دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1814647
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 

در حالی که به تازگی علی اکبر جوانفکر به عنوان مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)  منصوب شده، محمد جعفر بهداد، مدیرعامل سابق این خبرگزاری و معاون سیاسی دفتر احمدی نژاد، از صدور رای محکومیت خود توسط دادگاه خبر داده است.

به گزارش ایرنا، محمد جعفر بهداد گفته است : دادستان تهران به عنوان مدعی العموم سه شکایت علیه اینجانب مطرح کرده که دو مورد در دفاع از علی لاریجانی، رییس مجلس، و یک مورد در حمایت از اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس خبرگان رهبری است.

محمدجعفر بهداد از نیروهای طرفدار محمود احمدی نژاد ، در گذشته خبرنگار پارلمانی مؤسسه کیهان و همکار صفار‌هرندی، وزیر سابق ارشاد و فرهنگ اسلامی، بود که در دولت نهم به عنوان مدیرعامل  ایرنا منصوب شد.

محمدجعفر بهداد در توضیح جزییات شکایات مطرح شده علیه خود گفته است: شکایاتی که عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، در دفاع از دکتر لاریجانی علیه اینجانب مطرح و به نحو عجیب و با اصرار مشغول پی‌گیری آن است، به دو مقاله منتشره در ایرنا بر می‌گردد که یکی پس از ۵۰ دقیقه انتشار با تشخیص و مستقیما توسط خودم از روی خروجی حذف شد و در دیگری نیز، اصولا «نه به تصریح و نه تلویحا» نامی از کسی برده نشده است.

بهداد در یادداشتی با عنوان « آنهایی که جوانان ما را به کشتن دادند» علی لاریجانی را متهم کرده بود که حوادث پس انتخابات نقش داشته است.

وی، بدون نام بردن از علی لاریجانی نوشته بود:«کسانی که بعد از ظهر روز رای گیری در تماس تلفنی با میر حسین موسوی پیروزی وی در انتخابات را تبریک گفته و توقع توهم آمیز او را تشدید و اراده اش را برای تحریک افراد به شورش و اغتشاشگری تقویت کردند».

 در روزهای بعد از انتخابات ، خبری مبنی بر تبریک علی لاریجانی به میر حسین موسوی به عنوان برنده انتخابات در بعضی محافل شایع شده بود.

با این حال مجمد جعفر بهداد درباره نحوه محکومیت خود در دادگاه گفته است:« فقط چند روز پس از انتصاب اینجانب به عنوان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور بلافاصله یکی از پرونده‌ها به دادگاه ارجاع شد و قاضی محترم پرونده نیز، ضمن برگزاری جلسه دادگاه و اخذ دفاعیه متهم اقدام به صدور رای محکومیت به صورت غیابی کرد که فارغ از علت اینهمه شتابزدگی، در صدد ارایه درخواست دادخواهی و تجدید نظر هستم».

دسته ها : خبر - سیاسی
دوشنبه پنجم 11 1388


 

وقتی

مرور نام شمایان


سرشار کرده بود


دلم را


پروانه ها محاصره‌ام کردند.


نامتان را می‌نویسم


از انگشتانم


گنجشک می‌روید


آن‌گونه بسیار


که از بالا بالشان


خانه ام را توفان


در می‌نورد.


و شعرهایم را


شعرهای متبسم را باد می‌برد


روبه‌رو

 

 

مجید نظافت

دوشنبه پنجم 11 1388


 

من آمدم که مراتاپرنده هابرسانی


به ناکجاترآیینه وصدابرسانی


به پیچ سرخ حماسه به آب هانرسیدم


مگرتوعاشقی ام رابه ابتدابرسانی


به آبشارترین گندم همیشه بهاری


به آفتاب ترین سمت ناکجابرسانی


من آمدم که دراندوه تلخ ثانیه ها


مرابه وسعت دریاوبادهابرسانی


تنی که درهیجان بهارهای تومانده


بیایی وبه شکوفاترین صدابرسانی


چه بوسعیدهاکه دراین راه ازنفس ماندند


تومی توانی امّا مرا مرابرسانی

 

