دسته
وبلاگهاي برگزيده
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1765252
تعداد نوشته ها : 1695
تعداد نظرات : 564
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
مقایسه عجیب یک سایت حامی دولت
در حالی که بسیاری از چهره های اصولگرا و علما و روحانیون، انتقادات زیادی را نسبت به اسفندیار رحیم مشایی وارد کرده اند، یک سایت حامی رحیم مشایی، او را با شهید آوینی مقایسه کرده است.

به گزارش «فردا» سایت حقیقت‌نیوز نوشته است: ...نگاه و نوع تفکر مهندس رحیم مشایی نسبت به هنر و مسائل سیاسی تشابهات وافری با دیدگاه‌های شهید مرتضی آوینی دارد به همین دلیل می توان گفت مشایی شهید آوینی دیگری است پس قدرش را بدانیم. مبانی فکری و نظری شهید آوینی با استناد به یادداشت ها و آثارش و همچنین کتابهایی که منتشر کرده است با مبانی فکری و نظری مهندس مشایی تشابهات مضاعفی دارد.

نگاه شهید آوینی به قشر هنرمند و توجه و حمایت از این خواستگاه با عملکرد و نوع نگاه مهندس مشایی تشابهات فراوانی دارد روشنفکری و نوع نگرش او نسبت به مسائل پیرامون خود نیز تشابهات وافری با اندیشه مهندس مشایی دارد. آنهایی که امروز سخت ترین حملات را متوجه مهندس مشایی می کنند کسانی هستند که چندین سال قبل نیز همین برخورد قهریه و انتقادآمیز را نسبت به نوع دیدگاه و عملکرد شهید آوینی داشتند...الان هم دبناله همان جریان تند و افراطی مهندس مشایی را به دلیل بیان دیدگاه هایش و همچنین تعریف جدیدی از سیاست و مدرنیته مورد اماج حملات ناجوانمردانه خودشان قرار می دهند انهایی که برای اثبات خود حتی به شهید آوینی نیز رحم نکردند.

نگاه مشایی به عرصه هنر و سیاست نگاهی توام با اخلاق مداری و ولایت مداری در چارچوب های اخلاقی و دنیای امروز است نگاهی که شهید آوینی نیز از آن برخوردار بود اما با آن همه سابقه انقلابی باز از سوی افراطیون مورد بی مهری قرار گرفت این نوع رفتار طی 30 سال گذشته همیشه در بازه های زمانی مختلف با چهره های موجه کشورمان صورت گرفته است و باید جوانان این مرزو بوم با کمی دقت و تعقل و با رجوع به تاریخ در این زمینه ذهن خود را بیدار کرده تا حق را از باطل تمییز دهند. مهندس مشایی همچون مرتضی آوینی است پس قبل از آنکه از بین ما برود قدر او را بدانیم.
دسته ها : خبر - سیاسی
دوشنبه بیست و یکم 10 1388
یاران نزدیک بازگو می کنند:
نواب صفوی و فداییان اسلام از منظر امام(ره)
مرحوم سید احمد خمینی می گوید: از دیدگاه متحجرین، مبارزه با شاه ننگ بود. در صورتی که از دیدگاه امام مبارزه روحانیون بزرگواری همچون «شهید نواب صفوی» روشنی بخش حیات اسلام و انقلاب و راه مبارزین بود.
در سالیان اخیر پاره ای از عناصر و جریانات سیاسی در راستای اهداف و آمال گروهی خویش به فضاسازی علیه مبارزات حق طلبانه و آرمان گرایانه جمعیت فدائیان اسلام و شهید نواب صفوی پرداخته‌اند.

به گزارش فارس، آنچه در پی می‌آید خاطرات شماری از منسوبین نزدیک امام(ره)، در جهت تبیین نظرات ایشان نسبت به شهید نواب و زدودن شائبه های مغرضانه از این دست و تجلیل از حرکت آرمان گرایانه و جسورانه آن شهید بزرگوار است که به شفافیت موضوع کمک خواهد کرد.

*آیت الله شهید سید مصطفی خمینی (ره)

جمعیتی در ایران معروف بودند به فدائیان اسلام، رئیس آنها مردی بود به نام سیدمجتبی نواب صفوی که واقعا دلیر و توانا بود و از روی احساس سنگ اسلام را به سینه می‌زد و نمی‌توان او را دور از حقیقت دانست. مرد شماره دو آنها دوست عزیز خودم مرحوم سید عبدالحسین واحدی بود. این طایفه از دیر زمانی در قم زیست می‌کردند. آن وقت‌ها ما قم بودیم و از دور آنها را می‌پاییدیم. تا آنکه شبانه عده‌ای با چوب و چماق در پیش چند صد نفر طلبه بر آنها هجوم بردند و آنان را زدند که دیگر کار به آخر رسیده بود و دیگر نتوانستند در قم بمانند . در نتیجه رحل اقامت را به تهران بردند تا سرانجام به دست پسر رضاخان و با سکوت مرگبار علماء‌ آنها را تیرباران کردند. اگر چه دوست من سید عبدالحسین را در جای دیگر از بین بردند و داغش را در دل ما گذاردند.
ر. ک. به: یادها و یادمان‌ها از آیت الله سید مصطفی خمینی ج1، ص205 - 204

*حجت الاسلام و المسلمین مرحوم حاج سید احمد خمینی (ره)

در قضیه اعدام نواب صفوی و سایر اعضای فداییان اسلام، امام از مرحوم آقای بروجردی و مراجع دلخور شدند که چرا موضع تندی علیه دستگاه نگرفتند و اینها را نجات ندادند. امام در این قضیه خیلی صدمه روحی خوردند. در آن اوضاع و احوال شرایط به گونه‌ای بود که از دیدگاه متحجرین مبارزه با شاه ننگ بود، یعنی استدلال می‌کردند، حالا که بناست یک روحانی اعدام شود، لباس روحانی را از تن او بیرون بیاورید تا به مقام روحانیت اهانت نشود! درست نقطه مقابل، تفکر امام که اعتقاد داشتند روحانی باید با کسوت مقدس روحانیت شهید شود تا مردم بفهمند و آگاه شوند که اینها در صحنه هستند. از دیدگاه متحجرین مبارزه با شاه ننگ بود در صورتی که از دیدگاه امام مبارزه روحانیون بزرگواری همچون شهید نواب صفوی روشنی بخش حیات اسلام و انقلاب راه مبارزین بود.
ر. ک. به: مجموعه آثار یادگار امام - ج 1 - ص 660

