وزیر پیشنهادی کار: آمار موسوی، کروبی و رضایی درباره بیکاری درست بود |
روزنامه اعتماد نوشت: دیروز پرونده عبدالرضا شیخ الاسلامی روی میز نماینده ها آمد. صلاح دیده شد مسوول دفتر احمدی نژاد وزارت کاریابی جوانان را در دست بگیرد. اما وقتی نماینده ها داشتند «وعده نامه» وزیر پیشنهادی را مطالعه می کردند به یک کشف بزرگ رسیدند. در برنامه شیخ الاسلامی آماری آمده بود که می گفت میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محسن رضایی در مورد آمار بیکاری درست می گفتند و این محمود احمدی نژاد بوده که نمودارهای بیکاری را جلوی رسانه ملی برخلاف واقعیت نشان می داده؛ عبدالرضا شیخ الاسلامی حواسش نبود و در برنامه کاری اش آماری از بیکاری آورد که شبیه آمارهایی بود که رقبای احمدی نژاد در زمان مناظره ها ارائه داده بودند. احمدی نژاد می گفت بیکاری را در این چهار سال خیلی کاهش داده اما وزیر پیشنهادی کارش که از قضا پیش از این مسوول دفترش بوده و انتظار نمی رفت چنین کند، تمام صحبت های رئیس کابینه اش را زیر سوال برد؛ شاید او فکر می کرد نماینده ها زیر برنامه هایش نمی شوند و نمی بینند این «اعتراف بزرگ» را؛ اما ترابی نماینده شهرکرد احمدی نژاد و شیخ الاسلام را گرفتار کرد؛ آقای مسوول دفتر سابق رئیس جمهور؛ لطفاً صفحه 15 برنامه خود را بیاورید. شما گفته اید در طول چهار سال دولت احمدی نژاد آمار شاغلین کاهش یافته است. دوربین ها روی چهره شیخ الاسلامی رفتند؛ او سر به زیر انداخته بود و گویا می دانست چه اشتباهی کرده و دیگر لازم هم ندید جزوه اش را باز کند. ترابی کشف جدیدش را این طور ادامه داد که وزیر احمدی نژاد خبر داده آمار جمعیت شاغل در سال 84 برابر 20میلیون و 614هزار و 698 نفر بوده و پس از چهار سال در سال 87 به 20میلیون و .. نفر رسیده؛ یعنی نزدیک به 322 هزار شغل از بین رفته است. نماینده ها سریع خاطره هایشان یادشان آمد؛ شب مناظره کروبی ـ احمدی نژاد؛ «نرخ بیکاری در بهار 84 نرخ بالا بود، از ابتدای84 نرخ بیکاری رو به کاهش است به طور مستمر...» البته شیخ الاسلامی خواسته جبران کند و قول داده اگر نماینده ها او را وزیر کار کنند جبران مافات خواهد کرد و 914 هزار شغل جدید به وجود می آورد؛ اما مجلس شگفت زده از این مچ گیری های اقتصادی بود.کشف دوم؛ نسبت بیکاری جوانان به بیکاری کل کشور بود؛ باز هم نکته سنجی نماینده شهرکرد در پیدا کردن یک سوء تفاهم دیگر وزیر جدید و رئیس کابینه، باز هم برخی از نماینده ها و مردمی که ا ین آمار را می شنیدند یادشان آمد آن وقت اضافه یی که در آستانه انتخابات به احمدی نژاد دادند تا بیاید و جدول هایش را بیاورد؛ او آنجا گفته بود این نسبت هم کم شده و اصلاً با دولت خاتمی قابل مقایسه نیست، ...تا به این ترتیب موضوع مخالفت با وزیر پیشنهادی کار تبدیل شود به رو شدن آمارهایی که احمدی نژاد می داد و هر قدر بانک مرکزی و کارشناسان می گفتند واقعی نیست، از دولت اصرار بود از شهروندان بیکار، انکار؛ مجلس تصور کرد با این برگ برنده شاید شیخ الاسلامی پشیمان شود از جوابی که به موسی الرضا ثروتی نماینده بجنورد داده بود؛ این نماینده می گوید از آقای شیخ الاسلامی در فراکسیون کارگری پرسیدم چرا این پیشنهاد را قبول کردید؟ شما که می دانید تجربه و تحصیلاتی در این زمینه ندارید و او این طور پاسخ می دهد؛ «من هم تمایل نداشتم؛ اما این کار شد و حالا سعی می کنم بتوانم موفق باشم.» |
به گزارش جهان یک نماز جماعت را طرفداران میرحسین و نماز جماعت دیگر را طرفداران دولت برگزار میکنند و دو روحانی با گرایش به هر یک از این جریانات سیاسی مسولیت امام جماعت را بر عهده دارند.