عباس کرخی

دسته ها : ادبی - شعر
دوشنبه پنجم 11 1388


تقدیم به مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:

من از بلوغ خنده‌ی فردا رسیده‌ام


از کوچه باغ آبی رؤیا رسیده‌ام


از رود و چشمه، آینه و آب و روشنی


از ابتدای فطرت دریا رسیده‌ام


از نازُکای خواب لطیفِ پرندگان


از مخمل تبسّم گُل‌ها رسیده‌ام


من از بهار فلسفه‌ی عشوه‌ی چمن


از چین زلفِ باغ شکوفا رسیده‌ام


دستم پُر از کرشمه‌ی نور فرشته است


از ناکجای عالَمِ بالا رسیده‌ام


از سُکر ناب قونیه‌ی شمس و مولوی


از جلوه‌زار خلسه‌ی معنا رسیده‌ام


گوشم پُر از ترنُّم زیبای عاشقی‌ست


از یوسف ،از جنون زلیخا رسیده‌ام


از فصل عاشقانه‌ی حافظ، شروع عشق


از خوانش شکسته‌ی نیما رسیده‌ام


من شاعرم، ز صحبت باران چشیده‌ام


شُکر خدا، به حضرت دریا رسیده‌ام

 

رضا اسماعیلی

دسته ها : ادبی - شعر - رهبری
دوشنبه پنجم 11 1388
اخلاق نیکو
امام باقر (علیه ‌السلام):
إنَّ أکْمَلَ المُؤْمِنینَ إیمَاناً أحْسَنُهُمْ خُلْقاً.
با ایمان ترین مؤمنان خوش ‌اخلاق‌ترین آنهاست.
The truest believer is the one who is the most affable.
کافی،
دسته ها : مذهبی - احادیث
دوشنبه پنجم 11 1388

 

 

من بودم و پدر، دم درگاه، رو به در


من سمت راست بودم و در سمت چپ پدر


تسبیح دستش و کت و شلوار سرمه‌ای

انداخته دو دست خود از پشت بر کمر


آن لنگه در که سمت پدر بود باز شد


بسیار ناگهانی، بسیار بی‌خبر


نوری شدید سمت پدر را فراگرفت


من ایستاده بودم و تنها نظاره‌گر


می‌خواستم بگیرمش اما ندیدمش


او محو شد، خدای من، این می‌شود مگر؟


آن نور رفت داخل و در نیز بسته شد


تسبیح پاره ماند و من و چشمهای تر


چل روز گریه کردم و در هفت‌قفله بود


«برگرد یا بیا و مرا با خودت ببر»


تا اینکه در دو مرتبه واشد، کسی نبود


اما صدایی آمد و می‌گفت: «ای پسر!


برگرد خانه، باغچه را روبه‌راه کن


گلها نشسته‌اند به امید یک نفر»


این بار من به عکس همیشه مطیع او


برگشتم و دومرتبه لبخند زد پدر

 

علی رضا دهقانیان

 

 

دسته ها : ادبی - شعر
يکشنبه چهارم 11 1388

طنز/ از خدا بیخبران در صداوسیما

شکیبا، شهرام  - موتورسیکلت یک خاصیت عجیبی دارد. وقتی سوار موتور می‌شوی،‌ ناخودآگاه دوست داری آواز بخوانی یا داد بزنی. چرایش را نمی‌دانم، ولی این خاصیت موتور است و نمی‌توانی برایش کاری بکنی.

یک ویژگی خاص هم دارد هیأت‌های مذهبی. اینکه آدم در عین حال محبت به اهل بیت سلام‌الله اجمعین (تولی) دلش می‌خواهد دشمنان اهل بیت را هم لعنت کند (تبری). اما مدتی است این ویژگی یک‌طور دیگری شده. بعضی‌ها به محض اینکه پا می‌گذارند توی هیأت، عوض رقیق‌القلب شدن، عصبانی می‌شوند و با هرکس و هرچیز که مشکل دارند، به شدت مطرح می‌کنند.