*همسر مکرمه حضرت امام (ره)

مرحوم نواب صفوی و برادران واحدی را می‌خواستند بکشند، من با مادر آنها دوست بودم. آقا رفتند پیش اقای بروجردی که در این کار دخالت کنند ولی ایشان گفتند من در کار آنها دخالت نمی‌کنم. بعد هم آنها را کشتند.
ر. ک. به: روزنامه اطلاعات 12 خرداد 73 ص 11

*خانم زهرا مصطفوی، دختر حضرت امام (ره)

حدودا سال 1334 بود که فداییان اسلام را محاکمه می‌کردند. در اتاق ایستاده بودم و مادرم داشتند کار می‌کردند که امام وارد شدند. صورت ایشان به شدت برافروخته بود و چشم ها حالت فوق العاده عصبانی و ناراحت ایشان را نشان می‌داد. فقط عبایشان را گوشه‌ای انداختند و با عصبانیت وارد شدند. گویا مادر از جریان خبر داشتند که پرسیدند: نتوانستید کاری کنید؟ گفتند: نخیر، نشد، نتوانستم. ایشان - آقای بروجردی- می‌گویند من به این کارها کاری ندارم... بعد امام از اتاق بیرون رفتند ولی حالشان خیلی منقلب بود، چون می‌دانستند نتیجه محاکمه فداییان اسلام یعنی اعدام. این را چون می‌دانستند، خوب معلوم بود مساله اعدام یک عده جوان بی‌گناه فعال مبارز طبیعتا چقدر سخت بود. بعد من از مادرم پرسیدم که جریان چیست؟ گفتند: محاکمه فداییان اسلام است و آقا [امام خمینی] پیش آیت الله العظمی بروجردی رفتند که بلکه ایشان جلوی محاکمه و اعدام گرفته شود، اما ظاهرا موفق نشده‌اند. چون مرام ایشان (آقای بروجردی) این بود که به حکومت کاری نداشته باشند.
ر ک. به:‌روزنامه اطلاعات 17 خرداد 67

*مرحوم آیت الله سید محمد باقر سلطانی طباطبایی (ره)

حضرت امام برای کمک به فداییان اسلام مخصوصا آزادیشان خیلی می‌کوشید. من در امر فداییان اسلام بسیار کوشا بودم. البته مقداری به خاطر تذکرات امام خمینی(قدس سره).
ر. ک. به: نشریه حوزه شمار 44 - 43 یادواره آیت الله العظمی بروجردی ص 38 - 37

*آیت الله جعفر سبحانی

در سال 1334 که مرحوم نواب و دوستانش دستگیر شدند و در آستانه اعدام قرار گرفتند، ایشان (امام) سه نامه نوشتند. یکی به آقای بهبهانی، یکی به مرحوم صدرالاشرف و یکی هم به حاج آقا رضا رفیع. من بعدها از ایشان راجع به جواب نامه‌ها سوال کردم، ایشان فرمودند: من خط آقای بهبهانی را نمی‌شناسم و خطوط سیاسی ایشان را هم نمی‌دانم اما جواب نامه را ظاهرا یک بچه 12 ساله گفته بودند و او نوشته بود!
ر. ک. به: ویژه‌نامه رسالت "پرتوی از خورشید " 12 خرداد 78، ص 34

*آیت الله مسعودی خمینی

به زعم حضرت امام (ره) از آنجا که با دستگاه شاه به طور صد در صد مخالف بودند، شیوه نواب را برای براندازی می‌پسندیدند. امام از ابتدای کار مبارزه می‌دانست که برای چه مبارزه می‌کند و برای هر مرحله برنامه ویژه‌ای طراحی کرده بود. آن دسته از افراد و افکاری که به نواب بابت تندی‌اش انتقاد می‌کردند بعدها به امام بابت حمله‌های مستقیمشان به آمریکا خرده گرفتند.
ر. ک. به: خاطرات آیت الله مسعودی خمینی انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی

* مرحوم حجت الاسلام والمسلمین علی دوانی

در جریان اعدام مرحوم نواب و یارانش، امام با ابراز تاسف فرمودند: چه کنم کسانی را در بیت آیت الله بروجردی گذاشته‌اند که نمی‌توانم کاری کنم، البته می‌روم و اقدام می‌کنم.
ر. ک. به: شرح حال کتاب آیت الله بروجردی - ص 381

*آیت الله محمد واعظ زاده خراسانی

حضرت امام (ره) از فداییان اسلام پنهان حمایت می‌کرد. یک روز در جلسه خصوصی از ایشان شنیدم که فرمود: اینان (فداییان اسلام) بدون هیچ آلت و اسلحه‌ای فقط با سخنرانی، با دستگاه درافتاده‌اند و دستگاه را به وحشت انداخته‌اند. می‌شود کار کرد! حضرت امام چون می‌دید حضرت آیت الله بروجردی حمایت نمی‌کنند رعایت ادب را می‌کرد و علنا حمایت نمی‌کردند. اصحاب حضرت امام نظرشان این بود که باید به نحوی از این گروه حمایت کرد.
ر. ک. به : نشریه حوزه شمار 44 - 43 یادواره آیت الله العظمی بروجردی - ص 230

* مرحوم شیخ صادق خلخالی

شاید دستگاه شاه فهمیده بود که مرجع تقلید، آیت الله بروجردی با فداییان اسلام رابطه خوبی ندارد و لذا آنها را گرفت و اعدام کرد و از این حیث نگران نبود. همین کارها موجب شد که امام از بیت آقای بروجردی فاصله گرفت و دیگر رفت و آمد خود را به آنجا عملا قطع نمود. چون امام و سایر علماء در آن زمان در درجه دوم قرار داشتند. لذا چند نامه نوشتند و به شاه گوشزد کردند که این اعدام ها به صلاح نیست، اما شاه به حرف آقایان گوش نکرد.
ر. ک. به: خاطرات مرحوم خلخالی ج 1 ص 48
منبع : تابناک
يکشنبه بیستم 10 1388
قالیباف: انقلاب و ولایت به چاپلوسی نیاز ندارد
امروز در جامعه گرفتار مرض دروغ هستیم و هیچکس به هیچکس اعتماد ندارد و همه وجودمان در این است که ببینیم کسی که چیزی می‌گوید، آیا خودش به آن باور دارد یا نه؟
سما: شهردار تهران با انتقاد از "لفاظی‌های برخی درباره جنگ" گفت : جنگ ما نیازمند خرافه‌گویی و زیاده‌گویی و حرفهای غیر واقعی نیست زیرا اگر همانی که هست گفته شود کافی است. فرهنگ پایداری و بسیج را باید اینگونه پیش برد.