با وجود رایزنیهای گسترده مسولان این نهاد موفق نشدند از بروز این پدیده جلوگیری کنند و با توجه به تعداد بالای نمازگزاران در ایام ماه مبارک رمضان مسولان تصمیمگیری در این خصوص را به ماههای آتی موکول کردهاند.
جالب توجه اینکه مراجعهکنندگان به این مرکز قضایی نیز از وقوع چنین ماجرایی آگاه هستند و بر اساس گرایش خود اقدام به حضور در یکی از این نمازها میکنند.
سرمایه، شکوفه آذر: پس از انتشار اظهارات سردار رجب زاده در مورد کشته نشدن کسی در بازداشتگاه کهریزک، صالح نیکبخت وکیل دادگستری و سخنگوی انجمن دفاع از حقوق زندانیان، ضمن تاکید بر اینکه «آقای رجب زاده در چنین مواردی باید سعی کنند مستند و قانونی سخن بگویند»، گفت: «غیر از اینکه سخنگوی انجمن دفاع از حقوق زندانیان هستم، وکیل پدر امیر جوادی فر که در آسایشگاه کهریزک فوت یا کشته شده نیز هستم.»
نیکبخت گفت: «براساس سوابق موجود و مدارکی که در اختیار ما است، امیر در ساعت شش بعدازظهر 18 تیر 88 در تقاطع خیابان شهدای ژاندارمری و دانشگاه، توسط افراد لباس شخصی دستگیر شده و مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفت و به وسیله همین افراد هم به کلانتری 148 تهران در خیابان انقلاب نرسیده به وصال شیرازی منتقل شد. به دلیل اینکه حال او در اثر ضرب و شتم وخیم بود، ماموران کلانتری او را در ساعت 9 شب به بیمارستان فیروزگر منتقل کردند. در همین موقع خانواده او نیز از موضوع مطلع می شوند. در بیمارستان فیروزگر از امیر، اسکن مغزی گرفته می شود و عملیات لازم جهت بررسی خونریزی داخلی انجام و مشخص می شود هیچ علائمی دایر بر مشکل خونریزی مغزی داخلی مشاهده نشد.»
این وکیل ادامه می دهد: «تنها در عکس های متعددی که از امیر جوادی فر گرفته می شود مشخص می شود امیر از ناحیه آرنج، فک و بینی دارای آسیب دیدگی اساسی است. حدود ساعت 12 همان شب، بیمارستان فیروزگر امیر را ترخیص میکند و با اصرار خانواده و همکاری کلانتری مذکور، امیر به بیمارستان خصوصی لاله واقع در شهرک غرب تهران منتقل شده و در ساعت دو بامداد روز 19 تیر در آنجا بستری و تحت مداوا قرار میگیرد. در ساعت 9 صبح مجدداً امیر توسط متخصصان مغز، اعصاب، داخلی، گوش، حلق، بینی و چشم ویزیت می شود و با توجه به عکس های او مشکل خاصی تشخیص داده نمی شود. متخصصان او را تنها با مجوز مصرف داروی مسکن و یک قطره چشم مرخص می کنند.»
صالح نیکبخت با تاکید بر اینکه تمامی مدارک پزشکی بیمارستان لاله مبنی بر سلامتی امیر جوادی فر موجود است، ادامه می دهد: «در ساعت یک بعدازظهر 19 تیر امیر از بیمارستان مرخص می شود و همراه با ماموران کلانتری 148 و خانواده مجدداً به کلانتری تحویل داده می شود. در این کلانتری عنوان می شود که شکایتی از طرف پایگاه مقاومت ف...غ که مقتول توسط آنان دستگیر شده بود، به دست آنان رسیده است.»