تا جایی که ما یادمان می‌آید، معمولاً وعاظ جماعتی از این دست را لعن و نفرین می‌کردند: سنان بن انس، حکیم بن طفیل سنبسی، زیدبن ورقاء، ابوعبیده جراح، حرمله بن کاهل اسدی، ازرق شامی، اسحق بن حویه‌حزرمی، اخنث بن مرثد، عمروبن صبیح صیداوی، رجاء بن منقذعبدی، سالم بن خیثمه جعفی، واحظ بن ناعم، صالح بن وهب جعفی، هانی‌بن ثبیت حزرمی، اسیدبن‌مالک، عمربن سعد، شمربن‌ذی‌الجوشن، خولی بن‌یزید اصبحی، عبدالله بن عروه‌خثعمی، محمدبن اشعث قیس کندی، اسماءبن‌خارجه، شبث بن ربعی، شخصی ملعون موسوم به ساربان، موکلین آب فرات و غیره...

خلاصه همه جورش را دیده بودیم، الا فحش و فضیحت به صداوسیما و مسئولان آن. آن هم از جانب چه کسی؟ مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت! آن هم چرا؟ به خاطر برگزاری مناظره‌های تلویزیونی!

خبر ماجرا در همین «خبرآنلاین» به نقل از ایرنا آمده بود که حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر سقای بی‌ریا در یکی از هیآت مذهبی قم مباحثی مطرح کرده‌اند که چکیده برخی از رئوس آنها را معروض می‌دارم و ارتجالاً یک شرح مختصری هم قلمی خواهم کرد.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت: «مدیران صداوسیما به افرادی که به روی انقلاب و نظام شمشیر کشیده‌اند و همچنان بر طبل ابطال انتخابات می‌کوبند، اجازه می‌دهند با استفاده از آنتن صداوسیما، از کارشان دفاع کنند.» «مدیران صداوسیما و رسانه‌ها از خدا بترسند و از ازخدابی‌خبران اطاعت نکنند.»

1- یک اختلافی در مملکت پیش آمده و بنابراین است که مخالفان و موافقان نظرشان را بگویند تا ابهامات برطرف شود. تاجایی هم که بنده مناظره‌ها را دیده‌ام، کسی با گرز و شمشیر و خنجر و نیزه نیامده بوده، این کجایش اشکال دارد؟

2- چکار کند صداوسیما؟ خوب است مثل پنج‌شنبه دو نفر موافق را بیاورد با هم مناظره کنند که تازه با مجری بشوند سه نفر موافق؟

3- آیا ایشان می‌داند که اساساً «مناظره» مصدر باب مفاعله است از ریشه «نظر» به معنای گفتن نظر هر دو طرف؟ باور کنید این را در «امثله و صرف میر» که از رسالات ابتدایی «جامع‌المقدمات» است درس می‌دهند.

4- مناظره که هیچ، دادگاه هم که باشد یک فرصت دفاع آخر به متهم می‌دهند، حالا چه از خدا باخبر باشد، چه از خدا بی‌خبر.

5- مدیران صداوسیما از ازخدابی‌خبران اطاعت نمی‌کنند. آنها از مدیر شبکه‌ها و مدیر شبکه‌ها از رئیس صداوسیما اطاعت می‌کنند. شما می‌دانید رئیس صداوسیما منصوب چه کسی است یا این را هم مثل «امثله‌ و صرف میر» بگویم؟

6- نمی‌دانم چه اوضاع و احوالی شده که آدم مجبور است برای بعضی‌ها از بدیهیات بگوید. درست مثل اینکه مجبور باشی برای رئیس یک کارخانه خودروسازی از اختراع چرخ توضیح بدهی تا به صنعت خودرو در عصر حاضر برسی.