مراسم تجلیل از تلاشگران عرصه ادب و هنر پایداری عصر امروز شنبه با حضور شهردار تهران و جمعی از نویسندگان، هنرمندان و فعالان این عرصه به میزبانی معاونت فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در محل فرهنگرای ارسباران برگزار شد.

دفاع مقدس نیازمند حرف‌های غیر واقعی نیست

در این مراسم که 19 دیماه و همزمان با عم
در این روزها کسانی که در منابر سخن می گویند باید مشی حسینی را پیشه خود سازند و حرمت یادگاران دفاع مقدس را حفظ کنند.
-محمدباقر قالیباف، شهردار تهران
لیات کربلای 5 برگزار شد، محمدباقر قالیباف یکی از سرداران این عملیات با تاکید بر ویژگی‌های منحصر به فرد آن و ذکر خاطره‌ای از این رزم خاطره‌انگیز در عین حال به انتقاد از آنچه "لفاظی‌های برخی درباره جنگ" نامید پرداخت و گفت: جنگ ما نیازمند خرافه‌گویی و زیاده‌گویی و حرف‌های غیر واقعی نیست و همانی که هست گفته شود، کافی است و فرهنگ پایداری و بسیج را باید اینگونه پیش برد نه با تملق و چاپلوسی.

وی افزود: اگر امروز ما می‌خواهیم از یک نسل و فرهنگ یاد کنیم باید از نسلی بگوئیم که بدون شک آنها را به جز عشق امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا یار و مدد نبود. باید تلاش کنیم که ادبیات دفاع مقدس را برای زندگی امروز و جوانان امروزمان مثل عملیات کربلای 5 تبدیل به یک الگوی زیست بکنیم.

شهردار تهران گفت: امروز در جامعه گرفتار مرض دروغ هستیم و هیچکس به هیچکس اعتماد ندارد و همه وجودمان در این است که ببینیم کسی می‌گوید که چیزی می‌گوید، آیا خودش به آن باور دارد یا نه؟ امروز هیچ رزمنده و جانباز و آزاده و خانواده شهیدی از هیچکس طلب ندارد. حتی از نظام هم طلب ندارد چون او با خدا یک معامله‌ای کرده و اگر غیر از این باشد، ضرر کرده است.

قالیباف در عین حال یادآور شد: اما از آن طرف بعضی‌ها که به قول خودشان توفیق نداشتند در جبهه باشند یا اینکه طوری آمدند که آمدنشان را یدک بکشند برای استفاده امروز، ما آنها را رزمنده نمی‌دانیم. در این روزها کسانی که در منابر سخن می گویند باید مشی حسینی را پیشه خود سازند و حرمت یادگاران دفاع مقدس را حفظ کنند.

انقلاب و ولایت به چاپلوسی نیاز ندارد

وی این شیوه رفتار را "تملق و چاپلوسی" نامید و گفت: انقلاب و ولایت به این گونه دفاع‌ها نیاز ندارد و مردم خودشان می‌دانند چگونه از ولی و نظامشان دفاع کنند. اما من به حس وظیفه نمی‌توانم این حرف را نزنم که آنها باید بدانند به مرزهایی که مرزهای همه وجود ماست، تعرض نکنند. یکی از مهمترین ادبیات و فرهنگ دفاع مقدس اخلاق است.

در این مراسم سیدمحمدجواد شوشتری سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز با اشاره به مراسم، برپایی آن را جزء وظایف ذاتی این سازمان برشمرد و گفت: باید زمینه‌ای فراهم کرد تا گنجینه‌ای که در حوزه ادبیات و مستندسازی دفاع مقدس فراهم آمده به فرزندان نسل بعد انتقال یابد.

همچنین عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه‌سرا در این مراسم چند سروده تازه خود را متناسب با ایام محرم و دفاع مقدس قرائت کرد.

تقدیر از سه نویسنده دفاع مقدس

مرتضی سرهنگی نویسنده و مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری نیز در سخنانی به بیان گوشه‌ای از کتاب خاطرات یکی از اسرای عراقی به نام "عزالدین مانع" پرداخت و بر ضرورت گردآوری اینگونه اطلاعات و آگاهی دهی به نسل جوان از طریق بیان آنها تاکید کرد.

این مراسم با تجلیل از تلاشگران عرصه ادب و هنر پایداری خاتمه یافت؛ در این بخش از سیدحسین بیضایی و مصطفی رحیمی پدیدآورندگان کتاب "بابانظر" تقدیر شد.

تقدیر از مستندسازان دفاع مقدس

تقدیر از مرتضی سرهنگی، احمد دهقان و رضا امیرخانی سه تن از نویسندگان عرصه دفاع مقدس از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

امیرخانی در این بخش تنها به دریافت لوح تقدیر اکتفاء کرد و بخش مالی آن را به عبدالله والی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بشاگرد اعطا کرد.

رضا برجی و محمدعلی فارسی (دو تن از مستندسازان دفاع مقدس)، مسعود نقاش‌زاده (کارگردان)، گل‌علی بابایی (قائم مقام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس) و خانواده شهیدان سید‌آیت‌الله طبایی، اصغر خانی، محمدحسن دولت‌آبادی و همایون اصفهانی هم دیگر تقدیرشدگان این مراسم بودند.
منبع : فردا
يکشنبه بیستم 10 1388


خطیب جمعه‌ قم گفت: آقایی که تریبون در دست داری خداوند این تریبون را در اختیار تو قرار داده است و تو باید با آن برای ایجاد وحدت کوشش کنی نه این که باعث ایجاد تفرقه شوی.

آیت‌الله امینی در نماز جمعه‌ این هفته قم با قدردانی از حضور گسترده‌ مردم در راهپیمایی 9 دی و اظهار وفاداری به مقام ولایت و اعتراض به حرمت شکنان عاشورا گفت: ‌مردم ما در این تظاهرات مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان خارجی زدند و به دشمنان خارجی گفتند که ما به نظام وفادار بوده و از آن حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.

