دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1760522
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
                                   جزئیات دیدار خانواده غنیان با رهبر انقلاب
قصد اولیه غنیان از دیدار با رهبر انقلاب، ارائه اطلاعات به زعم وی « درست» بود؛ اما در خلال جلسه خویش با رهبر انقلاب متوجه شد که ایشان از تمامی زوایای مسائل و حاشیه های آن با خبر بودند.
خانواده یکی از آسیب‌دیدگان حوادث پس از انتخابات در مشهد مقدس با رهبر انقلاب دیدار کردند.

به گزارش «فردا»، در پی سفر چند هفته پیش مقام معظم رهبری به مشهد مقدس، خانواده یکی از آسیب دیدگان حوادث پس از انتخابات در مشهد، توانست با رهبر انقلاب دیدار کند.

حاج محمدتقی غنیان که از جمله اشخاص «ریش‌سفید» و سرشناس مشهد مقدس می باشد، پس از اطلاع از سفر غیررسمی رهبر انقلاب به مشهد مقدس، با ایشان دیدار نمود.

غنیان که فرزندش مصطفی را در حوادث اخیر از دست داده است، از جمله اشخاصی بوده است که پیش از انقلاب، در مسجد کرامت مشهد مقدس، همسنگر حضرت آیت الله خامنه ای بوده است.

بنابراین گزارش، قصد اولیه غنیان از این دیدار، ارائه اطلاعات به زعم وی « درست» خدمت رهبر انقلاب بود؛ در حالی که در خلال جلسه خویش با رهبر انقلاب متوجه شد که مقام معظم رهبری از تمامی زوایای مسائل اخیر و حاشیه های آن بویژه درگذشت مصطفی غنیان و دیگر افراد با خبر بودند.

رهبر انقلاب در این دیدار که پس از سالها انجام می شد، پس از شنیدن ناملایمات برخی افراد نسبت به خانواده غنیان در مسائل اخیر، متاثر شده و ابراز تاسف نمودند.

فضای این دیدار بسیار احساسی بوده، به حدی که حاضران می توانستند احساس غم شدید رهبر انقلاب را همزمان با گریه های محمدتقی غنیان را مشاهده نمایند.

در همین حال، رهبر انقلاب در ادامه از تلاش های برخی افراد و جریانات سیاسی برای سوء استفاده از فضا نیز گلایه نمودند.

گفتنی است که تاکنون، هیئت منصوب رهبر انقلاب در رابطه با رسیدگی به حوادث پس از انتخابات و آسیب‌دیدگان آن، بارها با خانواده هایی همچون خانواده غنیان دیدار کرده و گزارش آن را خدمت رهبر انقلاب ارائه دادند.

همچنین چند روز پیش، مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان بر لزوم برخورد قاطع با هرگونه تخلف و جرم در جریان حوادث پس از انتخابات تاکید فرمودند.

حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: در حوادث پس از انتخابات تخلفات و جنایاتی صورت گرفته است که بطور قطع با آنها برخورد خواهد شد.

ایشان با تأکید بر لزوم پرهیز از کارهای صرفاً تبلیغاتی در موضوع برخورد با عاملان کوی دانشگاه و حوادث مشابه افزودند: کار تبلیغاتی لازم نیست اما از اولین روزها دستور اکید داده شد که ضمن مراقبت و دقت لازم با اینگونه مسائل برخورد قاطع شود.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: در حادثه کوی دانشگاه تخلفات بزرگی انجام شده که پرونده ویژه ای برای آن تشکیل شده تا مجرمان بدون توجه به وابستگی سازمانی، به مجازات برسند.

حضرت آیت الله خامنه ای با تشکر و تقدیر از خدمات پلیس امنیت، پلیس انتظامی و بسیج خاطرنشان کردند: این خدمات بزرگ نباید موجب رسیدگی نکردن به برخی جرائم شود و اگر کسی با وابستگی به هر کدام از این سازمانها، تخلف و جرمی مرتکب شده، باید کاملاً رسیدگی شود.

ایشان با تأکید بر رسیدگی به آسیب دیدگان در مسئله کهریزک و همینطور بررسی موضوع معدود کسانی که در این مسئله جان باخته اند افزودند: البته اینگونه مسائل نباید با مسئله اصلی بعد از انتخابات خلط مبحث شود.
منبع   : تابناک
دسته ها : خبر سیاسی
يکشنبه هشتم 6 1388
احتمال جلوگیری از سخنرانی خاتمی در شب قدر
در این میان اما با توجه به در پیش بودن لیالی قدر و رسم هر ساله ترتیب سخنرانان این شب‌ها یعنی سید محمد خاتمی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در کنار سر گرفتن قرآن توسط علی اکبر ناطق نوری، برخی اخبار از تشدید فشارها بر سید حسن خمینی برای حذف نام رئیس‌جمهور دوران اصلاحات از جمع سخنرانان شب‌های قدر در مرقد امام خمینی حکایت دارد.
روز گذشته در حالی که محمود احمدی نژاد در کنار همراهانش در حرم بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضور یافت، نوه امام و تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) همچنان به عدم حضور خود در کنار این چهره‌ها ادامه داده و برخلاف سنت معمول با آنها همراه نشد تا نارضایتی خود را از موضع گیری‌ها و عملکرد رئیس دستگاه اجرایی بار دیگر اعلام کند.