ناصر سقای بی‌ریا: «نمی‌دانم چه کسانی در صداوسیما به برخی افراد اجازه می‌دهند تا چهره زشت خود را بازسازی کنند.»

1- من نمی‌دانم چرا این‌قدر ندانستن عزیز شده این روزها.

2- اما چیزی که می‌دانم این است که اگر چیزی را نمی‌دانم، درباره‌اش اظهارنظر نکنم.

3- تا جایی که می‌دانم این وظیفه گریمورهاست. برای آن که آقای سقای بی‌ریا هم بهتر بدانند عرض می‌کنم که گریمور به کسانی می‌گویند که دیگران را گریم می‌کنند. یعنی یک چیزهای رنگی‌ای به صورت دیگران می‌مالند که خوشگل به نظر بیایند.

4- آیا آقای سقای بی‌ریا می‌دانند که اساساً صداوسیما قبل از انتخابات و در ایام تبلیغات انتخاباتی هم وجود داشته و چگونه عمل می‌کرده یا فکر می‌کنند صداوسیما یک چیزی است که از غرب آمده تا ارزش‌ها را از بین ببرد و دولت را تضعیف کند؟

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت: «اکبر گنجی خود را ایدئولوگ جنبش سبز معرفی کرده و در رسانه‌های دشمنان، خدا را زیر سؤال می‌برد و سپس منکر وجود امام زمان (عج) می‌شود.»

1- اکبر گنجی هرچه بگوید، شما باور می‌کنید؟ حالا او بگوید ایدئولوگ است،‌ شنونده باید عاقل باشد.

2- بنده و شما حتماً تا به حال کلی آدم شیرین‌عقل دیده‌ایم که خودشان را دکتر و مهندس خطاب می‌کنند. مگر حرفشان را باور می‌کنیم؟ مگر خانه‌مان را می‌دهیم آنها بسازند یا قلبمان را می‌دهیم آنها عمل کنند؟

3- مگر وقتی اسلام‌شناس برجسته، اسفندیار رحیم‌مشایی که محمود احمدی‌نژاد اظهار امیدواری کرد که او رئیس‌جمهور یازدهم بشود و احمدی‌نژاد بشود معاون اولش، عملکرد حضرت نوح (ع) را در ایجاد عدل زیر سؤال برد، کسی حرفش را قبول کرد؟

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : ادبی - طنز - سیاسی
يکشنبه چهارم 11 1388

تعداد مجروحان حادثه هوایی مشهد به 46 نفر رسید

 سانحه هوایی آتش گرفتن هواپیما هنگام فرود در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد تاکنون کشته ای نداشته است اما 46 مجروح این حادثه به بیمارستانهای مشهد منتقل شده اند.

به گزارش مهر،مدیر کل ستاد حوادث غیرمترقبه خراسان رضوی مهر اظهار داشت: سانحه دیدگان هواپیمای توپولوف آبادان - مشهد که 46 نفر هستند به بیمارستانهای کامیاب (امدادی) و امام رضا (ع) منتقل شده اند.

سید جواد عرفانیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون گزارش از فوت کسی در این حادثه نداشته ایم و اغلب افراد منتقل شده به بیمارستان دچار شوک و استرس هستند.

وی اظهار داشت: اغلب این مسافران زائران عتبات عالیات و اهل خراسان رضوی هستند که از پس از بازگشت از عتبات از آبادان به مشهد برمی گشتند.

عرفانیان تصریح کرد: یک سوم هواپیما پس از فرود و آتش گرفتن از آن جدا شده و داخل هواپیما دچار حریق شده است.

عرفانیان یادآور شد: بلافاصله پس از حادثه نیروهای هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و سازمان فردوسهای مشهد در محل حاضر شدند و اقدام به امداد رسانی به حادثه دیدگان و اطفا حریق کردند.

 

دسته ها : خبر - حوادث
يکشنبه چهارم 11 1388

ای همیشه سبز ... 

