد در کارهایتان فقط خدا را در نظر بگیرید و به آن عمل کنید.
ایرنا: حجت‌الاسلام والمسلمین"سیدمحمود دعایی"مدیرمسئول روزنامه اطلاعات روز دوشنبه در مراسم تجدید میثاق اصحاب فرهنگ و رسانه با آرمانهای امام با بیان خاطره ای از امام پرداخت و گفت: امام می فرمود دو چیز را هیچ وقت فراموش نکنید" یکی دروغ نگویید و دیگری به هم دیگر فحش ندهید.

حجت‌الاسلام والمسلمین" سیدمحمود دعایی" در دوران مبارزه و قبل از پیروزی انقلاب، همراه امام خمینی(ره) بوده و به همین دلیل، خاطرات مهمی از آن دوران دارد.

وی پس از پیروزی انقلاب، شش دوره نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بود و از سال های نخستین پیروزی انقلاب تاکنون اداره روزنامه اطلاعات را برعهده داشته است.

وی روز دوشنبه در مراسم تجلیل اصحاب رسانه با آرمانهای امام خمینی (ره) با بیان خاطره ای گفت : امام همیشه سفارش می کرد در کارهایتان فقط خدا را در نظر بگیرید و به آن عمل کنید.

دعایی تاکید کرد: امروز آمدیم در کنار امام به این شخصیت بزرگ ادای احترام کنیم و با ایشان تجدید پیمان ببندیم و بگویم ما اصحاب هنر ورسانه تا آخرین لحظه عمر با شما هستیم .

دعایی تصریح کرد: امام شخصیت بزرگی بود ،امام یک روشنفکر بود و همیشه به هنر و هنرمند ارج می گذاشت .

مدیر مسوول روزنامه اطلاعات ادامه داد:اگر بخواهیم یک جامعه هنری سالم وخوب داشته باشیم باید آزموده های امام راحل را سرمشق کارهایمان قرار دهیم.
دسته ها : سخنرانی - سیاسی
سه شنبه ششم 11 1388
سید کاظم اکرمی ، وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین موسوی،  اظهارات روح الله حسینیان درباره حقوق مادام العمر وزیران دولت موسوی را تکذیب کرد.

حسینیان در سخنرانی هفته گذشته اش در مسجد اهل بیت (ع) قم گفته بود که در زمان میرحسین موسوی بخشنامه شده بود که وزرا به صورت مادام العمر حقوق وزارت بگیرند.

به گزارش برخی پایگاه های خبری ، وزیر آموزش و پرورش دولت موسوی ضمن تکذیب وجود چنین بخشنامه ای گفته است: اگر آقای حسینیان این بخشنامه را دارند در اختیار مطبوعات بگذارند تا حقیقت روشن شود.

اکرمی ادامه داده: در مهر ماه سال 67 که اولین ماه پایان همکاری بنده با کابینه دولت آقای موسوی بود دیگر حقوقی برایم واریز نشد. بنابراین نمی دانم آقای حسینیان بر چه اساسی این مطالب را بیان کرده اند.

وزیر آموزش و پرورش کابینه موسوی در ادامه افزوده است که "در دوره چهار سال حضورم در دولت شاهد نبودم که یک نفر از وزیران مهندس موسوی برای مسافرت های خارجی یک ریال حق ماموریت بگیرد. آقای موسوی بر روی این مسائل حساسیت به خرج می دادند و مدام سفارش می کردند که با حداقل هزینه ها سفرهای خارجی انجام شود."
منبع : فرارو
دسته ها : سخنرانی - سیاسی
دوشنبه پنجم 11 1388

 

در حالی که به تازگی علی اکبر جوانفکر به عنوان مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)  منصوب شده، محمد جعفر بهداد، مدیرعامل سابق این خبرگزاری و معاون سیاسی دفتر احمدی نژاد، از صدور رای محکومیت خود توسط دادگاه خبر داده است.

به گزارش ایرنا، محمد جعفر بهداد گفته است : دادستان تهران به عنوان مدعی العموم سه شکایت علیه اینجانب مطرح کرده که دو مورد در دفاع از علی لاریجانی، رییس مجلس، و یک مورد در حمایت از اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس خبرگان رهبری است.

محمدجعفر بهداد از نیروهای طرفدار محمود احمدی نژاد ، در گذشته خبرنگار پارلمانی مؤسسه کیهان و همکار صفار‌هرندی، وزیر سابق ارشاد و فرهنگ اسلامی، بود که در دولت نهم به عنوان مدیرعامل  ایرنا منصوب شد.