وی اظهار داشت: ولایت فقیه بزرگترین رکن نظام ما است و در قانون اساسی جایگاه رفیعی دارد و وظیفه آحاد ملت و کسانی که به این نظام ایمان دارند در این است که ولایت را حفظ کنند.

آیت الله امینی با بیان این که آنچه که ما داریم از ولایت فقیه است گفت: در پیروزی انقلاب آنچه که موجب پیروزی نظام ما شد این بود که امام راحل در راس امور بود و مردم حکم وی را حکم ولایی و واجب ولایی می‌دانستند و ما باید به هر طریق ممکن رکن ولایت فقیه را حفظ کنیم.

وی خواست الهی، ولایت فقیه، اطاعت از رهبری و وحدت و اتحاد را از جمله موجبات پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی خواست خداوند بود که با وجود ولایت و رهبری امام و اطاعت مردم از وی و وحدت و یکپارچگی و خواست مشترکی که بین مردم وجود داشت موجبات پیروزی انقلاب را فراهم کرد.

آیت‌الله امینی افزود: متاسفانه در حال حاضر ولایت فقیه، اطاعت از رهبری و اتحاد مردم ما مورد حملات دشمن خارجی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: دشمنان با انواع حیله‌ها و از طریق دامن زدن به اختلافات و تبلیغات خود و ایجاد بدبینی مردم نسبت به یکدیگر سعی دارند تا وحدت و یکپارچگی را از مردم ما بگیرند.

خطیب جمعه‌ قم با بیان این که دشمنان حتی اختلافات را به داخل حوزه‌های علمیه برده‌اند، گفت: آیا درست است که در حوزه علمیه که حامی نظام است، اختلاف وجود داشته باشد.

وی در ادامه خطاب به گویندگان، نویسندگان، اصحاب تریبون، نخبگان و کسانی که حرف و سخن آنان در مردم تاثیر دارد بیان داشت: عزیزان ، سروران، بزرگان اختلافات جزئی را دامن نزنید که خدا می‌داند این به صلاح کشور و نظام ما نیست.

وی ادامه داد: اگر دامن زدن به اختلافات موجب لطمه به نظام شود همه ما در آخرت مسئول خواهیم بود.

وی تاکید کرد: آقایی که تریبون در دست داری خداوند این تریبون را در اختیار تو قرار داده است و تو باید با آن برای ایجاد وحدت کوشش کنی نه این که باعث ایجاد تفرقه شوی.

آیت‌الله امینی در ادامه با بیان این که شعار من نیز مرگ بر ضد ولایت فقیه است، گفت: اما من می‌گویم همان طور که رهبری فرموده است افراد را به دلیل اختلاف نظر ضد ولایت فقیه معرفی نکنید.

وی ادامه داد: با کسانی که ضد ولایت فقیه هستند باید برخورد شود اما تعداد این افراد اندک هستند و نباید آنها را بزرگ کرد.

خطیب جمعه‌ی قم افزود: نخبگان، بزرگان و دلسوزان نظام مردم را به یکدیگر نزدیک کنند و به گونه‌ای نباشد که با یک حرکت موجب دوری مردم و ایجاد تفرقه در بین آنها شوند.

آیت‌الله امینی در ادامه با اشاره به حادثه‌ی 19 دی(قیام خونین مردم خون در سال 1356) بیان داشت: این حادثه حادثه‌ی بسیار عظیمی بود و کسانی که این حادثه‌ی عظیم را آفریدند و در این روز به شهادت رسیدند باید بر آنها درود فرستاد.

همچنین آیت الله امینی در خطبه‌های اول نماز جمعه به بیان مشکلات ازدواج جوانان پرداخت و با اشاره به افزایش مهریه در ازدواج گفت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که موجب تاخیر ازدواج جوانان شده است اصراف ، تبذیر و تجمل گرایی در مسایل ازدواج است.

وی با بیان این که مسابقه‌ ازیاد در مهریه یکی از مصادیق تاخیر در ازدواج جوانان است افزود: آنچه در اسلام در مورد مهریه آمده است رعایت حد اعتدال است و مهریه یک سنت اسلامی است و بدین معناست که مردی که می‌خواهد با زنی زندگی کند مبلغی را که در حد توان دارد به عنوان صداق به وی بدهد.

آیت‌الله امینی با بیان این که مهریه چیزی نیست که با آن زن را بخرند تاکید کرد: صداق به معنای صداقت مرد نسبت به همسرش است.

وی در ادامه با اشاره به این که در مقدار مهر حد معینی در شرع تعیین نشده است گفت: در بعضی از روایات آمده که حداقل مهریه کمتر از ده درهم نباشد و حداکثر نیز تعیین نشده است.

وی یاد آور شد: اگر می‌خواهیم مشکلات ازدواج جوانان حل شود، باید از زیاده‌روی در مهریه خودداری کنیم زیرا ازدیاد در این امر مصادیق اصراف و گناه است.

 

منبع : فرارو

دسته ها : مذهبی - سخنرانی - سیاسی
شنبه نوزدهم 10 1388
پاسخ سردار خورشیدی به سردار باقرزاده
چرا که گرچه نمی‌دانم از قبل تا بعد از انقلاب و به ویژه 8 سال جنگ چه عملکردی داشتید، اما چون بعد از اینکه شهید علی محمودوند با پول توجیبی‌اش جریان تفحص را آغاز کرد و سرانجام در همین راه نیز آسمانی شد، بچه‌های دیگر نیز داوطلبانه آمدند، شما نیز چند سال بعد توفیق یافتید که پیکر مطهر عزیزانمان را شناسایی و به خانواده‌هایشان برساند، اگر این چند مدت جهاد مقدس شما نبود، مطمئن باشید حرف‌های خیلی تندی برایت می‌نوشتم.
سردار احمد خورشیدی در یادداشتی در سایت فردا نوشت:

ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون
او به سر منزل رسید و ما هنوز آواره‌ایم

برادر سردار میرفیصل باقرزاده

در روزنامه کیهان روز سه‌شنبه 15 دی‌ماه 88 صفحه سوم، مطلبی از شما برادر خوبم دیدم و مطالعه کردم که اگر محسن رضایی را از سال 1351 نمی‌شناختم، هرگز خطاب به شما برادر عزیز مطلبی خطاب نمی‌کردم، چرا که گرچه نمی‌دانم از قبل تا بعد از انقلاب و به ویژه 8 سال جنگ چه عملکردی داشتید، اما چون بعد از اینکه شهید علی محمودوند با پول توجیبی‌اش جریان تفحص را آغاز کرد و سرانجام در همین راه نیز آسمانی شد، بچه‌های دیگر نیز داوطلبانه آمدند، شما نیز چند سال بعد توفیق یافتید که پیکر مطهر عزیزانمان را شناسایی و به خانواده‌هایشان برساند، اگر این چند مدت جهاد مقدس شما نبود، مطمئن باشید حرف‌های خیلی تندی برایت می‌نوشتم.