به نوشته «اعتماد»، سید حسن خمینی که همانند تعدادی از مراجع عظام تقلید، روحانیون میانه رو و شخصیت‌های مذهبی و سیاسی کشور پس از اعلام آمار منتشر شده به عنوان نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم به طور جدی نسبت به انحراف در مسیر انقلاب به بیان هشدار پرداخته بود در عین حال بعد از معرفی شدن احمدی نژاد به عنوان فرد پیروز انتخابات، از ارسال پیام تبریک امتناع ورزید. اگر چه شخصیت معتدل و موضع گیری‌های هوشمندانه فرزند یادگار حضرت امام در سال‌های بعد از رحلت پر حاشیه حاج سید احمد خمینی همواره زبانزد خاص و عام است اما سلسله حوادث تلخ پس از انتخابات سبب شد وی نیز در کنار بسیاری از نیروهای انقلاب، گلایه مند بودن از شرایط را ابراز کرده و حتی در کنار آیت الله هاشمی رفسنجانی، میر حسین موسوی، سید محمد خاتمی، مهدی کروبی، علی اکبر ناطق نوری، حسن روحانی و... در مراسم تحلیف برگزار شده برای احمدی نژاد حاضر نشود تا نام وی در راس لیست غایبان بزرگ مراسم تنفیذ قرار بگیرد.

او البته صبح روز تنفیذ از سفر به پاکستان به تهران بازگشته بود؛ سفری که شایعات زیادی را در پی داشت و سایت‌ها و محافل تندرو حجم وسیعی از خبرسازی پیرامون آن را شکل دادند. سید حسن خمینی هر سال در اواسط تابستان برای دیدار دوره‌‌ای با شیعیان پاکستان راهی این کشور همسایه می‌شود و امسال نیز این سفر معمول را انجام داد.

در این میان اما با توجه به در پیش بودن لیالی قدر و رسم هر ساله ترتیب سخنرانان این شب‌ها یعنی سید محمد خاتمی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در کنار سر گرفتن قرآن توسط علی اکبر ناطق نوری، برخی اخبار از تشدید فشارها بر سید حسن خمینی برای حذف نام رئیس‌جمهور دوران اصلاحات از جمع سخنرانان شب‌های قدر در مرقد امام خمینی حکایت دارد.

برخی سایت‌های خبری اما روز گذشته خبری را به نقل از یکی از نهادهای امنیتی منتشر کردند که پیش بینی کرده چنانچه سید محمد خاتمی مانند سال‌های گذشته در یکی از شب‌های قدر سخنران مراسم مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی باشد، نزدیک به چهار میلیون نفر در این مراسم شرکت خواهند کرد.

گفته می‌شود میرحسین موسوی، مهدی کروبی و سایر سران اصلاحات نیز در این مراسم شرکت خواهند کرد.
منبع : تابناک
دسته ها : خبر سیاسی
يکشنبه هشتم 6 1388

ا                  حمدی نژاد تحت تاثیر مشایی لیبرال است/ برخی وزرا مشکل اخلاقی دارند

 
     


 علی مطهری در مخالفت با برنامه های دولت گفت: «براساس رهنمود رهبری، مجلس تلاش می‌کند توام با مماشات و همراهی از کاستی‌های دولت نیز جلوگیری کند.» 

وی با تاکید بر اینکه بالاترین مصلحت تشکیل یک دولت قوی است گفت: «مجلس نمی‌تواند اکنون تحت تاثیر فشارهای روانی و رسانه‌ای به دولت رای ضعیف دهد و در طول 4 سال آینده با تذکر،سوال و استیضاح با دولت اصطحکاک به وجود آورد.» 

مطهری تصریح کرد: «ریشه نقاط ضعف دولت به این بر می‌گردد که رییس جمهور محترم همگرایی وزرا را با تحت فرمان بودن وزرا اشتباه گرفتند.» 

وی ادامه داد: «وزرا نه تحت فرمان مجلس هستند و نه تحت فرمان رییس جمهور بلکه تحت فرمان مردم و قانون هستند.» 

نماینده مردم تهران با اشاره به اصول 84 ، 137 و 139 قانون اساسی گفت: «فرق معاون رییس جمهور و وزیر در پاسخگویی آنهاست و در مجموعه از صحبت‌های رییس جمهور می‌توانیم این برداشت را کرد که درک غلط از همگرا بودن سبب شده است شاهد عدم حضور افراد صاحبنظر و مستقل به تعداد قابل قبول باشیم.» 

وی با تاکید بر اینکه وزرا باید تابع سیاست‌های کلی نظام و شوراهای عالی کشور باشند گفت: «نمی‌توان با این دلیل که رییس جمهور منتخب مردم است انتظار داشت وزرا تابع افکار سیاسی واقتصادی و فرهنگی او باشد.» 

مطهری افزود: «در زمان خاتمی که ایشان نیز در صحبت‌هایشان نظریه‌پردازی می‌کردند مهمترین انتقاد ما این بود که رییس جمهور ایدئولوک نظام نیست ایدئولوژی نظام در جای دیگری تعیین می‌شود و وی مجری سیاست‌های نظام است.» 

وی تصریح کرد: «حتی اگر 40 میلیون نفر هم به احمدی‌نژاد رای داده بودند باز هم نباید انتظار داشت که وزرا تابع دیدگاه‌های رییس جمهور باشد.» 

نماینده مردم تهران تاکید کرد: «به عنوان نمونه در حوزه سیاست‌های فرهنگی رییس جمهور تحت تاثیر اسفندیار رحیم مشایی فرد لیبرال هستند و خودشان اعلام کردند که اعتقادی به نظارت و مساله حجاب و ممیزی کتاب ندارند و یا جواز او حضور زنان را در ورزشگاه علی‌رغم مخالفت مراجع تقلید صادر کردند.» 

مطهری با طرح این پرسش که آیا می‌شود وضعیت فرهنگ کشور را تحت فرمان چنان نظریاتی که خلاف اصول مسلم اسلامی است قرار داد و یا اینکه در مورد پوشش اسلامی که در هیچ سوره ای مانند دوره ایشان انحطاط پیدا نکرده است به نظرا ت آقای احمدی نژاد قائل بود،گفت: «رییس جمهور در وزارتخانه حساس مانند اطلاعات ، کشور ، نفت و امور خارجه کسانی را معرفی کرده‌اند که مهمترین شاخص‌شان مدیر بودن است و این کار برای نیت پاک خود رییس جمهور در این بخش‌ها صورت گرفته است.» 