محمدجعفر بهداد در توضیح جزییات شکایات مطرح شده علیه خود گفته است: شکایاتی که عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، در دفاع از دکتر لاریجانی علیه اینجانب مطرح و به نحو عجیب و با اصرار مشغول پی‌گیری آن است، به دو مقاله منتشره در ایرنا بر می‌گردد که یکی پس از ۵۰ دقیقه انتشار با تشخیص و مستقیما توسط خودم از روی خروجی حذف شد و در دیگری نیز، اصولا «نه به تصریح و نه تلویحا» نامی از کسی برده نشده است.

بهداد در یادداشتی با عنوان « آنهایی که جوانان ما را به کشتن دادند» علی لاریجانی را متهم کرده بود که حوادث پس انتخابات نقش داشته است.

وی، بدون نام بردن از علی لاریجانی نوشته بود:«کسانی که بعد از ظهر روز رای گیری در تماس تلفنی با میر حسین موسوی پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفته و توقع توهم آمیز او را تشدید و اراده اش را برای تحریک افراد به شورش و اغتشاشگری تقویت کردند».

 در روزهای بعد از انتخابات ، خبری مبنی بر تبریک علی لاریجانی به میر حسین موسوی به عنوان برنده انتخابات در بعضی محافل شایع شده بود.

با این حال مجمد جعفر بهداد درباره نحوه محکومیت خود در دادگاه گفته است:« فقط چند روز پس از انتصاب اینجانب به عنوان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور بلافاصله یکی از پرونده‌ها به دادگاه ارجاع شد و قاضی محترم پرونده نیز، ضمن برگزاری جلسه دادگاه و اخذ دفاعیه متهم اقدام به صدور رای محکومیت به صورت غیابی کرد که فارغ از علت اینهمه شتابزدگی، در صدد ارایه درخواست دادخواهی و تجدید نظر هستم».

دسته ها : خبر - سیاسی
دوشنبه پنجم 11 1388

طنز/ از خدا بیخبران در صداوسیما

شکیبا، شهرام  - موتورسیکلت یک خاصیت عجیبی دارد. وقتی سوار موتور می‌شوی،‌ ناخودآگاه دوست داری آواز بخوانی یا داد بزنی. چرایش را نمی‌دانم، ولی این خاصیت موتور است و نمی‌توانی برایش کاری بکنی.

یک ویژگی خاص هم دارد هیأت‌های مذهبی. اینکه آدم در عین حال محبت به اهل بیت سلام‌الله اجمعین (تولی) دلش می‌خواهد دشمنان اهل بیت را هم لعنت کند (تبری). اما مدتی است این ویژگی یک‌طور دیگری شده. بعضی‌ها به محض اینکه پا می‌گذارند توی هیأت، عوض رقیق‌القلب شدن، عصبانی می‌شوند و با هرکس و هرچیز که مشکل دارند، به شدت مطرح می‌کنند.

تا جایی که ما یادمان می‌آید، معمولاً وعاظ جماعتی از این دست را لعن و نفرین می‌کردند: سنان بن انس، حکیم بن طفیل سنبسی، زیدبن ورقاء، ابوعبیده جراح، حرمله بن کاهل اسدی، ازرق شامی، اسحق بن حویه‌حزرمی، اخنث بن مرثد، عمروبن صبیح صیداوی، رجاء بن منقذعبدی، سالم بن خیثمه جعفی، واحظ بن ناعم، صالح بن وهب جعفی، هانی‌بن ثبیت حزرمی، اسیدبن‌مالک، عمربن سعد، شمربن‌ذی‌الجوشن، خولی بن‌یزید اصبحی، عبدالله بن عروه‌خثعمی، محمدبن اشعث قیس کندی، اسماءبن‌خارجه، شبث بن ربعی، شخصی ملعون موسوم به ساربان، موکلین آب فرات و غیره...

خلاصه همه جورش را دیده بودیم، الا فحش و فضیحت به صداوسیما و مسئولان آن. آن هم از جانب چه کسی؟ مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت! آن هم چرا؟ به خاطر برگزاری مناظره‌های تلویزیونی!

خبر ماجرا در همین «خبرآنلاین» به نقل از ایرنا آمده بود که حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر سقای بی‌ریا در یکی از هیآت مذهبی قم مباحثی مطرح کرده‌اند که چکیده برخی از رئوس آنها را معروض می‌دارم و ارتجالاً یک شرح مختصری هم قلمی خواهم کرد.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت: «مدیران صداوسیما به افرادی که به روی انقلاب و نظام شمشیر کشیده‌اند و همچنان بر طبل ابطال انتخابات می‌کوبند، اجازه می‌دهند با استفاده از آنتن صداوسیما، از کارشان دفاع کنند.» «مدیران صداوسیما و رسانه‌ها از خدا بترسند و از ازخدابی‌خبران اطاعت نکنند.»