آقای سردار میرفیصل؛

محسن رضایی ـ یا سبزوار خودمان ـ از 16 سالگی و هنگامی که اکثریت جوانان این کشور تحت تأثیر فرهنگ شاهنشاهی بودند، بی‌پروا و بی‌محابا وارد مبازه با رژیم شاه شد. محسن نوجوان به همراه شهید اسماعیل دقایقی، بمب دست‌ساز به گردن مجسمه رضاشاه کثیف انداختند؛ آن هم مجسمه‌ای که دقیقا تا کلانتری شهربانی شاه 12 متر بییشتر فاصله نداشت.

یادم نمی‌رود محسن جزو نخستین دانش‌آموزان این کشور بود که از سوی ساواک دستگیر و بعد از چند ماه شکنجه بدون کلمه‌ای اعتراف، جنازه مجروحش را تحویل پدر ساده زیستش دادند؛ همان جسمی که مادرش تصور می‌کرد شهید شده است. زمانی که سازمان‌ چریک‌های فدایی و منافقین خلق سردمدار مبارزه مسلحانه علیه شاه بودند، محسن رضایی به تنهایی و در حالی که تحت تعقیب بوده و حکم نیز علیه او صادر شده بود، گروه حزب‌اللهی و ولایی منصورون را تشکیل داد که جریان مبارزه مسلحانه از منافقین به حزب‌اللهی‌های ولایی منتقل شد و عامل این مهم آقا محسن بود. همان گروهی که نفت شاه را قطع کرد، شکنجه‌گران و قاتلان مردم جنوب کشور را به سزای اعمالشان رساند؛ همان گروه چریکی ولایی که بدون حکم مجتهدین، هیچ اقدامی نکردند. محسن رضایی سردمدار مبارزه مسلحانه و چریکی ولایی ایران عزیز است، محسن فرمانده 15 هزار چریک محافظ امام (ره) در روز ورودش به ایران اسلامی بود. همین بچه‌ها اگر نبودند، ارتش و ساواک شاه حتما به امام عزیزمان لطمه می‌رساند و البته همان بچه‌هایی که بیشترشان شهید شده‌اند.

سردار میرفیصل عزیز، آیا می‌دانی ولایی‌ترین ولایی‌ها همین آقا محسن است؟ درباره زمانی که مقام معظم رهبری فرمانده کل جنگ بودند، از این عزیز دردانه استعلام فرمایید در جریان درگیری جریان حزب‌اللهی سپاه و ابوشریف و بنی‌صدر کدام عضو شورای عالی سپاه مردانه و بی‌پروا از حضرت آقا و تدابیرش حمایت کرد؟

برادرم، حیف است افرادی چون شما به همراه بدخواهان این نظام، فرمانده مطیع امام (ره) و آقا را تضعیف نمایید. این حقیر خاطرات بسیار زیادی با فرمانده مظلوممان آقا محسن دارم که اگر توفیق یافتم، دست کم سه کتاب در این باره می‌نویسم و خود را نمی‌بخشم از اینگونه سهل‌انگاری‌ها.

روز دوم عملیات والفجر که منطقه حلبچه و سید صادق مالامال از بمب‌های شیمیایی بود، می‌خواستم چند دقیقه آقا محسن را ببینم. وقتی وارد قرارگاه شدم، یکباره چشمم خورد به احمد، فرزند اول آقا محسن که هنوز ده سالش نبود و چون منطقه دائم در معرض اصابت بمب‌های شیمیایی بود، با عصبانیت به محافظان گفتم که چرا این بچه را به اینجا آوردید؟ یکی از آنها گفت: «هم پدرش و هم خودش خواسته، زیرا آقا محسن هفت ماه است خانواده را ندیده، خانواده را آورده‌ایم کرمانشاه که این عملیات (والفجر 10) آغاز شد. که با اجازه آقا محسن او را آوردیم تا چند ساعتی پدرش را ببیند.» سردار عزیز، این قضیه شاید پاسخ خیلی از شایعات نیز باشد که عاقبت بچه‌ای که پدر را 7 ماه، 7 ماه نبیند، چه بر سرش خواهد آمد.

برادر؛ به طور قطع، آقا محسن انقلاب را از همه داشته‌هایش بیشتر دوست دارد و قلبش برای آقا می‌تپد و چند سال باید این‌گونه تبعیت را ثابت نماید؟

به یاد دارم هنگامی که یکی از روحانیون بزرگ واسطه ازدواج آقا محسن در سال 53 شد و بعدها خانواده فهمید آقا محسن یک چریک تحت تعقیب است، آن روحانی عزیز روبه‌روی دانشگاه تهران به برادر «ذ ـ خ» گفت: شما کار بدی کردید که مرا واسطه ازدواج یک خرابکار کردید، من جواب پدر و مادر عروس را چه بدهم؟ در حالی که نخستین شرط ازدواج عروس و داماد این بود که عروس اسلحه بردارد و پشت سر داماد (محسن) علیه شاه مبارزه کند.

برادر میرفیصل؛

به خدا پناه ببر! بزرگ شده توسط روحانیت، به ویژه حضرت امام (ره) همواره ولایی بوده و خواهد ماند و به قول خودش: «قشنگترین آرزویم این است که حضرت آقا از من راضی باشد». آقا محسن با 55 سال سن، دقیقا از چهارده سالگی اهل تقلید از امام (ره) و تبعیت از روحانیت بوده و انشاءالله با لباس پاسداری و تحت بیرق اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و ولایت فقیه، به یاران شهیدش خواهد پیوست و برای برادری چون شما خوب نیست که یار و رفیق بی‌بدیل و خالص شهدا را که خود شما مفتخر به خدمتگزاری آنها هستید، فرمانده بزرگ و بی‌ادعای رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی و شش سال نبرد چریکی علیه رژیم شاه و نوکر بی‌بدیل روحانیت، این‌گونه یاد نمایید و بدانید وضعیت ما در حال حاضر به گونه‌ای نیست که ذره‌ای به اختلافات دشمن ساخته بیفزاییم.