وی با تاکید بر اینکه این کارها به صلاح کشور نیست، گفت: «در روزهای اخیر پس از عزل وزیر اطلاعات رییس جمهور معاونان راهبردی این وزارتخانه را به طور غیر قانونی تغییر داد در صورتی که نمی‌توان این کار جز با حضور وزیر دارای اجتهاد انجام داد.» 

وی با اشاره به اینکه رییس جمهور علاوه بر شاخص همگرایی به گفته خودشان به دو شاخص اخلاق و کارآمدی نیز توجه کرده‌اند گفت: «برخی وزراء از این شاخص‌ها نیز بهره کافی ندارد خانم آجرلو در جریان رای اعتماد به محصولی به عنوان مخالف ثبت نام کردند ولی در موافقت صحبت کردند و تا وقتی به دستور ریاست مجلس بلندگوی‌شان قطع شد 4 دقیقه وقت اضافه را به مخالف واقعی ندادند.» 

مطهری تاکید کرد: «برخی نیز با کادو و برگزاری میهمانی‌های غیر معمول تلاش کردند بر رای نمایندگان تاثیر بگذارند.» 

وی ادامه داد: «نیک‌زاد وزیر پیشنهادی مسکن در آستانه رای اعتماد یادش افتاده است برای بازسازی مساجد و روستاها اعتبار تخصیص دهد از نظر ما چنین کارهایی پایه اخلاق را متزلزل می‌کند و کسانی که اصرار به وزارت از هر راهی ولو نامشروع دارند شایستگی این منصب را ندارند.» 

مطهری خاطر نشان کرد: «در برخی وزارتخانه مانند نفت و نیرو وزرا بدون هرگونه تجربه مرتبط به عنوان وزیر معرفی شده‌اند.اگر ابتدای انقلاب چاره‌ای نبود و وزارتخانه محل آموزش وزیر بود اکنون و پس از سه دهه این قبیل اقدامات توجیهی ندارد این وزرا هر قدر که باهوش و مدیر باشند لااقل یک سال زمان نیاز دارد تا مسلط شوند. و این مسایل به نفع کشور نیست». 

وی گفت: »ایراد ما این است که چرا برخی در جای خود قرار نگرفتند و جابجایی بدون دلیل چه ضرورتی دارد». 

مطهری با اشاره به حذف برخی وزرای موفق دولت نهم مانند لنکرانی و فتاح گفت: «آیا درست است کسانی که بر التزام خود به ولایت فقیه تاکید کردند به خاطر علاقه شما به آقای مشایی حذف شدند در این صورت در چهار سال آینده میان ولی فقیه جامع الشرایط و ولایت مشایی چگونه جمع می‌بندید.» 

مطهری ادامه داد: «انتظار دیگر ما این است که وزرای معرفی شوند که در مقابل دستورات خلاف قانون رییس جمهور مقاومت کند وزیردولت نفت نهم در پاسخ به سوال نمایندگان که چرا مازاد بنزین بر خلاف قوانین مجلس و بدون آوردن لایحه اصلاح بودجه تامین کردید گفت:چهار بار در مقابل دستور رییس جمهور مقاومت کردم و تسلیم نشدیم.» 

مطهری با اشاره به برخی آموزهای دینی گفت: «در روایات آمده است که هرکس به نظر خود اکتفا کند هلاک می‌شود و براین اساس انتظار می‌رود رییس جمهور بیشتر با مجلس مشورت کند.»

وی درپایان انتقاد به کلیات برنامه رییس جمهور را به معنای نادیده گرفتن ویژگی‌هایی مانند اعتماد به نفس ستودنی رییس جمهور و بازگرداندن سلامت انقلاب در مقابل غرب ندانست و گفت: «صلاحیت وزرای پیشنهادی را براساس مسوولیت‌های دینی و ملی خود و بدون حب و بغض بررسی خواهیم کرد.»

منبع : فرارو
دسته ها : خبر سیاسی
يکشنبه هشتم 6 1388
الویری: ترانه موسوی یکی از جانباختگان است
ترانه موسوی یکی از جان باختگان است و آنچه در برنامه 30/8 شبکه 2 و سایر رسانه ها در مورد زنده بودن وی پخش شد، بی اساس است. باید دلسوزان نظام از آقایان توضیح بخواهند که چرا این گونه مطالب خلاف واقع پخش و با اعتماد مردم بازی می شود.
مرتضی الویری گفت هنوز 7 نفر وجود دارند که پس از انتخابات، هیچ نشانی از آنهانیست و گم شده اند.

وی به روزنامه اعتماد گفت:

- ما 69 نفر از کسانی که جان شان را از دست داده اند شناسایی کردیم و اسامی آنها را در اختیار کمیسیون ویژه مجلس گذاشتیم.این آمار از طریق کمیته که با خانواده ها تماس گرفته و اطلاعاتی که آنها ارائه داده اند، تهیه شده است. منتها ما هفت اسم داریم که مفقود هستند چون اسامی این هفت نفر نه در بین زندانیان وجود دارد، نه با خانواده هایشان تماس گرفته اند و نه اسم شان در لیست کشته شدگان است. بهشت زهرا و سردخانه ها هم اطلاعاتی از آنها ندارند. از گوشه و کنار هم خبر می رسد، خانواده هایی که در این جریانات عزیزی را از دست داده اند از ترس یا ناراحتی زیاد حاضر نیستند همکاری کنند. من تصور می کنم رسیدن به آمار واقعی نیاز به زمان دارد.