 

نام تو می‌برم، دهنم سبز می‌شود


تا می‌نویسم از تو، قلم سبز می‌شود


«از هر زبان که می‌شنوم نامکرّر است»


این شعرها شبیه به هم سبز می‌شود...


با ابر بی‌رمق حرَجی بر کویر نیست

پس جای ردّپای تو غم سبز می‌شود


حتماً قرار نیست که باران شوی، بیا


این باغ با یکی دو سه نم سبز می‌شود


دل می‌زند به آبیِ دریای چشم‌هات


هی چشم‌های خیس بلم سبز می‌شود


هر اتّفاق تازه در این باغ ممکن است


گُل هم به احترام تو خَم سبز می‌شود


گفتی «بگو به جان من»، آری، به جان تو


سوگند می‌خورم که قسم سبز می‌شود


حالا لبان قرمز خود را تکان بده


بختم ـ اگر که زرد شوم ـ سبز می‌شود؟


این بوی آتش است، ببین: یا نمی‌رسی


یا چوب خشک مزرعه هم سبز می‌شود


گفتم دلت بسوزد و لبخند بشکفی


گُل از شکاف سنگ چه کم سبز می‌شود


باشد، نیا، نبار، نیاور، ولی بدان


بُغضی میان صحن حرم سبز می‌شود

باد شمال بوی تو را تا جنوب برد


خرمای نخل خستة بم سبز می‌شود

 

 

محمدمجتبی احمدی

دسته ها : ادبی - شعر - مهدی نامه
يکشنبه چهارم 11 1388
مرتضوی مدارکش را ارائه کند
گفتگو با عبدالحسین روح‌الامینی
حدود هفت ماه از جنایت کهریزک می‎گذرد. با گذشت هر روز، ابعاد جدیدی از پرونده آمران و عاملان وقوع این حوادث برای افکار عمومی روشن می‎شود؛ از صدور اطلاعیه نهادهای ذی‎ربط تا تهیه و انتشار گزارشهای نهادهای نظارتی که همگی در تعیین مقصرین این رخداد به نقطه مشترکی رسیدهاند.در میان هیاهوی رسانهای برای انتشار ابعاد مختلف این حادثه، سکوت شاکیان پرونده اعم از خانوادههای قربانیان و یا مضروبین کهریزک شاید شاهدی بر تلاش آنان برای به سرانجام رسیدن این پرونده باشد؛ آنانی که به‎دور از غوغاسالاریهای رسانهای در انتظارند تا در آیندهای نزدیک در نخستین جلسه دادگاه بخشی از متهمان کهریزک حاضر شوند.برای مشخص شدن روند پرونده شاکیان این پرونده، بار دیگر با دکتر «عبدالحسین روحالامینی» پدر محسن روح‎الامینی (از قربانیان فجایع تأثربرانگیز کهریزک) به گفت‎وگو نشسته‎ایم.