1- یک اختلافی در مملکت پیش آمده و بنابراین است که مخالفان و موافقان نظرشان را بگویند تا ابهامات برطرف شود. تاجایی هم که بنده مناظره‌ها را دیده‌ام، کسی با گرز و شمشیر و خنجر و نیزه نیامده بوده، این کجایش اشکال دارد؟

2- چکار کند صداوسیما؟ خوب است مثل پنج‌شنبه دو نفر موافق را بیاورد با هم مناظره کنند که تازه با مجری بشوند سه نفر موافق؟

3- آیا ایشان می‌داند که اساساً «مناظره» مصدر باب مفاعله است از ریشه «نظر» به معنای گفتن نظر هر دو طرف؟ باور کنید این را در «امثله و صرف میر» که از رسالات ابتدایی «جامع‌المقدمات» است درس می‌دهند.

4- مناظره که هیچ، دادگاه هم که باشد یک فرصت دفاع آخر به متهم می‌دهند، حالا چه از خدا باخبر باشد، چه از خدا بی‌خبر.

5- مدیران صداوسیما از ازخدابی‌خبران اطاعت نمی‌کنند. آنها از مدیر شبکه‌ها و مدیر شبکه‌ها از رئیس صداوسیما اطاعت می‌کنند. شما می‌دانید رئیس صداوسیما منصوب چه کسی است یا این را هم مثل «امثله‌ و صرف میر» بگویم؟

6- نمی‌دانم چه اوضاع و احوالی شده که آدم مجبور است برای بعضی‌ها از بدیهیات بگوید. درست مثل اینکه مجبور باشی برای رئیس یک کارخانه خودروسازی از اختراع چرخ توضیح بدهی تا به صنعت خودرو در عصر حاضر برسی.

ناصر سقای بی‌ریا: «نمی‌دانم چه کسانی در صداوسیما به برخی افراد اجازه می‌دهند تا چهره زشت خود را بازسازی کنند.»

1- من نمی‌دانم چرا این‌قدر ندانستن عزیز شده این روزها.

2- اما چیزی که می‌دانم این است که اگر چیزی را نمی‌دانم، درباره‌اش اظهارنظر نکنم.

3- تا جایی که می‌دانم این وظیفه گریمورهاست. برای آن که آقای سقای بی‌ریا هم بهتر بدانند عرض می‌کنم که گریمور به کسانی می‌گویند که دیگران را گریم می‌کنند. یعنی یک چیزهای رنگی‌ای به صورت دیگران می‌مالند که خوشگل به نظر بیایند.

4- آیا آقای سقای بی‌ریا می‌دانند که اساساً صداوسیما قبل از انتخابات و در ایام تبلیغات انتخاباتی هم وجود داشته و چگونه عمل می‌کرده یا فکر می‌کنند صداوسیما یک چیزی است که از غرب آمده تا ارزش‌ها را از بین ببرد و دولت را تضعیف کند؟

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت: «اکبر گنجی خود را ایدئولوگ جنبش سبز معرفی کرده و در رسانه‌های دشمنان، خدا را زیر سؤال می‌برد و سپس منکر وجود امام زمان (عج) می‌شود.»

1- اکبر گنجی هرچه بگوید، شما باور می‌کنید؟ حالا او بگوید ایدئولوگ است،‌ شنونده باید عاقل باشد.

2- بنده و شما حتماً تا به حال کلی آدم شیرین‌عقل دیده‌ایم که خودشان را دکتر و مهندس خطاب می‌کنند. مگر حرفشان را باور می‌کنیم؟ مگر خانه‌مان را می‌دهیم آنها بسازند یا قلبمان را می‌دهیم آنها عمل کنند؟

3- مگر وقتی اسلام‌شناس برجسته، اسفندیار رحیم‌مشایی که محمود احمدی‌نژاد اظهار امیدواری کرد که او رئیس‌جمهور یازدهم بشود و احمدی‌نژاد بشود معاون اولش، عملکرد حضرت نوح (ع) را در ایجاد عدل زیر سؤال برد، کسی حرفش را قبول کرد؟