صالح نیکبخت می افزاید: «با توجه به این شکایت، در کلانتری 148 از آزادی امیر جوادی فر خودداری می شود و در این کلانتری نامه ای تنظیم می شود که در پی آن امیر در همان تاریخ 19 تیر همراه با ماموران و خانواده اش به پلیس امنیت تهران منتقل می شود. در پلیس امنیت تهران، امیر پس از 15 دقیقه به پلیس پیشگیری واقع در ضلع جنوبی میدان انقلاب اعزام می شود. در نتیجه امیر در همان روز در حالی که بر اساس اسناد پزشکی به جز دررفتگی آرنج و فک- که نتیجه ضرب و شتم لباس شخصی ها بود- در سلامت کامل تحویل پلیس پیشگیری تهران می شود اما با پیگیری های خانواده مشخص می شود در همان روز تا ساعت شش بعدازظهر دستگیر شدگان به زندان اوین یا جایی دیگر منتقل شده اند. خانواده امیر فردای آن روز به زندان اوین می روند اما نام امیر را در لیست 90 نفره دستگیرشدگان 18 تیر که به این زندان منتقل شده بودند، نیافتند.»
نیکبخت ادامه داد: «در پیگیری های بعدی به آنها خبر داده میشود کسانی که از پلیس پیشگیری منتقل شدهاند یا به زندان اوین برده شدهاند یا به بازداشتگاه کهریزک. با مراجعه خانواده به دادگاه انقلاب متوجه می شوند که نوشته ای در بیرون دادگاه نصب شده مبنی بر اینکه خانواده افراد دستگیر شده در روز 18 تیر، 10 روز دیگر مراجعه کنند. آنها مجدداً در تاریخ 23 تیر به زندان اوین مراجعه می کنند و متوجه می شوند که در فهرست افرادی که در این تاریخ از کهریزک به اوین منتقل شدهاند نیز نامی از امیر نیست. سرانجام با پیگیری های خانواده از تاریخ 28 تیر تا سوم مرداد که 10 روز از دستگیری امیر گذشته بود، در ملاقات با قاضی مستقر در دادگاه انقلاب به خانواده امیر گفته میشود که به زودی بازجویی او تمام میشود و با قرار صادر شده توسط قاضی آزاد خواهد شد. پدر امیر با امید به آزادی او به خانه میرود اما در صبح روز سوم مرداد ناگهان در خانه خود با ماموری مواجه میشود که از او می خواهد به پلیس امنیت شهرری مراجعه کند. پس از مراجعه پدر، او را جهت شناسایی جنازه امیر به پزشک قانونی کهریزک هدایت میکنند. در سالن پزشکی قانونی کهریزک جنازه امیر توسط خانواده شناسایی می شود و مشخص می شود جنازه امیر روز 23 تیرماه یعنی فقط چهار روز پس از اینکه امیر به پلیس پیشگیری تحویل داده شده بود، به این سالن تحویل داده شده است و ظاهراً در این مدت به هر دلیل به خانواده خبر کشته شدن امیر را 10 روز پس از فوت اعلام میکنند.»
نیکبخت ادامه داد: «در برگ پروانه دفن امیر آمده که علت مرگ تحت آزمایش است و در برگ گواهی فوت او قید شده که علت فوت نامعلوم است.» در ادامه، خانواده امیر، اجازه برگزاری مراسم سوگواری نیافتند و پدر امیر به مراکز مختلفی احضار می شود و در آنجا جریان کشته شدن پسرش را توضیح می دهد. سرانجام درباره پرونده امیر جوادی فر سوال این است که اگر امیر تحویل کهریزک نشده، در فاصله روز اعزام از پلیس پیشگیری تا روز تحویل جسد او به پزشکی قانونی کهریزک، امیر کجا بوده است؟ زیرا در روند عادی هر بازداشتی که از یک مرکز پلیس انتظامی به مرکز دیگری منتقل می شود، با نامه رسمی اعزام و در موقع تحویل نیز رسید ارائه می شود، هرچند خانواده امیر جوادی فرد اسناد و مدارک دیگری هم دارند که موید مرگ فرزندشان در کهریزک است.»
صالح نیکبخت وکیل دادگستری با سابقه در انتها به سردار رجب زاده فرمانده پلیس تهران توصیه میکند: «براساس مستندات درباره کشته شدن امیر جوادی فر و افراد دیگری مانند روح الامینی، سردار رجب زاده باید مستند و قانونی سخن بگویند زیرا سخنان ایشان با مستندات پرونده امیر جوادی فر و دیگران همخوان نیست. ضمناً باز تاکید می کنم که تمامی اسناد پزشکی امیر جوادی فر دال بر سالم بودن ایشان در بیمارستان فیروزگر و لاله موجود است.»
منبع : پارلمان نیوز