به عنوان نخستین سئوال علت حضور کمرنگ خانوادههای قربانیان کهریزک در رسانه‎ها چیست؟
من سکوت رسانه‌ای خانواده قربانیان کهریزک اعم از مقتولین و مضروبین را قبول ندارم. تاکنون هرجا که فضا و ضرورت بوده، مصاحبه کردهایم. البته بقیه کار را صرف پیگیری حقوقی و قضایی موضوع کرده‎ایم. ما یک مسیر قانونی و حقوقی را دنبال کردیم که تاکنون نتایج خوبی هم داشته است. معمولا کسانی به‎دنبال جنجال رسانهای می‎روند که ممکن است دستشان خالی باشد، اما وقتی پروندههای مرتبط پر از اسناد و مدارک است، چرا باید چنین کنیم. سازمان قضایی نیروهای مسلح اطلاعیه خوبی صادر کرده که در آن اتهام قتل عمد را پذیرفته است و همه مجازات سنگین قتل عمد را می‎دانند. البته این اول راه است و ممکن است مجازات عاملان در دادگاه، از برخی آمران و برخی تصورات و شبیهسازیها هم خیلی بالاتر برود. در بخش متهمان قضایی هم وقتی کمیته مجلس آن گزارش را داد، گام مثبتی برداشته شد. البته می‎شد این گزارش را مفصلتر و کاملتر هم ارایه کرد. مثلا عدم نام بردن از مرحوم رامین آقازاده قهرمانی، مقتول چهارم کهریزک که بعد از آزادی از زندان به رحمت خدا رفت و خوشبختانه در گزارش شماره یازده نشریه پنجره هم به آن اشاره شده است و پرونده ایشان هم با پرونده سه مقتول دیگر در سازمان قضایی نیروهای مسلح مفتوح است. اما ممکن بود که وجدان عمومی جامعه را خیلی جریحه‎دار کند. البته در همین حدی که مطرح شده، اقدام رو‎به‎جلو و مثبتی است. وقتی گزارش مجلس بر تخلفاتی که بر اساس اسنادی که ماه‎ها بررسی شده، صحه می‎گذارد و دادستانی سازمان قضایی نیروهای مسلح اتهام قتل عمد را به‎عنوان کیفرخواست مطرح می‎کند، دیگر احتیاجی به فضاسازی رسانهای نداریم. معمولا آن‎هایی وارد این مسائل شدهاند که دست‎شان به‎جایی بند نیست، اما این پرونده پر از از اسناد، مدارک، شواهد و گزارشهای متقن است.

با این تفاسیر روند رسیدگی قضایی روند مطلوبی به‎نظر می‎رسد؟
ما در آستانه تشکیل دادگاهی هستیم که مستندات فراوانی در پرونده آن وجود دارد. با کیفرخواستی که سازمان قضایی نیروهای مسلح صادر کرده، اتهام تعدادی از متهمان مطرح شده و احتمالا هم قرار منع تعقیب برای برخی از متهمان صادر شده است که البته هنوز چیزی در این زمینه به شاکیان اعلام نشده. سازمان قضایی نیروهای مسلح از بین 22 نفری که به اتهاماتشان رسیدگی کرده، طبق اطلاعیه صادره برای 12 نفر کیفرخواست در نظر گرفته و برای 10 نفر نیز قرار منع تعقیب صادر شده است. البته وقتی به‎طور رسمی به شاکیان این موضوع را اعلام کنند، حق اعتراض برای شاکیان بهمدت ١٠ روز در پرونده محفوظ است. این حق ماست که به صدور منع قرار تعقیب بعضی اعتراض کنیم، پس دست ما در این موضوع هنوز باز است. البته در بخش دادسرای انتظامی قضات برخی در تلاش بودند که پروندههای قضات را از یکدیگر تفکیک کنند که از نظر ما و متخصصانی که به این پرونده وارد بودند، این تفکیک کار پسندیدهای نبوده و ما معتقدیم پرونده دادستان، معاونین و دادیار در این جرم باید یکجا مورد رسیدگی قرار گیرد و خدای نکرده ضعیفکشی نشود. تا جایی‎که ما اطلاع داریم، این تفکیک صورت نگرفته است. در جلسهای که دو هفته قبل با حضرت حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، رییس دادگاه انتظامی قضات، داشتیم ایشان به ما اعلام کردند که هنوز این پرونده به وی ارجاع نشده است که بهزودی پس از ارجاع مسیر قضایی خود را انشاءا... طی خواهد کرد. ما باید تلاش کنیم که پرونده روال حقوقی و قضایی خود را طی کند.

پس در این صورت دادگاه متهمان جنایت کهریزک چه زمانی برگزار خواهد شد؟
ما اخیرا با قاضی پرونده ملاقاتی داشتیم. حجم پرونده بالاست و بالغ بر 3 هزار صفحه سند است. در حال حاضر، وکلای ما آماده بازبینی پرونده هستند که احتمالا این کار را به‎زودی انجام خواهند داد. قاضی هم مشغول مطالعه پرونده است و پس از مطالعه پرونده و بازبینی پرونده توسط وکلای ما، قاعدتا امیدواریم جلسه دادگاه به شکل علنی به‎زودی تشکیل شود.