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : ادبی - طنز - سیاسی
يکشنبه چهارم 11 1388
مرتضوی مدارکش را ارائه کند
گفتگو با عبدالحسین روح‌الامینی
حدود هفت ماه از جنایت کهریزک می‎گذرد. با گذشت هر روز، ابعاد جدیدی از پرونده آمران و عاملان وقوع این حوادث برای افکار عمومی روشن می‎شود؛ از صدور اطلاعیه نهادهای ذی‎ربط تا تهیه و انتشار گزارشهای نهادهای نظارتی که همگی در تعیین مقصرین این رخداد به نقطه مشترکی رسیدهاند.در میان هیاهوی رسانهای برای انتشار ابعاد مختلف این حادثه، سکوت شاکیان پرونده اعم از خانوادههای قربانیان و یا مضروبین کهریزک شاید شاهدی بر تلاش آنان برای به سرانجام رسیدن این پرونده باشد؛ آنانی که به‎دور از غوغاسالاریهای رسانهای در انتظارند تا در آیندهای نزدیک در نخستین جلسه دادگاه بخشی از متهمان کهریزک حاضر شوند.برای مشخص شدن روند پرونده شاکیان این پرونده، بار دیگر با دکتر «عبدالحسین روحالامینی» پدر محسن روح‎الامینی (از قربانیان فجایع تأثربرانگیز کهریزک) به گفت‎وگو نشسته‎ایم.

به عنوان نخستین سئوال علت حضور کمرنگ خانوادههای قربانیان کهریزک در رسانه‎ها چیست؟
من سکوت رسانه‌ای خانواده قربانیان کهریزک اعم از مقتولین و مضروبین را قبول ندارم. تاکنون هرجا که فضا و ضرورت بوده، مصاحبه کردهایم. البته بقیه کار را صرف پیگیری حقوقی و قضایی موضوع کرده‎ایم. ما یک مسیر قانونی و حقوقی را دنبال کردیم که تاکنون نتایج خوبی هم داشته است. معمولا کسانی به‎دنبال جنجال رسانهای می‎روند که ممکن است دستشان خالی باشد، اما وقتی پروندههای مرتبط پر از اسناد و مدارک است، چرا باید چنین کنیم. سازمان قضایی نیروهای مسلح اطلاعیه خوبی صادر کرده که در آن اتهام قتل عمد را پذیرفته است و همه مجازات سنگین قتل عمد را می‎دانند. البته این اول راه است و ممکن است مجازات عاملان در دادگاه، از برخی آمران و برخی تصورات و شبیهسازیها هم خیلی بالاتر برود. در بخش متهمان قضایی هم وقتی کمیته مجلس آن گزارش را داد، گام مثبتی برداشته شد. البته می‎شد این گزارش را مفصلتر و کاملتر هم ارایه کرد. مثلا عدم نام بردن از مرحوم رامین آقازاده قهرمانی، مقتول چهارم کهریزک که بعد از آزادی از زندان به رحمت خدا رفت و خوشبختانه در گزارش شماره یازده نشریه پنجره هم به آن اشاره شده است و پرونده ایشان هم با پرونده سه مقتول دیگر در سازمان قضایی نیروهای مسلح مفتوح است. اما ممکن بود که وجدان عمومی جامعه را خیلی جریحه‎دار کند. البته در همین حدی که مطرح شده، اقدام رو‎به‎جلو و مثبتی است. وقتی گزارش مجلس بر تخلفاتی که بر اساس اسنادی که ماه‎ها بررسی شده، صحه می‎گذارد و دادستانی سازمان قضایی نیروهای مسلح اتهام قتل عمد را به‎عنوان کیفرخواست مطرح می‎کند، دیگر احتیاجی به فضاسازی رسانهای نداریم. معمولا آن‎هایی وارد این مسائل شدهاند که دست‎شان به‎جایی بند نیست، اما این پرونده پر از از اسناد، مدارک، شواهد و گزارشهای متقن است.

با این تفاسیر روند رسیدگی قضایی روند مطلوبی به‎نظر می‎رسد؟
ما در آستانه تشکیل دادگاهی هستیم که مستندات فراوانی در پرونده آن وجود دارد. با کیفرخواستی که سازمان قضایی نیروهای مسلح صادر کرده، اتهام تعدادی از متهمان مطرح شده و احتمالا هم قرار منع تعقیب برای برخی از متهمان صادر شده است که البته هنوز چیزی در این زمینه به شاکیان اعلام نشده. سازمان قضایی نیروهای مسلح از بین 22 نفری که به اتهاماتشان رسیدگی کرده، طبق اطلاعیه صادره برای 12 نفر کیفرخواست در نظر گرفته و برای 10 نفر نیز قرار منع تعقیب صادر شده است. البته وقتی به‎طور رسمی به شاکیان این موضوع را اعلام کنند، حق اعتراض برای شاکیان بهمدت ١٠ روز در پرونده محفوظ است. این حق ماست که به صدور منع قرار تعقیب بعضی اعتراض کنیم، پس دست ما در این موضوع هنوز باز است. البته در بخش دادسرای انتظامی قضات برخی در تلاش بودند که پروندههای قضات را از یکدیگر تفکیک کنند که از نظر ما و متخصصانی که به این پرونده وارد بودند، این تفکیک کار پسندیدهای نبوده و ما معتقدیم پرونده دادستان، معاونین و دادیار در این جرم باید یکجا مورد رسیدگی قرار گیرد و خدای نکرده ضعیفکشی نشود. تا جایی‎که ما اطلاع داریم، این تفکیک صورت نگرفته است. در جلسهای که دو هفته قبل با حضرت حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، رییس دادگاه انتظامی قضات، داشتیم ایشان به ما اعلام کردند که هنوز این پرونده به وی ارجاع نشده است که بهزودی پس از ارجاع مسیر قضایی خود را انشاءا... طی خواهد کرد. ما باید تلاش کنیم که پرونده روال حقوقی و قضایی خود را طی کند.