- ترانه موسوی یکی از جان باختگان است و آنچه در برنامه 20/30شبکه 2 و سایر رسانه ها در مورد زنده بودن وی پخش شد، بی اساس است. باید دلسوزان نظام از آقایان توضیح بخواهند که چرا این گونه مطالب خلاف واقع پخش و با اعتماد مردم بازی می شود.

- همین آقای صادق نوروزی(از دستگیر شدگان) برای برپایی نظام جمهوری اسلامی محکوم به حبس ابد شد و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی از زندان آزاد شد و از زندان قصر تا محل زندگی اش در میدان ژاله مردم روی دست شان او را به خانه بردند. حالا شما در نظر بگیرید فردی که قبل از انقلاب برای برپایی نظام جمهوری اسلامی محکوم به حبس ابد شده بود اکنون در زندان است بدون اینکه کوچک ترین جرمی داشته باشد و بدون اینکه حتی در راهپیمایی شرکت کرده باشد.فقط به دلیل اینکه از راهپیمایی مردم در داخل اتومبیلش عکس گرفته است و این مساله به هیچ وجه قابل توجیه و قابل درک نیست چگونه به خاطر این اتفاق او را بازداشت می کنند.
منبع : تابناک
دسته ها : خبر سیاسی - گفتگو
يکشنبه هشتم 6 1388
ترابی: تنش در کشور مطلوب احمدی‌نژاد است/ آتش زدن و خرابکاری شیوه آدمهای خودشان است نه اصلاح‌طلبان

پارلمان‌نیوز: عضو فراکسیون خط امام(ره) در واکنش به اظهارات محمود احمدی‌نژاد در تریبون نمازجمعه گفت:« خود گویی و خود خندی، عجب مرد هنرمندی.»

نصرالله ترابی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نیوز»، درخصوص اظهارات احمدی‌نژاد درباره بازداشت آنچه او سران اغتشاشات خوانده اظهار داشت:« ایشان (احمدی‌نژاد)در صحبت‌هایشان مدام اصرار دارند که فضای عمومی کشور را بهم بریزند.»

وی با بیان اینکه چنین روندی در همه زمینه‌ها از جمله معرفی کابینه و ...هم مشاهده می‌شود؛ افزود:« گویا احمدی‌نژاد همیشه دنبال این است که کشور در تنش باشد، کما اینکه عملکرد او در دولت نهم و درگیری‌هایی که بین همه گروه‌ها ایجاد می‌کرد مطلوب ایشان بود.»

نماینده اصلاح‌طلب مردم شهرکرد تاکید کرد:«صحبت‌های ایشان در نمازجمعه پر از تناقض بود، از یک سو می‌گویند 40 میلیون نفر رای دادند و تشکر می‌کند، از یک طرف خواهان برخورد با سران مخالف دولت خود یعنی کسانی که به او رای ندادند می‌شود.»

وی با تاکید بر اینکه برخورد با سران مخالف یعنی برخورد با مردم گفت:«احمدی‌نژاد تقاضای برخورد با لیدرهایی را دارد که مردم از آنها حمایت می‌کنند و این افراد از آبرو و اعتبار خود هزینه کردند تا مردم را برای رای دادن به صحنه انتخابات بیاورند.»

عضو فراکسیون خط امام (ره) مجلس تاکید کرد:« احمدی‌نژاد خواستار محاکمه سران اغتشاشات است، در حالیکه به اعتقاد ما اگر کسی خرابکاری کرد و آتش زد، از اصلاح‌طلبان نبود و معلوم نیست که این افراد را خود به میان تجمعات فرستاده باشند.»

وی تصریح کرد:« اصلاح‌طلبان طرفداران گفت‌و‌گو و منطق هستند، اصلاح‌طلبان افرادی هستند که آقای خاتمی، لیدر آنها بحث گفت‌و‌گوی تمدن‌ها را درسطح جهان مطرح کرد.»

ترابی با بیان اینکه مشی اصلاح‌طلبان همیشه تساهل بوده است، گفت:«شیوه‌ اصلاح‌طلبان آتش زدن و خرابکاری نبوده است و شاید سرانی که ایشان (احمدی‌نژاد) می‌گوید آدمهای خودشان هستند که ما هم موافق برخورد و محاکمه آنها هستیم.»

وی تصریح کرد:« اما اگر منظور احمدی‌نژاد از محاکمه سران، آقایان هاشمی،خاتمی، موسوی و کروبی باشد، باید گفت که ما هیچ کجا ندیدیم این آقایان مردم را تشویق به اغتشاش کنند، اگر هم قصد دارند دشمن فرضی برای خودشان بسازند و در تریبون‌ها تحلیل ارائه دهند، بحث دیگری است.»

عضو فراکسیون خط امام(ره) تاکید کرد:« در صلاحیت رییس قوه مجریه یک کشور نیست که در تریبون نماز جمعه کیفرخواست ارائه دهد و در جایگاه قضا قرار گیرد.»

وی با بیان اینکه به سران اصلاحات وصله اغتشاشات نمی‌چسبد، تصریح کرد:«اگر برخی در تصور این هستند که با این ترفندها و  اتهامات می‌توانند این افراد را از انقلاب حذف و انقلاب را به انحراف بکشاند باید بدانند که این مساله عملیاتی نیست.»

ترابی خاطر نشان کرد:«اصلاح‌طلبان در همه زمان‌ها از جمله انقلاب،جنگ، سازندگی و ... در این مرز و بوم حضور داشته‌اند و حذف آنها ممکن نیست.»

وی ادامه داد:«فقط ممکن است با زندانی و محدود کردن آنها را از قدرت دور کنند، اما نمی توانند آنها را برای همیشه حذف کنند؛ زیرا حذف اصلاح‌طلبان یعنی حذف مردم.»

