به گزارش خبرگزاری فارس محسن رضایی صبح امروز در همایش ملی عصر ارتباطات و اطلاعات که در دانشگاه آزاد ساری برگزار شد، اظهار داشت: عدهای تعریف از دموکراسی را فقط در حد مشارکت عمومی تعبیر میکردند در حالی که روی دیگر دموکراسی پاسخگویی دولتها ست.
رضایی با تاکید بر اینکه اعتراض هم باید بر اساس حقوق و قواعدی باشد خاطر نشان کرد: احزاب ایران اعتراض کردن را تمرین نکرده بودند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: دموکراسی هم بعد مشارکتی و هم بعد پاسخگویی دولتمردان را تقویت میکند و اعتراض باید بر مبنای قانون باشد.
رضایی امر به معروف و نهی از منکر را یکی از اهداف اساسی نهضت حضرت اباعبدالله دانست و تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر همان فلسفهای است که سالار شهیدان به آن علت قیام کردند.
وی اضافه کرد: عدهای میخواهند اعتراضها را به براندازی نظام تعبیر کنند که این چنین نیست.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه از تهدیدها باید فرصت ساخت اضافه کرد: در حال حاضر مبنای کار وحدت است تا از التهابها بیرون بیاییم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه نهادهای سیاسی کشورمان نیاز به اصلاحات دارد یادآور شد: از بهترین نهادهای سیاسی باید یک جامعه آرمانی تشکیل شود.
وی از سند چشمانداز20 ساله نظام در کشور به عنوان انقلاب دوم یاد کرد و یادآور شد: اگر میخواهیم در این چشمانداز قدم بگذاریم بدون توجه به اطلاعات و ارتباطات به این هدف نمیرسیم.
رضایی با اشاره به اینکه در منطقه خاورمیانه از نظر شاخصهای ارتباطی و اطلاعاتی (ضریب نفوذ، میزان آمادگی الکترونیکی و اقتصاد دانشمحور) در مقام یکی مانده به آخر قرار داریم گفت: در 3 سال گذشته ایران در کنار عربستان و قزاقستان در این عرصه عقب ماند و ترکیه از بسیاری از کشورها پیش گرفت.
رضایی بیان داشت: در چند سال گذشته از نظر شاخصهای اطلاعاتی و ارتباطی 10 پله سقوط کردیم.
وی با یادآوری این نکته که ورود به عرصههای اطلاعات و ارتباطات پیش شرطی به نام توسعه اقتصادی و صنعتی دارد از مهمترین زیربخشهای شکوفایی در عرصه اطلاعات و ارتباطات را توسعه فرهنگی دانست.
وی اضافه کرد: در عرصه نیمه صنعتی و نیمه کشاورزی نمیتوانیم به راحتی به عصر ارتباطات و اطلاعات برسیم.
رضایی نقش دانشگاهها را در شتاببخشی به عرصه اطلاعات و ارتباطات تعیینکننده دانست و گفت: دبیرستانها و دانشگاههای ایران باید از نخستین جوامعی باشند که در این عرصه وارد میشوند.
وی خاطر نشان کرد: اگر برای نخستین بار نسل دانشآموزی و دانشگاهی ما وارد این عرصه شود راه صد ساله را 10 ساله طی خواهیم کرد.
رضایی با تاکید بر این نکته که زنگ ورود به عرصههای فرااطلاعات و ارتباطات به گوش میرسد یادآور شد: در این مسیر دانشگاهها باید پیشتاز باشند.
رضایی در ادامه گفت: گذشته نباید تخریب شود و دلیلی ندارد که برای رسیدن به آینده گذشته را تخریب کنیم.
منبع : خبر آن لاین