پس در این صورت دادگاه متهمان جنایت کهریزک چه زمانی برگزار خواهد شد؟
ما اخیرا با قاضی پرونده ملاقاتی داشتیم. حجم پرونده بالاست و بالغ بر 3 هزار صفحه سند است. در حال حاضر، وکلای ما آماده بازبینی پرونده هستند که احتمالا این کار را به‎زودی انجام خواهند داد. قاضی هم مشغول مطالعه پرونده است و پس از مطالعه پرونده و بازبینی پرونده توسط وکلای ما، قاعدتا امیدواریم جلسه دادگاه به شکل علنی به‎زودی تشکیل شود.

با توجه به اینکه اخباری مبنی بر تلاش برخی نهادها برای گرفتن رضایت از شاکیان منتشر شده بود، در حال حاضر تعداد شاکیان پرونده چه تعداد است.
در این مدت تلاشهایی از سوی برخی طرف‎ها و وکلای آن‎ها صورت گرفت تا از بعضی شاکیان رضایت بگیرند. شنیدهایم که در این خصوص هزینه نمودند و ظاهرا هم از برخی رضایت گرفتهاند. البته تعداد بسیار زیادی از شاکیان رضایت ندادند که خانواده مقتولین و تعدادی از مضروبین کهریزک از این جمله هستند. در عین‎حال که ما مسئله را رها نکرده و نخواهیم کرد، حتی رضایت دادن برخی تأثیری در رسیدگی پرونده در دادگاه ندارد، چون جنبه عمومی جرم بر جای خود باقی است و در این پرونده جز مضروبین و خانواده مقتولین شکایات وجه عمومی هم دارد.

آیا برای پیگیریهای بیشتر موضوع دیدارهایی با مقامات و مسئولان قضایی داشتهاید؟
ما جز با مسئولان پرونده در سازمان قضایی نیروهای مسلح و مسئولان مربوطه در دادسرای انتظامی قضات دیدار دیگری با سایر مقامات و مسئولان نداشته‎ایم که البته این کار ضرورتی هم نداشت چون کار در حال انجام است. البته ابراز همدردی عموم طبقات مردم و مسئولان مختلف تسلیبخش خانوادهها بوده است.

پس از روند رسیدگی به پرونده در دستگاه قضایی اظهار رضایت می‎کنید؟
در دستگاه قضایی و نیز نیروی انتظامی، قضات و کارکنان بسیار شریفی هستند که آن‎ها از وقوع این حادثه حتی آزرده‎دل‎تر از ما هستند. چون آن‎ها هم دیدند که تخلف و جنایت عدهای سبب هتک حیثیت بسیاری از قضات و کارکنان نیروهای انتظامی و قوه قضاییه شده و عفونت این اعمال و جنایات منزجر کننده، به‎حدی است که از دربان قوه قضاییه تا عالیترین قضات و آحاد پرسنل نیروی انتظامی همه از آن منزجر هستند و از آنها برائت می‎جویند. کسانی که به این مطلب توجهی نمیکنند، عرض خود می‎برند که این مسئله در گزارش مجلس نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