ان‌شاءالله از تذکر برادرت که از سال 1354 تاکنون، لحظه‌ای دور از مبارزه نبوده و خود و برادران شهید و مجروحش ولایی بودن را زیباترین خصلت هر مسلمانی می‌دانند، دلخور نباشید و حتما از آقا محسن سردمدار لشکر ولاییان عذرخواهی نمایید.

ارادتمند
احمد خورشیدی
منبع : تابناک
دسته ها : سیاسی - نامه
جمعه هجدهم 10 1388
آیت الله سبحانی:عمره اگر موجب ذلت شود حرام است
متأسفانه امروز در عربستان در مکان‌های زیارتی عده‌ای مزدور به ائمه اطهار، مقدسات شیعیان و زائران ایرانی توهین می‌کنند، در حالی که وقتی دولتی به طور رسمی ویزای کشورش را برای شخصی صادر می‌کند باید امنیت و مصونیت او را نیز تضمین کند.
یکی از مراجع تقلید قم اعلام کرد: انجام عمره مفرده اگر به قیمت ذلت زائران شیعی باشد، ضرورتی ندارد زیرا ذلت برای جمهوری اسلامی حرام است.

به گزارش فارس ، آیت‌الله جعفر سبحانی امشب در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی اظهار داشت: امروز وهابیون از هر طریقی برای گمراهی شیعیان استفاده می‌کنند و حتی کتاب‌های منحرفی را نیز به اسم خود من و یا مرحوم عسگری در عربستان به چاپ رسانده و در بین زائران توزیع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: حج تمتع امری واجب و شرعی است اما انجام عمره مفرده اگر به قیمت ذلت زایران شیعی باشد، لزومی ندارد.

این مرجع تقلید گفت: متأسفانه امروز در عربستان در مکان‌های زیارتی عده‌ای مزدور به ائمه اطهار، مقدسات شیعیان و زائران ایرانی توهین می‌کنند، در حالی که وقتی دولتی به طور رسمی ویزای کشورش را برای شخصی صادر می‌کند باید امنیت و مصونیت او را نیز تضمین کند.

سبحانی افزود: در کشور عربستان زائران ایرانی هیچ امنیتی ندارند و بارها بدون هیچ دلیلی برخی از آنها را دستگیر و زندانی کرده‌اند.

مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تأکید کرد: تا این مسئله خطیر و حساس به طور قطعی با مسئولان کشور عربستان به نتیجه نرسیده است، نباید حج عمره برگزار شود.

وی با بیان اینکه تحمل این ذلت برای جمهوری اسلامی ایران حرام است، اظهار داشت: ما هم باید همانند مسلمانان سایر کشورها در انجام اعمال عبادی آزاد و آرام باشیم و تا تحکیم موقعیت زائران ایرانی در عربستان می‌توانیم از مناطق زیارتی دیگر بهره‌مند شویم.

سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از محیط برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه در این نمایشگاه یک انسان مؤمن و معتقد نمی‌تواند قدم بگذارد و مسئولان به طور جدی باید به دنبال تطهیر این معضل باشند.

وی همچنین تصریح کرد: در نمایشگاه کتاب مردم باید تنها در اندیشه خرید کتاب باشند و محیط کاملا اسلامی و فرهنگی باشد.

این مرجع تقلید با اشاره به واردات کتاب به ویژه از کشورهای عربی و عدم نظارت کافی بر این امر مهم تأکید کرد: افراد کتاب‌شناس و آگاه در وزارت ارشاد و در حوزه علمیه قم باید این کتاب‌ها را پیش از ورود به کشور بررسی کرده و تمییز دهند و از واردات کتب منحرف جلوگیری کنند.

سبحانی در ادامه یکی از دلایل افت انتشار کتاب‌های دینی و مذهبی را گران شدن کاغذ دانست و گفت: مسئولان ذیربط باید تقویت نشریات دینی را در دستور کار خود قرار داده و تسهیلاتی را در این زمینه ارائه دهند تا اندیشمندان حوزوی بتوانند با تألیفات ارزشمند خود در برابر هجمه گسترده دشمنان سدی محکم ایجاد کنند.

وی همچنین بر دقت نظر در ممیزی کتاب تأکید و تصریح کرد: مسئولان باید مراقب محتوای کتاب‌های منتشره باشند تا افرادی به اسم آزادی بیان آموزه‌های دینی را در جامعه خدشه‌دار نکنند.
منبع : تابناک
دسته ها : مذهبی - سخنرانی - سیاسی
پنج شنبه هفدهم 10 1388

طنز/ دستگیری محمدرضا شجریان

 شکیبا، شهرام  - چند سالی است که نسل جوان کشور همه برنامه‌هایش منظم و مرتب شده و به شدت در کامروایی به سر می‌برد چرا که همه سحرخیز شده‌اند و صبح اول وقت دم دکه‌های روزنامه‌فروشی صف می‌بندند تا روزنامه «جوان» بخرند.

ضمن تشکر ویژه از دست‌اندرکاران این روزنامه میلیونی که به راستی به «رسالت» خود در قبال «وطن امروز» عمل کرده‌اند، خبری را از این روزنامه نقل و بررسی می‌کنیم.

به نوشته روزنامه «جوان» یکی از عوامل اغتشاشات تهران که ضمن میدانداری در قضایای اخیر حضور پررنگی نیز در حواشی ماجراهای تشییع جنازه ‌آیت‌الله منتظری در قم داشته است دستگیر شده. فرد یاد شده که «م. ش» نام دارد، از خوانندگان رپ و دانشجوی دانشگاه آزاد است.

1- هر طور نگاه می‌کنم و هرچه به ذهنم فشار می‌آورم! از «م. ش» نام خواننده دیگری جز محمدرضا شجریان به ذهنم متبادر نمی‌شود.

2- با توجه به اینکه این محمدرضا شجریان را دوستان روزنامه «جوان» فقط با تصنیف «ایران‌ای سرای امید» می‌شناسند که در ایام انتخابات هر 10 دقیقه یک بار از تلویزیون پخش می‌شد و با توجه به اینکه این تصنیف ریتم تندی دارد، بعید نیست که دوستان، شجریان را با خواننده رپ اشتباه گرفته باشند.