ترابی با ابراز تاسف از اینکه تریبون‌های نمازجمعه و صدا و سیما یک طرفه در اختیار یک جناح خاص است، تصریح کرد:«اگر راست می‌گویند میزگردهایی با حضور دو جریان برگزار کنند تا مشخص شود حرف هرکس چیست.»

وی خاطر نشان کرد:«اینکه یک طرفه هرکس هرچه خواست بگوید می‌شود ضرب المثل خود گویی و خود خندی،عجب مرد هنرمندی.»

دسته ها : خبر سیاسی - گفتگو
شنبه هفتم 6 1388
نقدی بر سخنان روز گذشته رئیس‌دولت
آقای احمدی‌نژاد! توزیع سیب‌زمینی را که فراموش نکردید؟

پارلمان‌نیوز: بعد از وقفه‌ای چند هفته‌ای محمود احمدی‌نژاد به سبک و سیاق گذشته خود به طرح مسائلی جالب در سخنرانی خود پرداخت، سخنانی که از تریبون نماز جمعه بیان شد و البته طبق معمول مطالب ضد و نقیض فراوانی در آن دیده می‌شد.

به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نیوز»، روزنامه حیا‌ت‌نو به صاحب امتیازی حجت الاسلام سیدهادی خامنه‌ای در ستون سایه روشن در مطلبی با عنوان «دست نفوذى‌ها رو شد»، به برخی از این نکات ضد و نقیض اشاره کرد.

کیوان آذرپندار، نویسنده این مطلب نوشت:

آقاى احمدى‌نژاد دیروز در سخنانى که پیش از خطبه‌هاى نماز جمعه تهران ایراد شد مطالبى را مطرح کرد که اشاره به برخى از آنها خالى از فایده نیست.

1- «دموکراسى‌هاى رایج دنیا یک نمایش و یک طراحى از پیش تعیین شده است.»

اى کاش مصادیق دموکراسى‌هاى نمایشى و از پیش طراحى شده دنیا مشخص مى‌شد تا مخاطب با نوع نگاه ایشان آشنایى بیشترى مى‌یافت.

2- «مردم ما در این انتخابات دموکراسى‌هاى مبتنى بر ثروت، فریب و رسانه‌هاى دروغگو را درهم شکسته و زیر سوال بردند.»

باز هم بهتر بود مشخص شود که منظور از ثروت و فریب چیست؟ رقبا که پولى براى توزیع نداشتند حتى سیب‌زمینى و... هم توزیع نکردند. از نظر امکانات تبلیغاتى و پشتیبانى هم دروضعیت حداقلى بودند. رسانه‌هاى آنها هم تاب رقابت با رسانه‌هاى دولتى و یا صدا و سیما را هم که نداشت. از فرصت اضافه رسانه ملى هم که برخوردار نبودند.
3- «دشمنان هر چه داشتند اعم از پول، رسانه‌هاى مختلف و کارشناسانى که توانسته بودند براندازى سفید و سرخ و سیاه را در دنیا هدایت کنند، به صحنه آوردند... ولى شکست خوردند.»

اگر براندازى سفید و سرخ و سیاه را هم توضیح دهند شاید منظور ایشان بهتر فهمیده شود. این واژه‌ها شباهت زیادى به ادبیات افرادى دارد که در گذشته‌هاى دور استفاده مى‌شد و فعلا امکان پرداختن به آن نیست.

4- احمدى‌نژاد با اشاره به رفتار برخى کشورهاى خارجى گفت: «در حال حاضر به ما پیغام مى‌دهند و مى‌گویند مى‌خواهیم اصلاح کنیم امیدواریم که رفتار و نیت خود را اصلاح و در واقع به سمت اصلاح حرکت کنند.»

شما را با خدا یکى از این کشورها را نام ببرید تا مردم با این کشورها و رفتارهایشان بیشتر آشنا شوند.

5- «معلوم شد که انتخابات سالم‌ترین و پاک‌ترین بود و به‌رغم همه ادعاها هیچ سندى که نتایج انتخابات را مخدوش کند ارائه نکردند.»

ظاهرا آقاى احمدى‌نژاد گزارش‌هاى تفصیلى کمیته صیانت از آراى مهندس موسوى را مطالعه نکرده است توصیه‌مى‌شود اسناد، شواهد و مدارکى که توسط این کمیته به دفعات مطرح شده و البته امکان چاپ در مطبوعات را نیافته مطالعه کنند.

6- «من مى‌خواهم اعلام کنم این کارها که در کوى دانشگاه و برخى بازداشتگاه‌ها و امثال آن انجام شد بدانید که اینها هم اجزاى سناریوى دشمن بود. اینها توسط وابستگان به جریان برانداز انجام شد. ما امروز اسناد و شواهد و دلایل روشنى داریم.

ساحت نیروهاى انقلاب و نیروهاى امنیتی، نظامى و اطلاعاتى از این کارهاى شرم‌آور مبراست... مطمئن باشید که نفوذى‌هاى جریان‌برانداز در سناریوى دشمن، فساد و اقدام کردند.»

شاید مهم‌ترین بخش از اظهارات آقاى احمدى‌نژاد همین قسمت باشد بالاخره مشخص شد که حمله به کوى دانشگاه و حوادث بازداشتگاه‌ها هم کار نفوذى‌ها بوده است و اسناد آن هم موجود است!‌ فقط نمى‌دانیم چرا اسامى این نفوذى‌ها اعلام نشده یا اسناد و مدارک آن منتشر نمى‌شود.

7- «کسانى هم که حقوقشان زیاد شده مراعات کنند و به بازار زیاد فشار نیاورند و پول‌هاى خود را پس‌انداز کنند.»