با این حساب، واکنش دادستان سابق تهران به گزارش مجلس شورای اسلامی را چگونه ارزیابی می‎کنید؟
چون پرونده او و بقیه متهمین در مراجع ذی‎صلاح در دست رسیدگی است، اگر او اسناد و مدارکی دارد باید به آنجا ارایه دهد، همان‎طور که مضروبین و خانوادههای قربانیان چنین کاری کردند. به‎نظر می‎رسد کسانی که دست‎شان در دفاع از خود تهی است، چنین می‎کنند. ما توصیه می‎کنیم کسانی که در این موضوع متهم هستند، به‎جای غبارآلود کردن فضا و نامهپراکنیهای سیاسی، قبول مسئولیت کنند. این ساده‎ترین کار است که رسما و کتبا از آحاد ملت ایران، خانوادههای مقتولین و مضروبین این حادثه عذرخواهی کنند. آن‎ها قبل از آنکه سزای اعمال‎شان را در دادگاه در این دنیا ببینند، برای نجات از عذاب اخروی استعفاء کنند که این کمترین کاری است که می‎توانند انجام دهند. حداقل کاری که از این‎ها انتظار داریم، این است که به‎جای آوردن عذرهای بدتر از گناه، به قانون تمکین کنند. وجدان عمومی جامعه بیدار است و گزارش دستگاههای نظارتی مثل مجلس، سازمان بازرسی کل کشور و کمیته پیگیری دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی هم وجود دارد که با صراحت درباره جنایت کهریزک اعلام نظر کردهاند که البته گزارش سازمان بازرسی و شورایعالی امنیت ملی در این خصوص منتشر نشده است. بر این اساس، انتظار از متهمان این پرونده این است که به‎جای اینکه عذر بدتر از گناه بیاورند با عذرخواهی از آحاد ملت ایران و خانوادههای مقتولین و مضروبین، حداقل قبل از اینکه به مجازات اعمال خود برسند، استعفاء دهند.

سرانجام گزارشی که از سوی دفتر حقوق شهروندی رییس قوه قضاییه در دوره آیتا... شاهرودی تهیه شد، چه شد؟
پیگیری این گزارش که از نقاط قوت قوه قضاییه است و پیرو شکواییه پدر شهید کامرانی در 17 مرداد‎ماه خطاب به رییس وقت قوه قضاییه حضرت آیتا... شاهرودی تهیه شد، اکنون در دو مسیر در حال پیگیری است؛ مسیر نخست در دادسرای انتظامی قضات و مسیر دیگر در شعبه 13 دادسرای کارکنان دولت. ابعادی از این گزارش مانند بخش نیروهای مسلح در دادسرای نیروهای مسلح و بخش قضات در دادسرای انتظامی قضات در دست رسیدگی است. البته بخشهای دیگری از این پرونده مرتبط با افراد کشوری هنوز مانده است که امیدواریم قبل از پایان رسیدگی به آن بخش‎ها، مسببین آن با پوزش و عذرخواهی از ملت ایران و آسیب‎دیدگان این جنایت استعفاء دهند وگرنه منتظر مجازات در دستگاه قضایی که جزیی از مجازات سنگین اخروی است، باشند. «وسیعلم الذین ظلمواای منقلب ینقلبون.»

پیگیری مسئله از سوی مقامات عالیرتبه نظام را چگونه ارزیابی می‎کنید؟
اطمینان شاکیان و خانوادههای مضروبین و مقتولین این جنایت به پیگیریهای مقامات عالی‎رتبه نظام به‎خصوص مقام معظم رهبری یقینی است و این مسئله، هم به‎صورت حضوری و هم به‎صورت کتبی مشاهده و آثار آن دیده شده است و می‎توان گفت که ایشان نسبت به خانوادهها جلوتر و پیشتازتر هستند و ضمن مطالبه جدی در مجازات آمران و عاملان این جنایت، فرمودند که اگر عنوان مجرمانه ثابت شود، حاشیه امنی برای هیچکس وجود ندارد و البته اصلاح رویهها و انتظام امور به‎گونهای که از ایندست حوادث نداشته باشیم، بسیار بااهمیت است.

به‎عنوان سئوال آخر، چقدر به عاقبت این پرونده خوشبین هستید؟
این پرونده موضوع خوشبینی و بدبینی نیست. ما پیگیر مسیر قانونی هستیم و اطمینان داریم که این راه نتیجه می‎دهد. خون عزیزان ما ان‎شاءالله تحت هیچ شرایطی پایمال نخواهد شد.

منبع: هفته‌نامه پنجره
دسته ها : گفتگو - سیاسی
يکشنبه چهارم 11 1388



کی به سامان برسانند پریشانی‌تان


با جهالت به هم آمیخت مسلمانی‌تان


پرده‌دار حرم عطر و کبوتر شده‌اید


خاک این دولت ناخواسته ارزانی‌تان


بر سر سفرة عشق‌‌اید ولی دست خدا


دوزخی ریخته در کاسة پیشانی‌تان


گوشه‌ای یافتم از حکمت پیران عجم


افعی خفته به گنج است نگهبانی‌تان


کاش می‌کرد ابومسلم آهنگ حجاز


تا برقصاند با تیغ خراسانی‌تان

 

عبدالجبار کاکائی

دسته ها : ادبی - مذهبی - شعر - سیاسی
شنبه سوم 11 1388

 

بعد از اظهارات هفته گذشته جواد اطاعت ، فاطمه رجبی به منظور بالا بردن بصیرت و آگاهی مردم فریب خورده و رفع بحرانی که دامنگیر نظام شده ، با انتشار مطلبی به افشاگری  علیه جواد اطاعت پرداخته و  حملات ویژه ی خود به هاشمی ، خاتمی ، موسوی ، کروبی و هوادارانشان را  با حرارتی مخصوص به خویش ، تکرار کرده است.