با توجه به اینکه اخباری مبنی بر تلاش برخی نهادها برای گرفتن رضایت از شاکیان منتشر شده بود، در حال حاضر تعداد شاکیان پرونده چه تعداد است.
در این مدت تلاشهایی از سوی برخی طرف‎ها و وکلای آن‎ها صورت گرفت تا از بعضی شاکیان رضایت بگیرند. شنیدهایم که در این خصوص هزینه نمودند و ظاهرا هم از برخی رضایت گرفتهاند. البته تعداد بسیار زیادی از شاکیان رضایت ندادند که خانواده مقتولین و تعدادی از مضروبین کهریزک از این جمله هستند. در عین‎حال که ما مسئله را رها نکرده و نخواهیم کرد، حتی رضایت دادن برخی تأثیری در رسیدگی پرونده در دادگاه ندارد، چون جنبه عمومی جرم بر جای خود باقی است و در این پرونده جز مضروبین و خانواده مقتولین شکایات وجه عمومی هم دارد.

آیا برای پیگیریهای بیشتر موضوع دیدارهایی با مقامات و مسئولان قضایی داشتهاید؟
ما جز با مسئولان پرونده در سازمان قضایی نیروهای مسلح و مسئولان مربوطه در دادسرای انتظامی قضات دیدار دیگری با سایر مقامات و مسئولان نداشته‎ایم که البته این کار ضرورتی هم نداشت چون کار در حال انجام است. البته ابراز همدردی عموم طبقات مردم و مسئولان مختلف تسلیبخش خانوادهها بوده است.

پس از روند رسیدگی به پرونده در دستگاه قضایی اظهار رضایت می‎کنید؟
در دستگاه قضایی و نیز نیروی انتظامی، قضات و کارکنان بسیار شریفی هستند که آن‎ها از وقوع این حادثه حتی آزرده‎دل‎تر از ما هستند. چون آن‎ها هم دیدند که تخلف و جنایت عدهای سبب هتک حیثیت بسیاری از قضات و کارکنان نیروهای انتظامی و قوه قضاییه شده و عفونت این اعمال و جنایات منزجر کننده، به‎حدی است که از دربان قوه قضاییه تا عالیترین قضات و آحاد پرسنل نیروی انتظامی همه از آن منزجر هستند و از آنها برائت می‎جویند. کسانی که به این مطلب توجهی نمیکنند، عرض خود می‎برند که این مسئله در گزارش مجلس نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

با این حساب، واکنش دادستان سابق تهران به گزارش مجلس شورای اسلامی را چگونه ارزیابی می‎کنید؟
چون پرونده او و بقیه متهمین در مراجع ذی‎صلاح در دست رسیدگی است، اگر او اسناد و مدارکی دارد باید به آنجا ارایه دهد، همان‎طور که مضروبین و خانوادههای قربانیان چنین کاری کردند. به‎نظر می‎رسد کسانی که دست‎شان در دفاع از خود تهی است، چنین می‎کنند. ما توصیه می‎کنیم کسانی که در این موضوع متهم هستند، به‎جای غبارآلود کردن فضا و نامهپراکنیهای سیاسی، قبول مسئولیت کنند. این ساده‎ترین کار است که رسما و کتبا از آحاد ملت ایران، خانوادههای مقتولین و مضروبین این حادثه عذرخواهی کنند. آن‎ها قبل از آنکه سزای اعمال‎شان را در دادگاه در این دنیا ببینند، برای نجات از عذاب اخروی استعفاء کنند که این کمترین کاری است که می‎توانند انجام دهند. حداقل کاری که از این‎ها انتظار داریم، این است که به‎جای آوردن عذرهای بدتر از گناه، به قانون تمکین کنند. وجدان عمومی جامعه بیدار است و گزارش دستگاههای نظارتی مثل مجلس، سازمان بازرسی کل کشور و کمیته پیگیری دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی هم وجود دارد که با صراحت درباره جنایت کهریزک اعلام نظر کردهاند که البته گزارش سازمان بازرسی و شورایعالی امنیت ملی در این خصوص منتشر نشده است. بر این اساس، انتظار از متهمان این پرونده این است که به‎جای اینکه عذر بدتر از گناه بیاورند با عذرخواهی از آحاد ملت ایران و خانوادههای مقتولین و مضروبین، حداقل قبل از اینکه به مجازات اعمال خود برسند، استعفاء دهند.