بالاخره افرادى هم پیدا شدند که به علت افزایش حقوق‌ها مى‌توانند بازار را با مشکل مواجه کنند و احتمالا با همین توصیه به جاى خرید از بازار و ایجاد فشار کاذب به پس‌انداز در بانک روى آورند. احتمالا از فردا بانک‌ها با افزایش سرمایه به میزان چند برابر مواجه مى‌شوند.

منبع : پارلمان نیوز

دسته ها : خبر سیاسی
شنبه هفتم 6 1388
احتمال مسمومیت حکیم دریک کشور عربی
طبق بعضی از اخبار رییس مجلس اعلای عراق را در یکی از کشورهای عربی با خوراندن دارویی سرطان‌زا مسموم کرده‌اند که در این صورت، ایشان از شهدای خاندان حکیم خواهد بود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت‌الله مکارم‌شیرازی امروز در حرم حضرت معصومه (س) گفتند: حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سید عبدالعزیز حکیم شخصیت والامقام علمی و سیاسی و مردی بزرگ بود که در سرنوشت شیعیان عراقی تاثیر مهمی داشت.

ایشان فقدان رییس مجلس اعلای عراق را خسارتی عظیم برای مردم عراق دانسته و افزودند: خاندان حکیم از خاندان‌های بزرگ جهان تشیع هستند و امیدواریم کسی از این خاندان، پرچم ایشان را بدست بگیرد
منبع : تابناک
دسته ها : خبر سیاسی
جمعه ششم 6 1388
آقای احمدی‌نژاد،قذافی برادر تونیست!
مهدی موسوی در یادداشتی به بهانه پیام تبریک معمر قذافی به آقای احمدی نژاد نگاشته است:

درست در آستانه نهم شهریور ماه و همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان که یاد آور خاطره تلخ ربوده شدن امام موسی صدر به دست حکومت لیبی است، در خبرها می خوانیم که قذافی برای دومین بار برای ریاست جمهوری ایران پیام تبریک فرستاده است و خود را برادر ایشان خوانده است. این پیام در آستانه سالگرد جنایت بزرگی که هیچ گاه از ذهن شیعیان جهان به خصوص مردم ایران زدودنی نیست، به چه معنا می تواند باشد؟ پاسخ اینگونه پیام ها چه گونه باید باشد؟ آیا سکوت درباره اینگونه سخنان از سوی حکومت شناخته شده ای که بارها و بارها مقامات بین المللی و داخلی آن را جنایتکار شمرده شده‌اند و این مسئله را اثبات کرده‌اند، تحمل پذیر است؟

چند روزی بیشتر تا نهم شهریور نمانده است و از طرفی پس از سی و یک سال دوباره ماه مبارک رمضان و شهریور ماه همچون زمان ربوده شدن امام موسی صدر، با هم مطابق شده اند و بیش از هر سال، دل های داغ دیده را به یاد آن سید بزرگوار در بند می اندازد.

نهم شهریور سالروز جنایتی بزرگ است. جنایتی که هنوز هم ادامه دارد. جنایتی که در گذشته و تمام شده نیست. جنایتی که سی و یک سال است در حال وقوع است.

کسی در لیبی زندانی است. در کشوری که جناب قذافی و تبریک‌گوی این روزها، تحت سلطه دارد، گم شده است. و بنا بر اخباری که از این و آن می رسد زنده است و در زندان های لیبی اسیر است. نهم شهریور صرفاً سالگرد یک جنایت نیست. سالگرد آغاز جنایتی بزرگ است که به مدت سی و یک سال ادامه یافته و متأسفانه گاه احساس می شود که به فراموشی سپرده شده است.

نهم شهریور سالروز ربوده شدن اندیشه ای است که می توانست ما را و تمامی شیعیان را از اوضاعی که در آنیم نجات دهد. می توانست رهایی بخشمان باشد همان گونه معدود نوشته ها و سخنرانی های بجا مانده از آن فکر درخشنده، بسیار برایمان راهگشاست.

اکنون جای این پرسش هست که آیا چنین تبریکی باید پذیرفته شود؟ چنین تبریکی باید همچون یک افتخار تلقی شود و در رسانه های کشور بی هیچ توضیحی درباره این جنایت زنده، پوشش داده شود؟ آیا این به نوعی روی خوش نشان دادن به دولت و حکومتی نیست که امنیت ملی ایران را خدشه دارد کرده و می کند و بر این عملش مصر است؟

آیا این برادری چیزی است که جمهوری اسلامی ایران بتواند به آن افتخار کند یا حتی آن را بپذیرد و به روی خودش نیاورد که کسی که بی شرمانه خود را برادر رئیس جمهور ایران می نامد کسی است که در طول سی و یک سال به همه قوانین بین المللی و بشر دوستانه نسبت به این اقدام ظالمانه دهن کجی کرده و این ظلم بی مانند را در حق یک شهروند ایرانی کرده است؟ آن هم نه یک شهروند عادی بلکه کسی که مایه افتخار عصر و کشور بوده و امام خمینی بارها و بارها زبان به تحسین بی مانندی از او گشوده بود.