فرارو ضمن عذرخواهی از آقایانی که در نوشته ی خانم رجبی مورد توهین های ویژه قرار گرفته اند و نیز با پوزش از خوانندگان هوادار این آقایان ، مطلب انباشته از کینه ی خانم رجبی را منتشر می سازد.


بخوانید:

برنامه «رو به فردا» در تلویزیون، فرصتی پیش آورده تا ملت «ماهیت پلید فتنه‌گران» را شفاف‌تر بشناسند. فتنه‌گرانی که با کودتای لجنی، بر آن بودند تا براندازی نظام اسلامی را به عنوان گام نخست براندازی اسلام و تشیع و روحانیت شیعه در سرای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به انجام رسانند. محمد خاتمی، موسوی و کروبی سران اجرای فتنه‌ای هستند که طراح اصلی آن هاشمی رفسنجانی بوده و هست.

فتنه‌گرانی که با تئوری‌پردازی علیه «مشروعیت الهی» سال‌هاست اسلام حیات‌بخش را نشانه رفته‌اند. فریاد «شکست دین در مقابل آزادی» از سوی خاتمی و «تهاجم مکرر هاشمی به مشروعیت الهی امیرالمؤمنین علیه‌السلام» ریشه‌هایی هستند که علاوه بر کودتای شکست‌خورده و سرکوب‌شده لجنی، جنگ با امام حسین علیه‌السلام را نیز در عاشورای حسینی علیه‌السلام ثمر داد. «ننگی» که با سکوت یکی و با حمایت دیگری و اطلاعیه‌های شرم‌آور و شمری موسوی و کروبی و رضایی، برای این طیف فکری و رؤسای آن ثبت شد و با هیچ «رنگی» نه سیاسی، نه قضایی و نه با منابع هنگفت مالی، پاک نخواهد شد.

اما حضور عنصری به نام «جواد اطاعت» در برنامه «رو به فردا» بیش از گذشته به کالبدشکافی پیکر متعفن این تفکر اسلام‌ستیز و جنایات و خونخواری‌های چندماهه‌شان منجر شد.

عصبیت، دروغ‌گویی، فریبکاری، فرصت‌طلبی، همراه با فرار از اصل موضوع، عدم پاسخ‌گویی و به اصطلاح «کلک زدن به ملت» از سوی این عنصر متکبر و خودبزرگ‌بین، نماد کامل احترام و اعتقاد این تحمیل‌شدگان به ملت، نسبت به «شعور ملی» بود.

حال باید دید جواد اطاعت کیست؟ خاستگاه سیاسی‌اش کجاست. سیر دکتر شدنش چگونه است؟ و چه عواملی سبب گردیده تا او مانند هاشمی، خاتمی، موسوی و کروبی و دیگر عناصر فتنه خود را عالِم به همه علوم بداند و با هتاکی به نظام که آن را «حکومت» می‌خواند، طلبکار پر رو و بی‌حیا از ملتی باشد که در عین آگاهی و نجابت چه در انتخابات 22 خرداد و چه در چند ماه جنایت و خونخواری خاتمی، کروبی و موسوی به این جریان ناپاک و وابسته، «نه» گفت تا هم‌چنان امریکا و اسرائیل در غم شکست مهره‌های خود به سوگ بنشیند.

- اطاعت که مشخص نکرد اطاعتش از کدام خدا و پیامبر و دین و مذهب است که حتی حسین‌کشی عاشورا را هم نفی ننمود چه رسد به «مخالفت»، و با افتخار گفت: در هیچ کجای ایران همراه با مسلمانان – اعم از شیعه و سنی - در راهپیمایی اعلان انزجار علیه پیروان موسوی جنایتکار و خاتمی خونخوار نبوده است، راهی بس دراز و البته با زیگزاک‌های بسیار «راست» و «چپی» پیموده تا به این جایگاه متعالی رسیده است!

- او روزی از مریدان «باهنر» بوده و با رانت او در مجلس پنجم از «اقلید» نامزد می‌شود و خوشبختانه مورد «طرد» مردم قرار می‌گیرد. و این یعنی «خزیدن به زیر چتر راست» برای رسیدن به قدرت!