3- اصولاً در مملکتی که سال‌ها پیش کامیون‌های طلا به کامیون‌های آهن قراضه تبدیل شد، بعد از این همه سال و این همه پیشرفت که مدارکش هم موجود است، تبدیل «شجریان» به خواننده رپ، بالاخص در حوادث اخیر، به هیچ وجه چیز عجیبی به حساب نمی‌آید.

4- طرف شب که خوابید استاد بی‌‌بدیل آواز بود، صبح که از خواب بیدار شد، شده بود خائن همه‌جانبه، پس تبدیل اخیرش هم چندان غیرمنتظره نیست.

5- برای توضیح بیشتر در هر موردی که سؤال داشتید و توضیحی پیدا نکردید به طور کلی مراجعه کنید به این غزل «مولوی» که به شدت وصف حال همه است و جواب می‌دهد!

چه دانستم که این سودا مرا این‌ سان کند مجنون
دلم را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون
چه دانستم که سیلابی مرا ناگاه برباید
چو کشتی‌ام دراندازد میان قلزم پرخون
زند موجی بر آن کشتی که تخته‌تخته بشکافد
که هر تخته فرو ریزد ز گردش‌های گوناگون
نهنگی هم برآرد سر خورد آن آب دریا را
چونان دریای بی‌پایان شود بی‌آب چون هامون
شکافد نیز آن هامون نهنگ بحر فرسا را
کشد در قعر ناگاهان به دست چون قارون
چو این تبدیل‌ها آمد نه هامون ماند و نه دریا
چه دانم من دگر چون شد که چون غرق است در بی‌چون
چه دانم‌های بسیار است لیکن من نمی‌دانم
که خوردم از دهان‌‌بندی در آن دریا کفی افیون

 

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : ادبی - طنز - سیاسی
چهارشنبه شانزدهم 10 1388
کاشف تعبیر "جام زهر"در وصف آن نامه، نابغه است!
محمود افتخاری
بسیار ساده لوحانه است!
اینکه تصور کنیم تعابیری که در وصف نگارنده آن نامه بکار بردند! حقیقتی باشد که در نهانخانه باطن و در محضر وجدان خود، به آن اعتقاد دارند!

افسوس!
که باز هم حقیقتی ذبح شد، تا مصلحتی خودنمایی کند!

برخورداری از" اعتدال" هنری است که فقط در نزد اهل آن یافت می شود. اما "افراط گری" نیز خود هنری است و همه نمی توانند از آن برخوردار باشند.

کاشف تعبیر "جام زهر" در رثای آن نامه، نابغه ای است که بسیار هنرمندانه استعداد سرشار و ادراک خود را به کار گرفت و با قرائن و شواهد، سرانجام شایسته ترین و منصفانه ترین واژه را "تعارف جام زهر" برای آن نگارنده نامه تشخیص داد!!

خیلی متعجب نشوید! واقعیت بسیار فراتر از اینهاست!

سر منشاء تمام این فتنه ها کسی نیست الا موجودی به نام "ابلیس" که شاعرانه ترین خاطرات و پر پیمانه ترین ماموریت عمرش را در سرزمینی به ثبت می رساند، که پرچمدار قیام علیه خود او هستند!

او میهمان ناخوانده ای است که ماموریت دارد در ناامن ترین نقطه دنیا گام نهد و در بین خطرناک ترین دشمنان خود، فتنه ای یگستراند تا عیار دشمنی آنها را با خود، آشکار سازد! و نامهربانی جماعت با یکدیگر است که مدت اقامت او را به درازا می کشاند!

با ارزش ترین بخش ماموریت او بی رنگ کردن جمله تاریخی اصلی ترین دشمن او در عصر حاضر است، که همواره او را آزرده است:

"حفظ نظام، از نماز واجب تر است "

او حتی تصورش را هم نمی کرد که ماموریتش را با این سهولت به انجام برساند و در کوتاه ترین زمان ممکن بتواند:

- چشمان بسیاری را از دیدن حقیقت بپوشاند و مبتلا به اقسام توهم کند.

- گوش های زیادی را از شنیدن محروم کند، تا صاحبانش از شنیدن ندای روشنگرانه رهبر خود که ویران کننده ماموریتش بود،عاجز شوند.

- قلوب بسیاری را به تیرگی بکشاند تا نتوانند هم نوعان خود را ببینند و از محبت کردن به آنها محروم شوند.

- حافظه آنها را مختل کند تا هرگز یادآوری همان جمله "حفظ نظام از نماز واجب تر است" که ماموریت تاریخی اش را به پایان می رساند، نصیبشان نشود.

اما ابلیس کی توانسته است بر بیداری و ایمان انسان ها غلبه کند که این بار نیز بتواند؟! فرمول دفع فتنه او از به راه انداختن خود فتنه آسان تر است!

امروز افراد دلسوز از آن فرمول با عنوان "طرح برون رفت" یاد می کنند، اما همان طرح ها نیز حاوی قیود و شروطی است که بدون قید و شرط نیز شدنی است.

چگونه؟!

برون رفت یعنی:
ملکه کردن دائمی همان جمله تاریخی امام "حفظ نظام از نماز واجب تر است"
برون رفت یعنی:
پایبندی به میثاق بسته شده با ولی فقیه بدون شرط و شروط .
برون رفت یعنی:
اتخاذ تصمیمات و به کارگیری رفتاری که عاقبتش به حفظ نظام منجر شود بدون توجیه.
برون رفت یعنی:
اجرای قانون، نه فقط زمانی که با افکارمان همسو باشد
برون رفت یعنی:
ترجیح دادن مصالح نظام بر خواست های قلبی مغایر با آن
برون رفت یعنی:
مراقبت کردن از بیان سخن و قضاوتی که با حقیقت فاصله داشته باشد
برون رفت یعنی:
غلبه رافت اسلامی بر خشونت
برون رفت یعنی:
جایگزینی اعتدال با افراط و تفریط
برون رفت یعنی:
به جای حذف صورت مسئله، حل کردن مسئله
برون رفت یعنی:
مهربانی، عشق ورزیدن و صادق بودن با ولی نعمتان
برون رفت یعنی:
انجام رقابت، اما نه به هر قیمتی
و سر انجام برون رفت یعنی:
.... اشداء علی الکفار و رحماء بینهم.....