مگر فراموشمان شده است که امام خمینی از پذیرفتن قذافی به حضورش به خاطر این جنایت او، ابا کرده بود و گفته بود تا مسئله آقا موسی روشن نشود، هیچ گاه وی را به حضور نخواهد پذیرفت؟

امید داریم که مسئولان کشور و به خصوص جناب آقای احمدی نژاد که مخاطب این نامه بوده است، این تبریکی را که در واقع پذیرفتنش «تسلیت»ی برای تأیید ملکوک و خدشه دار شدن امنیت ملی کشورمان ایران است، توهین به خود تلقی کنند و آن را رد کنند و در برابرش مهر سکوت بر لب نزنند.
منبع : آینده
دسته ها : خبر سیاسی - نامه
چهارشنبه چهارم 6 1388

خاتمی هم ادعای مطرح شده در دادگاه علیه خود را تکذیب کرد

سیاست > چهره ها  - به دنبال انتشار گسترده متن اعترافات یکی از متهمان حوادث پس از انتخابات که در دادگاه دیروز اظهار شد، دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن تأکید مجدد بر بی اعتبار بودن این قبیل اعترافات که در شرایطی خاص اخذ شده، مطالبی که دیروز در دادگاه در مورد ایشان عنوان شده را قویاً تکذیب کرده است.

به گزارش ایلنا، متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:

در جریان حوادث سیاسی بعد از انتخابات، متأسفانه بداخلاقی‌های بی سابقه‌ای در انتشار اتهام‌های جهت دار با هدف تخریب شخصیت‌های اثرگذار جامعه ملاحظه می‌شود. در این روند ناصواب و مخرب از جمله در روزها و هفته‌های اخیر اخبار و نسبت‌های کذب و بی‌اساسی در مورد جناب آقای سید محمد خاتمی به چشم می‌خورد که در خلال اعتراف‌ها و محاکمه‌ها و از طریق خبرگزاری‌ها و سایت‌های خاص و از زبان و قلم بعضی از دستگیرشدگان عنوان شده است و از جمله سخنان یکی از دستگیرشدگان در جریان محاکمه دیروز است که به رابطه مستمر جناب آقای سید محمد خاتمی با فردی به نام «جرج سوروس» اشاره شده است.

فارغ از اینکه این گفته‌ها در چه شرایطی بوده است و اصولاً فاقد هرگونه اعتباری می‌باشد. در عین حال اعلام می‌دارد این قبیل ادعاها اساساً کذب و عاری از حقیقت است و بجا است مسؤولان امر از گسترش این بداخلاقی‌ها و اعمال خلاف شرع و قانون که آثار سوء آن قبل از اینکه متوجه افراد باشد به نظام جمهوری اسلامی لطمه می‌زند جلوگیری به عمل آورند.
 منبع : خبر آن لاین

دسته ها : خبر سیاسی - نامه
چهارشنبه چهارم 6 1388
پاسخ دفتر هاشمی به اظهارات مشایی
در پی اظهارات اخیر اسفندیار رحیم مشائی، دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار اطلاعیه ای ضمن تاکید بر کذب بودن این سخنان، هشدار داد: علی‌رغم تلاش شخصیت‌های مبارز و بزرگ انقلاب برای آرام کردن فضا و خنثی کردن القائات دشمنان خارجی به نظر می‌رسد توطئه‌ای بسیار پیچیده برای القای اختلاف بین ارکان نظام اسلامی وجود دارد که دامن زدن به این توطئه نوعی یاس و ناامیدی را در جامعه گسترش می‌دهد.

به گزارش ایلنا متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:

رسانه محترم

پیرو انتشار سخنان آقای اسفندیار رحیم‌مشایی در جمع اعضای ارشد ستاد یاران خورشید در برخی سایت‌ها و خبرگزاری‌ها، اگرچه توجه به شرایط زمانی و مکانی سخن و سنجش آن با گوینده نشان از میزان انطباق سخن با منطق است، اما توضیح درباره بخش‌هایی از سخنان ایشان جهت مزید اطلاع رئیس دفتر رئیس‌جمهور و تنویر افکار عمومی ضروری به نظر می‌رسد.

مطمئنا بیان جملاتی چون این جمله که ”آقای هاشمی مایل بود از پشتیبانی عمومی و مردمی برای فشار بر رهبری استفاده کند” از جمله همان توهماتی است که مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه تاریخی خویش همگان را از آن برحذر داشتند.

سابقه آقای مشایی در ”اظهارنظرهای غلط” و ”سخنان غیرمنطقی” آنقدر آشکار است که نیازی به پاسخ ندارد، اما با توجه به عقبه بسیار عمیق این سخنان و دروغ ‌پردازی‌های عمیق‌تر و تلفیق آن با چاشنی توهین توسط کسی انجام می‌شود که قرار بود معاون اول رئیس‌جمهور شود و نشد و امروز رئیس دفتر رئیس‌جمهور است، علی‌رغم تلاش شخصیت‌های مبارز و بزرگ انقلاب برای آرام کردن فضا و خنثی کردن القائات دشمنان خارجی به نظر می‌رسد توطئه‌ای بسیار پیچیده برای القای اختلاف بین ارکان نظام اسلامی وجود دارد که دامن زدن به این توطئه نوعی یاس و ناامیدی را در جامعه گسترش می‌دهد.

بخش‌هایی از سخنان آقای مشایی تکرار سخنان رئیس‌جمهور در مناظره معروف است که رهبری معظم انقلاب در خطبه‌های تاریخی بعد از انتخابات از آن ابراز گلایه کردند و اتهام تماس با یک مقام خارجی در شش ماهه اول دولت نهم ادعایی است که باید در یک دادگاه صالحه مدعیان آن باید جوابگوی اتهامات خود باشند.

باشد که خدای تبارک و تعالی توفیق رعایت انصاف را به عنوان جوهره وجودی انسان‌ها به همگان، مخصوصا مسوولان عطا فرماید.
منبع : تابناک
دسته ها : خبر سیاسی - نامه
چهارشنبه چهارم 6 1388


این روزها مهمانی های محمود احمدی نژاد خلوت است و هر بار خلوت تر هم می شود. همان طور که رئیس دولت نهم تمایلی ندارد به دعوت ها پاسخ دهد، این روزها صندلی اش در بسیاری از جلسه های رسمی خالی است. 