سرانجام گزارشی که از سوی دفتر حقوق شهروندی رییس قوه قضاییه در دوره آیتا... شاهرودی تهیه شد، چه شد؟
پیگیری این گزارش که از نقاط قوت قوه قضاییه است و پیرو شکواییه پدر شهید کامرانی در 17 مرداد‎ماه خطاب به رییس وقت قوه قضاییه حضرت آیتا... شاهرودی تهیه شد، اکنون در دو مسیر در حال پیگیری است؛ مسیر نخست در دادسرای انتظامی قضات و مسیر دیگر در شعبه 13 دادسرای کارکنان دولت. ابعادی از این گزارش مانند بخش نیروهای مسلح در دادسرای نیروهای مسلح و بخش قضات در دادسرای انتظامی قضات در دست رسیدگی است. البته بخشهای دیگری از این پرونده مرتبط با افراد کشوری هنوز مانده است که امیدواریم قبل از پایان رسیدگی به آن بخش‎ها، مسببین آن با پوزش و عذرخواهی از ملت ایران و آسیب‎دیدگان این جنایت استعفاء دهند وگرنه منتظر مجازات در دستگاه قضایی که جزیی از مجازات سنگین اخروی است، باشند. «وسیعلم الذین ظلمواای منقلب ینقلبون.»

پیگیری مسئله از سوی مقامات عالیرتبه نظام را چگونه ارزیابی می‎کنید؟
اطمینان شاکیان و خانوادههای مضروبین و مقتولین این جنایت به پیگیریهای مقامات عالی‎رتبه نظام به‎خصوص مقام معظم رهبری یقینی است و این مسئله، هم به‎صورت حضوری و هم به‎صورت کتبی مشاهده و آثار آن دیده شده است و می‎توان گفت که ایشان نسبت به خانوادهها جلوتر و پیشتازتر هستند و ضمن مطالبه جدی در مجازات آمران و عاملان این جنایت، فرمودند که اگر عنوان مجرمانه ثابت شود، حاشیه امنی برای هیچکس وجود ندارد و البته اصلاح رویهها و انتظام امور به‎گونهای که از ایندست حوادث نداشته باشیم، بسیار بااهمیت است.

به‎عنوان سئوال آخر، چقدر به عاقبت این پرونده خوشبین هستید؟
این پرونده موضوع خوشبینی و بدبینی نیست. ما پیگیر مسیر قانونی هستیم و اطمینان داریم که این راه نتیجه می‎دهد. خون عزیزان ما ان‎شاءالله تحت هیچ شرایطی پایمال نخواهد شد.

منبع: هفته‌نامه پنجره
دسته ها : گفتگو - سیاسی
يکشنبه چهارم 11 1388
شکر نعمت
امام کاظم (علیه ‌السلام):
التَّحَدُّثُ بِالنِّعَمِ شُکرٌ وَتَرْکُ ذلِکَ کُفرٌ.
بازگویی نعمتها، شکرگزاری و ترک آن کفران نعمت است.
Mentioning God's gifts is gratitude and not doing it is unbelief (in Divine blessings).
وسائل ‏الشیعه، ج 7، ص 40
دسته ها : مذهبی - احادیث
يکشنبه چهارم 11 1388
X