....الیس الصبح بالقریب.....
منبع : تبناک
دسته ها : مقالات - سیاسی
چهارشنبه شانزدهم 10 1388

تخریب خانه امام خمینی(ره)

 بیت امام خمینی(ره) در شهر نجف اشرف تخریب شده است.

به گزارش خبرآنلاین خانه امام خمینی که در خیابان باب قبله در نزدیکی حرم حضرت علی (ع) در نجف اشرف قرار دارد در ذیل بی توجهی ها تخریب شده است.

این خانه و مَدرس کنار آن محل اقامت و تدریس امام خمینی(ره) در دوران تبعید به عراق بوده است که هم اکنون خانه امام به طور کلی خراب شده و فقط دیواره ای کوتاه و درب آن باقی مانده است.

این در حالی است که برخی شهروندان عراقی تصور می کنند که قرار است این خانه بازسازی شود اما نشانه ای از بازسازی وجود ندارد و عملا این خانه به چاله ای در کنار یک کوچه باریک تبدیل شده است.

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : مذهبی - خبر - سیاسی
سه شنبه پانزدهم 10 1388

طنز/ مؤسسه مالی و اعتباری ا‌سی شرخر و رفقا

 شکیبا، شهرام  
خوشبختانه اخیراً در بحث کشاورزی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم. بالاخص در باب تولید صیفی‌جات. و عن قریب است که کارمان به صادرات هم برسد. اگر یک کمی کود مرغوب هم پایش بریزم می‌توانیم درشتش را تولید کنیم که اگر عشقمان کشید، صادر کنیم به کشور دوست و برادر و سوسیالیست ونزوئلا.

علت این شکوفایی عظیم در عرصه تولید صیفی‌جات، اخبار است. اخیراً اخباری به گوش می‌رسد که از اطراف و اکناف آدم صیفی‌جات سبز می‌شود. مثلاً همین خبری که توی «خبر آنلاین» خودمان آمده است: «یک مؤسسه مالی تحت نظارت بانک مرکزی برای نقد کردن چک مشتریانش شرخری می‌کند و درصد می‌گیرد. این اقدام از طریق برخی واسطه‌ها و به شکلی نیمه رسمی صورت می‌گیرد. در شرایط بحرانی بازار و رکود اقتصادی فعلی با استقبال گسترده فعالان اقتصادی همراه شده است. به طوری که مؤسسه مذکور برای پاسخگویی به این تقاضاها شرایطی تعیین کرده است، از جمله معرفی شدن از سوی مشتریان شناخته شده و یا نقد نکردن مطالبات کمتر از یکصد میلیون تومان، برخی از این شروط است.»

(روز - داخلی - دفتر مهندس کیوان)
مهندس کیوان: دارم بدبخت می‌شم. نیم میلیارده مجید جون. یه قرون دو قرون که نیست!
مجید زرنگ: کلید حل مشکلت پیش منه. پاشو بریم.
مهندس کیوان: کجا باید بریم؟
مجید زرنگ: یه مؤسسه مالی معتبره تحت نظارت بانک مرکزی.
مهندس کیوان: نه داداش کار اینانیس. باید یه شرخر پیدا کنم. غلام سوسکی کجاس؟ کار، کار اونه.
مجید زرنگ: غلام سوسکی هم با اوناکار می‌کنه دیگه.
مهندس کیوان: اِ! پس بزن بریم.
مجید زرنگ: این جوری که نمی‌شه. اول باید اینا رو ازت بِکنیم.
مهندس کیوان: مرد حسابی چی چی رو بِکنی.
مجید زرنگ: یه نیگاتوی آینه به خودت بنداز! از همه اعضا و جوارحت هویج و کلم و پیاز سبز شده!!

(روز - داخلی - دفتر مؤسسه محترم)
مهندس کیوان و مجید زرنگ جلوی داش اسی نشسته‌اند.
داش‌اسی: خدا شاهده خیلی سرمون شلوغه ولی دیگه چیکار می‌شه کرد. معرفتون آقا مجید زرنگه. مگه ما چند تا مجید زرنگ داریم.
مهندس کیوان: فقط اگر ممکنه پرونده بنده رو ارجاع بدین به جناب آقای غلام سوسکی!
داش اسی: ببینید اقای مهندس، ما از این شرخرها نیستیم که. ما یه مؤسسه قانونی هستیم و اینم از خدمات ویژه مونه.
همه برو بچه‌های اینجا واسه خودشون کسی هستن.
آقای غلام سوسکی هم الان تشریف ندارن، رفتن واسه یه طلب 123 میلیاردی.
مهندس کیوان: ببخشید شما پشتتون به کجا گرمه؟ من تا نفهمم با شما قرارداد نمی‌بندم.

(روز - خارجی - اونجا که عرب نی‌انداخت)
مهندس کیوان بابت سؤال بی‌موردش از داش اسی‌ شرخر و ایجاد شبهه در امر خدمت‌رسانی، الان مدت‌هاست که در این مکان حضور دارد و طلبکارانش هم عاطل و باطل مانده‌اند، چرا که او مجهول المکان اعلام شده. البته طلبی که داشته نقد شده ولی چیزی از آن کف دست مهندس نگذاشته‌اند.

منبع : خبر آن لاین

دسته ها : ادبی - طنز - سیاسی
سه شنبه پانزدهم 10 1388


نماینده رهبر معظم انقلاب با خانواده مرحوم علی حبیبی موسوی دیدار کرد.

به گزارش جهان در این دیدار نماینده رهبر معظم انقلاب مراتب همدردی و ابراز تاسف ایشان را نسبت به ترور مشکوک مرحوم حبیبی به خانواده وی ابلاغ کردند.

گفتنی است این دیدار در فضای صمیمی انجام گرفته است.

همچنین خبرنگار جهان با خبر شد احتمال معرفی علی حبیبی موسوی خامنه پس از اثبات ترور او در حوادث روز عاشورا به عنوان شهید وجود دارد.

یک مقام عالی رتبه با توجه به شناخت خانوادگی از مرحوم حبیبی موسوی در جمعی اعلام داشته اند: "بنده آن مرحوم را می شناختم، انسان متدینی بودند، ممکن است که جزء معترضین باشد اما مخالف نظام نبوده است".

لازم به ذکر است مرحوم علی موسوی حبیبی خامنه خواهرزاده میرحسین موسوی است.

 

منبع : فرارو

دسته ها : خبر - سیاسی
سه شنبه پانزدهم 10 1388
X