در مقابل ضیافت های پاستور هم چندان پررونق نیست تا جایی که یکشنبه شب در مهمانی که قرار بود به افتخار نماینده ها ترتیب دهند تنها 20 نماینده از 290 نماینده رفتند تا ضیافت تبدیل به یک ملاقات مختصر شود.

مجلسی ها می گویند با کابینه یی که احمدی نژاد معرفی کرده دیگر توجیهی برای رفتن و آمدن و رایزنی وجود ندارد. شاید با همین استدلال هم بود که هیچ یک حاضر نشدند با وجود دعوت های مکرری که یکشنبه ظهر در راهروهای مجلس از آنها می شد، برای افطار به دفتر احمدی نژاد بروند.
 
آنهایی هم که رفتند هیچ یک از چهره های شاخص نماینده نبودند تا قهر مجلسی ها با احمدی نژاد در آستانه رای اعتماد به کابینه نمود بیشتری پیدا کند. اما خبرگزاری دولت برای تحت الشعاع قرار دادن نرفتن 270 نماینده به مهمانی احمدی نژاد سریع این خبر را روی خروجی خود قرار داد که نماینده ها قرار است در قالب گروه های 10 و 20 نفره به دیدار احمدی نژاد بروند و در مورد گزینه ها قانع شوند. 

حال آنکه تاکنون بی سابقه بوده احمدی نژاد هر شب را به چنین دیدارهایی اختصاص دهد. وی که حتی دیدار مشورتی اش با نماینده ها با هزار بار اصرار از سوی نماینده ها نهایی شد اگر قرار باشد شبی با 20 نماینده دیدار کند حداقل 15 شب را باید به این ملاقات ها اختصاص دهد حال آنکه کمتر از یک هفته دیگر تکلیف کابینه اش در مجلس مشخص می شود.
 
از طرفی روز یکشنبه دعوت از نماینده ها برای حضور در پاستور بسیار وسیع بود و اگر قرار بر این بود که تنها 20 نماینده به این برنامه بروند دیگر لزومی به این همه اصرار برای دعوت بزرگان مجلس نبود. دیروز چهره های شاخص اصولگرا در پاسخ به سوال «اعتماد» مبنی بر اینکه به چه دلیل حاضر نشدند به دعوت احمدی نژاد جواب دهند، پاسخ های مشترکی داشتند.
 
آنها عنوان می کنند در چند هفته یی که اصرار داشتند احمدی نژاد جلسه مشترک بگذارد و در مورد ترکیب احتمالی کابینه با هم مشورت کنند، با سردی وی روبه رو می شدند، حال که توپ در زمین مجلس افتاده و قرار است ماندن یا رفتن وزرای پیشنهادی به اراده نمایندگان باشد، دیگر آنها مایل نیستند با احمدی نژاد دیدار کنند. 

در حال حاضر نماینده ها تا کنون پیغام های خوبی را برای پاستور مخابره نکرده اند و اگر همین روال ادامه یابد احتمال بسیاری وجود دارد که پیش بینی های محمدرضا باهنر مبنی بر رای نیاوردن پنج تا شش وزیر تحقق یابد. این دل نگرانی به پاستورنشین ها و حلقه مشاوران احمدی نژاد هم منتقل شده و به همین دلیل تلاش ها را برای اقناع نماینده ها آغاز کردند.
 
وزرای پیشنهادی این روزها راه بهارستان را یاد گرفته و یکی پس از دیگری به جلسه های کمیسیون های مجلس رفته و با دستی پر از برنامه های رنگارنگ به نماینده ها قول می دهند که اگر آنها را وزیر کنند مو به موی وعده ها را اجرایی می کنند. مشاوران و معاونان پارلمانی هم در رفت و آمد هستند.
 
اما پاسخ منفی آنها به درخواست ملاقات احمدی نژاد می تواند حکایت از آن داشته باشد که هنوز مجلس ناراحت است و ممکن است اگر این دلخوری ها به زودی رفع نشود، هفته آینده برای احمدی نژاد دردسرساز شود.احمدی بیغش عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که یکی از 20 نماینده حاضر در جلسه بوده در مورد نتیجه بخش بودن این دیدار می گوید احمدی نژاد نمایندگانی را که ابهاماتی در خصوص کابینه پیشنهادی دهم داشتند قانع کرد و همه نمایندگان قانع از جلسه بیرون آمدند.
 
البته او توضیح اینکه این «همه» چه کسانی هستند و چقدر در نظر جمعی مجلس تاثیرگذار هستند را این طور توضیح می دهد؛ «20 نفر نماینده بودند. هفت نفر از نمایندگان خوزستان، دو نفر از نمایندگان خراسان و دو نفر از نمایندگان شمال کشور 9 نفر دیگر را هم اسم نمی برد تا به این ترتیب ملاقات کنندگان احمدی نژاد در مجلس محرمانه بمانند.»
 
هر چند این نماینده اصرار دارد بگوید همه سلیقه ها حضور داشتند و انصافاً رئیس جمهور با توضیحاتی که درباره کابینه پیشنهادی خود به نمایندگان ارائه کردند همه نمایندگان به این امر واقف شدند که رئیس جمهور مظلوم واقع شده و اصلاً از خودش دفاع نمی کند و همه نمایندگان قانع از جلسه بیرون آمدند.

اما این نظر را اکثر مجلسی ها ندارند شاید به همین دلیل است که به مهمانی احمدی نژاد نرفتند. به هر روی باید منتظر ماند و دید احمدی نژاد تا شنبه شب هفته آینده موفق می شود چند نماینده از 290 نماینده را قانع کند که گزینه های او بهترین هستند و بهتر از آنها هیچ وقت وجود نخواهد داشت.

منبع : فرارو

دسته ها : خبر سیاسی
سه شنبه سوم 6 1388
X