- وی روزی دیگر در مرکز تحقیقات وزارت کشور وارد می‌شود و خدا می‌داند با این دانش و بینش که مردم از او دیدند، و با این ایمان و اعتقاد چه «تحقیقاتی» برای کشور! انجام داده است.

- این عنصر در مجلس ششم به چپ می‌پیوندد و از «دولت‌سر این گروه منحرف» در آن انتخابات پرمسأله از «داراب» به مجلس می‌رود و به هر حال «ایام به کامش می‌شود».

- در همان مجلس برانداز نامه هتاکانه، ذلیلانه و ضدملی علاوه بر ضد اسلامی را امضا می‌کند تا نامش همراه 126 عنصر کودتاگر و وطن‌فروش اصلاح‌طلب برانداز ثبت گردد.

- در مجلس هفتم از سوی شورای نگهبان «به حق» رد صلاحیت می‌شودف تا ملت و کشور از لوث وجود چنین دشمنانی آسوده گردند. هر چند هم‌پالکی‌هایش به مجلس راه یافتند.

- اطاعت خود می‌داند «سیر ورود به مقطع دکترایش چگونه بوده»، و او خود می‌داند در این سیر «مانند دیگر همفکران با چه قانونی به دکترا رسید» تا در تلویزیون پُز آن را به ملت بدهد.

- اطاعت در دوران سیاه و ننگین محمد خاتمی، در کنگره صدمین سالگرد تولد آیت الله العظمی بروجردی به دست‌بوسی آیت الله مهدوی‌کنی پرداخت. در پیش جمعی که من نیز یکی از آنها بودم، تا مثلا خود را تطهیر کند. البته او نمی‌دانست فاطمه رجبی آنجاست و این چاپلوسی و نفاق را با افشای نظر خائنانه او نسبت به نهضت‌آزادی که همان روزها منتشر شده بود، به اطلاع آیت الله مهدوی کنی این مجاهد وارسته می‌رساند. همانجا با صدای بلندی که اطاعت را به لکنت زبان انداخت و ...

- حال چنین عنصری معلوم است که به جای پاسخ‌گویی به جنایات ضدملی «مولایش موسوی جنایتکار» در انتخابات، با توسل به دروغ و حقه، به تکرار دروغ‌ها و فریبکاری‌های بیش از یک‌ساله خاتمی و موسوی و کروبی پرداخت و این یعنی استادی دانشگاه البته با همان راهی که اشاره شد!

جالب است اطاعت بداند که واقعا بغض و کین از مردم و سرسپردگی به " ... " نمی‌گذارد بداند، مردم همه این خزعبلات را از سران فتنه شنیدند و بیش از همه در هتاکی ضدانسانی موسوی در مناظرات تلویزیونی! آیا تو دهنی بزرگتر از شکست کودتای لجنی توسط مردم مؤمن ایران را نیاز دارند. باید پرسید امثال اطاعت بگویند از کدام کشور اطاعت می‌کنند؟ امریکا، انگلیس یا اسرائیل!؟ «ایران» که در مناظره‌اش جایی نداشت.

در پایان نمی‌توان از یکی دو نمونه دروغ‌گویی‌های وقیحانه این سمبل اصلاح‌طلبی گذشت که در پیش چشم 70‌میلیون نفر اظهار شد.

- او گفت: «در سعادت‌آباد – یک محله اعیان‌نشین تهران که این فرد سکونت دارد - صف نانوایی‌ها خلوت است، و وقتی آنجا کسی نمی‌تواند نان بخرد، حال بقیه مردم معلوم است.» یعنی بنا بر گفته این مغز متفکر و صادق اصلاح‌طلب، الآن بیشتر مردم تهران از نداشتن حتی نان، مرده‌اند و جنازه‌هایشان کنار خیابان‌ها افتاده است.

- او نرخ تورم 49% زمان هاشمی را با دروغ‌گویی خائنانه به احمدی‌ن‍ژاد نسبت داد، مانند موسوی جنایتکار.

- او با دروغ‌گویی که رسم و راه فتنه‌گران و خائنان است، راهپیمایی جنایتکارانه 25 خرداد را «بدون اطلاعیه» عنوان کرد، هر چند در چند جمله بعد ناچار شد به «صدور اطلاعیه برای آن اعتراف کند» و این یعنی «دروغ‌گو کم‌حافظه است.»

البته اطاعت و امثال او ارزش آن را ندارند که به آنها پرداخته شود. اما از آنجا که حضورش در تلویزیون افشای ماهیت تمام پلیدی‌های براندازان بود از «از سر تا دُم»، ناچار شدم این نوشته را منتشر کنم.

 

منبع : فرارو

دسته ها : خبر - سیاسی
جمعه دوم 11 1388
X